Bic Chrome Platinum - Συσκευασία με 5 ξυραφάκια

Ανταλλακτικά ξυραφάκια Bic Chrome Platinum
Κάθε κουτάκι περιέχει 5 λεπίδες
Ελληνικής κατασκευής

Availability: Out of stock

0,95 €

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details

Ανταλλακτικά ξυραφάκια διπλής ακμής Bic Chrome Platinum. Κάθε κουτάκι περιέχει 5 λεπίδες
Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Reviews
Customer Reviews (22)
ξυρίζει, ξυρίζει, ξυρίζει...
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
..μου ήρθε στο μυαλό η παλιά διαφήμιση της bic!! Τα χρησιμοποιώ αρκετό καιρό, ειχα ξεχάσει όμως να γράψω κριτική. Λοιπόν, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα ξυραφάκια που κατασκευάζονται σε άλλες χώρες. Τα πήρα φοβούμενος οτι θα είναι σαν τα astor, αλλά ευτυχώς έκανα λάθος. Είναι κοφτερά, ήπια και βγάζουν αρκετά ξυρίσματα. Δοκιμάστε τα! Review by Κωνσταντίνος (Posted on 21/12/2017)
Εξαιρετικά
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Φιλικά στο δέρμα και συγχωρούν λάθη. Δεν θα τα έλεγα ιδιαίτερα κοφτερά (όπως ισχυρίζονται μερικοί) χωρίς όμως να στερούνται κόψης. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα. Review by Εσθλός (Posted on 6/11/2017)
Ναι μεν αλλά...
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Ελληνικό, άξιζει τη δοκιμή, και ξανά δοκιμή, και ξαναααα μπας και έστω το βρω αποδεκτό αλλά δυστυχώς δεν. Από τη μια ούτε ιδιαίτερα κοφτερό είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη κάτω από το μέσο όρο, αρκετά όμως επιθετικό αλλά το μεγάλο του μειονέκτημα είναι άλλο. Για κάποιο λόγο κολλάει στο δέρμα μου. Με ότι σαπούνι ή κρέμα το χρησιμοποιώ δε γλιστράει. Ίσως το υλικό? Πάντως φαίνεται, και χαίρομαι για αυτό, πως το εκτιμούν στην Αμερική. Review by Jimbo (Posted on 27/9/2017)
Πολύ καλό, όχι άψογο
Κόστος
Ποιότητα
Το δοκίμασα αμέσως μετά τις Astra σε γένια 3 ημερών και γένεια 2 ημερών, με ίδια προετοιμασία, ίδιο σαπούνι, ίδιο πινέλο. Στην πρώτη περίπτωση, πήγε τέλεια, βαθύ ξύρισμα, ωραία αίσθηση. Στη δεύτερη περίπτωση δεν τα πήγε το ίδιο τέλεια πάνω μου - μικρός ερεθισμός, γι' αυτό και το τεσσάρι. Πιο επιθετική λεπίδα από τις Astra σε μένα... Όμως συστήνεται χωρίς ενδοιασμούς! Review by Ηλίας (Posted on 14/2/2017)
Απογοήτευση
Κόστος
Ποιότητα
Πριν μερικούς μήνες πήρα αρκετές μάρκες από ξυραφάκια για να δοκιμάσω ποιο ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό μου (ευαίσθητο δέρμα με πολύ σκληρά γένια). Το Bic το αγόρασα γιατί είχε πολύ καλές κριτικές (ποιοτικό και πάρα πολύ κοφτερό). Το έβγαλα από τη συσκευασία του και μόνο η αίσθηση στο χέρι δε με ενθουσίασε. Το ξύρισμα που κάνει δεν είναι βαθύ (ανεξάρτητα από την προετοιμασία) και μου θύμισε όταν ξυριζόμουν με την παλαιά μου μηχανή και είχα να αλλάξω ξυραφάκι 1+ μήνα. "Βαρυά" αίσθηση, που αντί να κόβει "σέρνεται" προκαλώντας περιττούς ερεθισμούς. Χρησιμοποίησα ένα μόνο από τα 5 και τα υπόλοιπα δε θα τα χρησιμοποιήσω. Review by Beard (Posted on 17/1/2017)
Συγκριτικό πλεονέκτημα
Κόστος
Ποιότητα
Τρίτη φορά που γράφω την άποψή μου... τέλος 80 λεπίδων. Τυχαία είχα ξεχάσει ένα κουτάκι feather και το ανακάλυψα προχθές. Είπα για αλλαγή να το χρησιμοποιήσω και έκανα ένα ξύρισμα με την Muhle tooth μου. Επανακαταθέτω, πως το BIC μόνο με αυτή τη λεπίδα μπορεί να συγκριθεί σε ικανότητα κοπής και σκέφτεσαι πως, αν οι Ιάπωνες είχαν γνωρίσει το γιαταγάνι, μπορεί και να μην έμπαιναν ποτέ στον κόπο να κατασκευάσουν πανάκριβα katana. Εξαιρετικό το feather, άξιο να προκαλέσει "λιμάρισμα" στο θρόνο του, είναι μόνο το BIC όμως... Ξανά και ξανά κρίμα που εξάγεται και για να το προμηθευτούμε, το επανεισάγουμε(!!!). Review by Μάνος (Posted on 25/10/2016)
πολυ καλο
Κόστος
Ποιότητα
Θα συμφωνήσω με κάποιους κυρίους πιο πάνω ότι είναι πολύ καλή λεπίδα. Επειδή όμως δεν έχει κεραμικό μέσα στο υλικό της την καθιστά κάπως επικίνδυνη στο μέτωπο γιατί δεν γλυστράει κατά τα άλλα την συνιστώ ανεπιφύλακτα στον κόσμο. Κάνει ένα ξύρισμα που λίγα ξυραφάκια στον κόσμο κάνουν. Review by γιωργος (Posted on 10/10/2016)
Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο
Κόστος
Ποιότητα
Εξολοθρεύει τα γένια
Προστατεύει το δέρμα
Διαρκεί πολύ
Review by Μπάμπης (Posted on 13/9/2016)
Τέλος 50άδας
Κόστος
Ποιότητα
Επανέρχομαι μετά και από τη χρήση της 50ης λεπίδας. Συνήθως γράφουμε με το πρώτο η δεύτερο ξύρισμα και αυτό είναι λάθος. Μετά από 4 περίπου μήνες καθημερινού η μέρα παρά μέρα ξυρίσματος, η άποψή μας έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Στο δια ταύτα λοιπόν: Εξαιρετικό εγχώριο προϊόν, ευγενικό με το ευαίσθητο δέρμα, αδιαπραγμάτευτο με τα σκληρά μου γένια. Λίγο πιο απαλό από τα Astra και χάνει στο νήμα από τα Feather, αφήνοντας πίσω όλα τα άλλα που κυκλοφορούν και στα πιο εξειδικευμένα sites σε κοπή. Το ότι τα βάζει με όλα τα ξυραφάκια της αγοράς, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο, λέει πολλά. Review by Εμμανουήλ (Posted on 28/7/2016)
Made in Greece???
Κόστος
Ποιότητα
Πονοκέφαλος... Νόμιζα είχα καταλήξει με ASTRA, όντας προοδευτικά και συνάμα αρκετά κοφτερά. Θεωρούσα (και είναι) κορυφή στην κόψη τα FEATHER, αλλά να που μου εμφανίστηκε η μέση οδός, χωρίς καμία όμως διάθεση συμβιβασμού από τα δύο προαναφερθέντα, αλλά συνδυασμού τους...
Δεν περίμενα να βρω σε ένα Ελληνικό ξυράφι τη χρυσή τομή. Τη βρήκα όμως και, μάλλον, θα παραμείνω πιστός. Δίσταζα να παραγγείλω, λόγω της ικανοποίησής μου από τα ASTRA, αλλά έκανα λάθος. Μπράβο στο προσωπικό της ΒΙΟΛΕΞ, εκεί στην Αθήνα!
Προοδευτικό, εξαιρετικά κοφτερό και συνάμα ευγενικό στο δέρμα, είτε με τη Merkur Futur, είτε με τη Muhle Tooth Comb. Με κέρδισαν!
Review by Εμμανουήλ (Posted on 17/3/2016)
Δεν το περίμενα
Κόστος
Ποιότητα
Είμαι ακόμα σε στάδιο που δεν έχω καταλήξει στο ιδανικό ξυράφι, αν με ρωτήσει κάποιος δεν ξέρω να του πω ότι το τάδε ή το τάδε έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνω, όλα αυτά μέχρι που σήμερα δοκίμασα το BIC.

Στο μέλλον μπορεί να βρω κάποιο ακόμα καλύτερο αλλά το συγκεκριμένο με κάλυψε πλήρως ως προς την αποδοτικότητα της λεπίδας μιας και το επίπεδο ξυρίσματος σε βάθος ήταν πάρα πολύ καλό και στο ότι δεν μου άφησε υποψία ερεθισμού.
Review by Δημήτριος (Posted on 27/2/2016)
Μαλακό και κοφτερό.
Κόστος
Ποιότητα
Πολύ απαλό και κοφτερό ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Απλά θέλει μια μικρή εμπειρία.Δεν είναι ότι καλύτερο για αρχάριους, μπορεί να τους τρομάξει λίγο.

Το μόνο μείον που βρήκα είναι οτι η διάρκεια ζωής του είναι για εμένα(κάνω 3 με 4 περάσματα.) το πολύ 3 ξυρίσματα ενώ με τα bolzano βγάζω μέχρι 4.
Review by ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Posted on 19/9/2015)
Να που φτιάχνουμε και ποιοτικά προϊόντα!
Κόστος
Ποιότητα
Αριστο ξυράφι, και φτιάχνεται και στην Ελλάδα.

Το ξυρισμα με αυτό είναι απίστευτα άνετο, το ξυράφι είναι εξαιρετικά κοφτερό και πιστεύω πως χρειάζεται να έχεις συνηθίσει λίγο πρωτα το παραδοσιακό ξυρισμα.

Εγώ προσωπικα δεν φοβάμαι τα ξυράφια που κόβουν, τα στομωμένα φοβάμαι, γιατί με αυτα κόβεσαι η γδέρνεσαι πιο εύκολα
Review by ΠΑΝΟΣ (Posted on 16/5/2015)
Κορυφαίο Ελληνικό προϊόν.
Κόστος
Ποιότητα
Ίσως το καλύτερο ξυράφι αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Από τα πιο κοφτερά αλλά και γλυκά ξυράφια που υπάρχουν. Μαζί με τα Astra και Personna Platinum είναι η τριάδα που χρησιμοποιώ. Review by macho (Posted on 27/1/2015)
"Σκοτώνουν"
Κόστος
Ποιότητα
Λοιπόν. ¨Όποιος αγοράσει αυτά τα ξυραφάκια: α) θα πρέπει να είναι έμπειρος. β)να αποφύγει τις open, γ)να έχει απόλυτα σταθερό χέρι και δ)να ξέρει να φτιάχνει πυκνή κρέμα ή σαπούνι. "Σκοτώνουν" σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση. Αλλά κόβουν όπως κανένα άλλο. Truth. Review by Κος. Σ. (Posted on 5/1/2015)
Προσοχή. "Σκοτώνει"
Κόστος
Ποιότητα
Τίποτα άλλο δεν κόβει πιο δραματικά από αυτό το ξυραφάκι. Όσοι σκοπεύουν να το χρησιμοποιήσουν με open πρέπει να έχουν εμπειρία και σταθερό χέρι. Για τους πιο έμπειρους είναι το τέλειο ξυραφάκι. Προσοχή και πάλι προσοχή! Review by Κο. Σ (Posted on 28/12/2014)
Σε γνωρίζω απο την κόψη!
Κόστος
Ποιότητα
Θλίβομαι για τον απλό λόγω ότι το εν λόγο ξυράφι δεν είναι διαθέσιμο ευρέως στην Ελληνική αγορά.
Για αυτό τον λόγο θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς την ομάδα του Wellshaved.gr που προσφέρει αυτό το εξαιρετικό Ελληνικό ξυράφι, στους λάτρεις του ποιοτικού παραδοσιακού ξυρίσματος.
Πρόκειται, για ένα ξυράφι που ουδεμία σχέση έχει με τα Astor Bic, τα οποία προσφέρονται σε αφθονία στα Super Market.
Τα εν λόγο ξυράφια μπορούν άνετα να συγκριθούν με τα Astra και Feather. Προσφέρουν ένα πολλή βαθύ και γλυκύτατο για την επιδερμίδα ξύρισμα, σε μια τιμή ασυναγώνιστη.
Τα συνιστώ ανεπιφύλακτα και τα εύσημα μου στο Wellshaved.
Review by Ελπιδοφόρος (Posted on 4/11/2014)
αστερι
Κόστος
Ποιότητα
Εξαιρετικό ξυραφάκι. ξυρίζει βαθιά με ασφάλεια και ελληνικο Review by don jouras (Posted on 25/7/2014)
Άψογο
Κόστος
Ποιότητα
Κοφτερό,γλυκό,οικονομικό.7 άνετα αλλά βαθιά καθημερινά ξυρίσματα. Review by Γεώργιος (Posted on 9/6/2014)
εξαιρετικα
Κόστος
Ποιότητα
Εξαιρετικό ξυραφάκι. Δεν σε αγχώνει, ξυρίζει βαθιά με ασφάλεια και οικονομικό. Review by Σωτηρης (Posted on 4/6/2014)

Items 1 to 20 of 22 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register