10 Ξυραφάκια Feather

Ξυραφάκια Feather
Το κουτάκι περιέχει 10 λεπίδες
Ιαπωνικής κατασκευής
Είναι κατάλληλα για όλες τις ξυριστικές μηχανές.

Availability: In stock

4,90 €

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details

Ξυραφάκια διπλής ακμής (Double Edge Razor) Feather. Το κουτάκι περιέχει 10 ξυραφάκια. Τα ξυραφάκια Feather είναι Ιαπωνικής κατασκευής και θεωρούνται από τις πιο κοφτερές λεπίδες που υπάρχουν.
Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Reviews
Customer Reviews (13)
τα καλυτερα
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Για την δική μου επιδερμίδα και γένια είναι με διαφορά ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει. Απορώ γιατί πουλιούνται άλλα ξυραφάκια. Review by ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (Posted on 18/2/2017)
Εξαιρετική επιλογή!
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Τα πήρα πριν μήνες στο πλαίσιο δοκιμών για να βρω τη λεπίδα που ταιριάζει στο πρόσωπο και στα γένια μου (ευαίσθητο δέρμα πολύ σκληρά γένια). Το ξυραφάκι αυτό μόνο που θα το βγάλεις από το χαρτί του θα καταλάβεις τη διαφορά. Πολύ λεπτό, τρομερά ελαφρύ, πραγματικό ξυράφι! Στο πρώτο κατέβασμα νομίζεις ότι απλά η μηχανή μαζεύει τον αφρό από το πρόσωπο και δεν ξυρίζει. Στην πραγματικότητα από το πρώτο πέρασμα το ξύρισμα είναι πολύ βαθύ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Εξαιρετικά κοφτερό δεν άφησε κανέναν απολύτως ερεθισμό και μια επιδερμίδα σα μωρό! Και στα επόμενα ξυρίσματα η αίσθηση ήταν η ίδια. Αν κάποιος δεν ξέρει να ξυρίζεται καλό θα ήταν να είναι πολύ προσεκτικός! Όσο το χρησιμοποιείς προφανώς πέφτει σταδιακά η απόδοση, το ξύρισμα που έκανα όμως με αυτά ήταν απλά κορυφαίο.- Review by Beard (Posted on 17/1/2017)
The king of blades
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Έχοντας δοκιμάσει αρκετές μάρκες στην 3ετή μου μέχρι τώρα σταδιοδρομία στο wet shaving, αποφάσισα να δοκιμάσω τις feather που κατά γενική ομολογία είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί στην αγορά.

Τα ξυραφάκια κόβουν σαν νυστέρια. Θα το καταλάβετε στο πρώτο σας ξύρισμα. Τα χρησιμοποίησα μάλιστα με open comb μηχανή (που κατά γενική ομολογία είναι πιο "επιθετικές" από τις closed comb) και έχω να πω μόνο τα καλύτερα. Βαθύ και απολαυστικό ξύρισμα, καλή διάρκεια ζωής αν και καθόλου ανεκτικά σε λάθη και τσαπατσουλιές.

Ο βασιλιάς των λεπίδων για τους έμπειρους παθιάρηδες του wet shaving.

Εδώ θα ήθελα να αποθαρρύνω τους αρχάριους από την χρήση τους μέχρι να τελειοποιήσουν την τεχνική τους. Οι λεπίδες δε συγχωρούν λάθη. Ας μην ξεχνάμε ότι όσο "φιλικές" και να είναι οι λεπίδες, το αν θα "σφαχτεί" κάποιος εξαρτάται από την τεχνική του και μόνο. Επίσης, μακριά από πρωινά ξυρίσματα αν δεν έχετε ξυπνήσει καλά γιατί ενδέχεται να τρέχετε με τα αιμοστατικά και τα χαρτάκια...
Review by Blade Master (Posted on 17/6/2016)
Άψογα
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Νομίζω ότι οι δοκιμές μου με ξυραφάκια σταματάνε εδώ.
Αρκετά νέος στο παραδοσιακό ξύρισμα. Ο λαιμός μου ερεθίζεται εύκολα αν δεν προσέξω. Η τεχνική έχει βελτιωθεί και δοκίμασα feather πρώτη φορά σήμερα με την Edwin Jagger DE89L.
Δεν νομίζω ότι πρέπει να τα πάρει κανείς από φόβο. Κανένας ερεθισμός ή κόψιμο και το πρόσωπο απλά γυαλίζει...


Review by trap (Posted on 21/2/2016)
Άριστο
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Ίσως το καλύτερο ξυραφάκι για εμένα. Βαθύ ξύρισμα από το πρώτο πέρασμα. Προσοχή όμως δεν συγχωρεί τσαπατσουλιές και βιαέες κινήσεις. Review by ΣΤΑΥΡΟΣ (Posted on 22/12/2015)
Thumbs UP !!!
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Ακολούθησα την συμβουλή του κυρίου Γιώργου και δοκίμασα αρκετά ξυραφάκια, νομίζω ότι οι δοκιμές για εμένα τελείωσαν. Αξίζει να το δοκιμάσετε. Review by Γιωργος (Posted on 26/11/2015)
"ΠΟΥΠΟΥΛΟ"
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Οτι καλύτερο υπάρχει σε ξυράφι στην αγορά αυτή τη στιγμή! Καμία σχέση με το Αstra που χρησιμοποιώ γενικά όπως και καμία σχέση η τιμή του ολα τα ξυραφάκια της αγοράς! Με EJ de89L είναι ο καλύτερος συνδιασμός! Review by ΓΙΩΡΓΟΣ (Posted on 24/10/2015)
Το πιο κοφτερο ξυραφακι
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Οπως λέει και ο τιτλος τα feather είναι τα πιο κοφτερά ξυραφάκια απο όσα δοκίμασα.
Αισθητά πιο κοφτερά ακόμη και απο τα Bic.

Είναι ιδανικα για όποιον θελει να ξυριστεί μόνο κατα τη φορά των γενιών και αποφευγει το κάθετο και την κόντρα, κανουν θαυμάσια δουλειά.


Η κόντρα θελει προσοχή και αργες και απαλές κινήσεις, αν σε κόψει ή σε γδάρει δεν το αντιλαμβάνεσαι μεχρι να δεις το αίμα.

Με λίγη προσοχή έχει την καλύτερη απόδοση απο όλα, με μόνο μέιον την τιμή του που είναι πολύ μεγαλύτερη απο τον ανταγωνισμό, όμως θεωρώ ότι τα αξίζει.
Review by ΠΑΝΟΣ (Posted on 31/5/2015)
Ξυράφι Κατάνα!
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Είναι πράγματι ξυράφι εξαιρετικής κόψης. Προσφέρει βαθύ, μα για την επιδερμίδα μου συνάμα άγριο ξύρισμα. Σε καμία περίπτωση δεν έχει την γλυκύτητα - φιλικότητα προς την επιδερμίδα που διαθέτουν τα Astra Platinum και τα Bic Chrome.
Συμφωνώ πως απαιτείται καλή προετοιμασία του προσώπου πριν το ξύρισμα με ένα pre shave ή με λίγη γλυκερίνη.
Τέλος, να πω πως με την μεταχείριση κρύου νερού και ελάχιστου ελαιολάδου στην κόψη επιμηκύνεται κατά πολλή η κόψη της κάθε λεπίδας.
Review by Ελπιδοφόρος (Posted on 4/11/2014)
ΚΟΦΤΕΡΕΣ ΜΕΝ ΑΛΛΑ....
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Πολύ κοφτερές λεπίδες αλλά με σχετικά μικρή διάρκεια ζωής. Από το 4 ξύρισμα αρχίζει και πέφτει η απόδοση τους.

Σημείωση Wellshaved : Η διάρκεια ζωής μια λεπίδας εξαρτάται από την επιδερμίδα και τα γένια του κάθε ανθρώπου.
Για τους παραπάνω λόγους η διάρκεια ζωής μια λεπίδας διαφέρει σημαντικά από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Υπάρχει περίπτωση ένας άνθρωπος να μην μπορεί να ξυριστεί ούτε μια φορά με μια συγκεκριμένη λεπίδα και κάποιος
άλλος με την ίδια λεπίδα να ξυριστεί 7 έως και 8 ημέρες.
Review by Shavemac (Posted on 24/9/2014)
Γεννημένος σαμουράι!
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Η εμπιστοσύνη στην γιαπωνέζικη ποιότητα δεν διέψευσε.Κοφτερή λεπίδα με το καλύτερο αποτέλεσμα.Αντοχή μέχρι 5-6 ξυρίσματα. Review by KΑΜΙΚΑΖΕ (Posted on 4/12/2013)
Οι καλύτερες λεπίδες
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Οι καλύτερες λεπίδες μακράν, όμως προσοχή στους αρχάριους διότι είναι πολύ κοφτερές. Φροντίστε να μαλακώσετε τα γένια σας με ζεστό νερό και να απλώσετε καλά τον αφρό σας. Συνιστώ και pre-shave για καλύτερη ενυδάτωση/προετοιμασία της επιδερμίδας πριν το ξύρισμα.
Review by iljazi (Posted on 3/10/2013)
Ο βασιλιάς των λεπίδων
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Απο τις καλυτερες λεπιδες που εχω δοκιμασει και ισως οι πιο κοφτερες. Αν αποφασισει να τις χρησιμοποιησει ενας αρχαριος πρεπει να ειναι πολυ προσεκτικος. Review by Ιασονας (Posted on 9/7/2013)
Write Your Own Review
You're reviewing: 10 Ξυραφάκια Feather
How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα