Ξυριστική μηχανή - Edwin Jagger - Rubber Coated - DE86RC14BL

  • Ξυριστική μηχανή Edwin Jagger
  • Κεφαλή closed comb
  • Μεταλλική λαβή επενδεδυμένη με μαύρο καουτσούκ
  • Συνολικό μήκος : 9,50 cm
  • Μήκος λαβής : 8,50 cm
  • Συνοδεύεται από 5 ξυραφάκια Feather.

Availability: Out of stock

26,00 €
Edwin-Jagger

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Ξυριστική μηχανή closed comb της Edwin Jagger. Η συγκεκριμένη ξυριστική μηχανή διαθέτει μεταλλική λαβή επενδεδυμένη με μαύρο καουτσούκ. Εξαιρετικά ζυγισμένη ξυριστική μηχανή που προσφέρει ξύρισμα υψηλής ακρίβειας χωρίς ερεθισμούς, κάψιμο και κοκκινίλες. Η ξυριστική μηχανή είναι εργονομικά σχεδιασμένη. Η ξυριστική μηχανή ασφαλείας συνιστά μια πολύ καλή ιδέα για δώρο. Η ξυριστική μηχανή συνοδεύεται από 5 ξυραφάκια Feather.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (2)
Μην διστάσετε.
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κανείς. Απίστευτη ποιότητα, απίστευτο ξύρισμα και σχετικά φθηνή μηχανή. Επίσης το συγκεκριμένο μοντέλο δεν πρόκειται να γλιστρήσει ποτέ από τα χέρια σου. Review by Γιώργος (Posted on 22/1/2016)
Μοντέρνα σχεδίαση και μοναδική ποιότητα!
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Αγόρασα αυτή τη μηχανή σήμερα από το κατάστημα στον Πειραιά. Καταρχήν να πω πολλά ευχαριστώ στον ιδιοκτήτη γιατί είναι ένας άνθρωπος που πραγματικά ασχολείται με τον πελάτη και εξηγεί κάθε απορία χωρίς στιγμή να σου δείξει οτι αυτό που κάνει το κάνει καθαρά και στυγνα επαγγελματικά αλλά καταλαβαίνεις ότι το αγαπάει. Τώρα για την μηχανή αυτή τι να πω? Αγοράζεις πραγματικά ένα εξαιρετικής ποιότητας εργαλείο με ένα νίκελ μοναδικού φινιρίσματος όχι μόνο στα εμφανή σημεία αλλά και στο εσωτερικό των εξαρτημάτων της κεφαλής στην τιμή που κάνει πια στα σουπερ μαρκετ γνωστή ξυριστική μηχανή που η μισή είναι από πλαστικό! Η λαβή (από κάποιου είδους λάστιχο) κάνει την μηχανή να γαντζωνει στο χέρι σου και όσο και αν είναι βρεγμένο δεν νιώθεις λεπτό ότι θα σου γλυστρισει. Επίσης η μαύρη λαβή δίνει μια μοντέρνα σχεδίαση. Πρώτο ξύρισμα με ξυραφάκια ASTRA και μόνο με το βάρος της κεφαλής έκανα το πιο βαθύ ξύρισμα που έχω κάνει ποτέ ! Review by Άκης (Posted on 28/8/2015)
Write Your Own Review
You're reviewing: Ξυριστική μηχανή - Edwin Jagger - Rubber Coated - DE86RC14BL
How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα