Περισσοτερες Οψεις

Bic Chrome Platinum - Συσκευασία με 5 ξυραφάκια

Κωδικός: BicChromePlatinum

Εκτός Αποθέματος

0,95 €

Περιγραφή

Ανταλλακτικά ξυραφάκια διπλής ακμής Bic Chrome Platinum. Κάθε κουτάκι περιέχει 5 λεπίδες
Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Ποιότητα
5 αστέρια :
83%
( 19 )
4 αστέρια :
9%
( 2 )
3 αστέρια :
9%
( 2 )
Ικανοποίηση
5 αστέρια :
50%
( 2 )
4 αστέρια :
25%
( 1 )
3 αστέρια :
25%
( 1 )
Κόστος
5 αστέρια :
87%
( 20 )
4 αστέρια :
9%
( 2 )
3 αστέρια :
4%
( 1 )
Συνολικά : 23 Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

Υπέρ Κατά
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Ταξινόμηση κατά:
Απλά τέλεια Αξιολόγηση από KMICH
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Πάρα πολύ καλή λεπίδα! Επανέρχομαι στο σχόλιο που έχω κάνει γύρω από τις λεπίδες που έχουν χρώμιο! Οι λεπίδες που περιέχουν χρώμιο θέλουν πολύ προσοχή γιατί έχω παρατηρήσει ότι δεν γλιστράνε πολύ στο μέτωπο καί παράλληλα κόβουν και πάρα πολύ! Θέλουν πολύ προσοχή ειδικά στις σαβετες και στις open μηχανές! Σε γενικές γραμμές πάντως όπου βλέπετε και γράφει χρώμιο επάνω να τις προτιμάτε! Μπράβο για άλλη μια φορά στο κατάστημα εδώ για τις επιλογές του! (Αναρτήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 2019)

Pros: Ποιότητα Κατασκευής, Αριστη ικανότητα γλιστρήματος, αγνή λίστα συστατικών


Θα προτείνατε το προϊόν σε κάποιο φίλο; Definitely yes

Share this review
ξυρίζει, ξυρίζει, ξυρίζει... Αξιολόγηση από Κωνσταντίνος
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
..μου ήρθε στο μυαλό η παλιά διαφήμιση της bic!! Τα χρησιμοποιώ αρκετό καιρό, ειχα ξεχάσει όμως να γράψω κριτική. Λοιπόν, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα υπόλοιπα ξυραφάκια που κατασκευάζονται σε άλλες χώρες. Τα πήρα φοβούμενος οτι θα είναι σαν τα astor, αλλά ευτυχώς έκανα λάθος. Είναι κοφτερά, ήπια και βγάζουν αρκετά ξυρίσματα. Δοκιμάστε τα! (Αναρτήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2017)
Share this review
Εξαιρετικά Αξιολόγηση από Εσθλός
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Φιλικά στο δέρμα και συγχωρούν λάθη. Δεν θα τα έλεγα ιδιαίτερα κοφτερά (όπως ισχυρίζονται μερικοί) χωρίς όμως να στερούνται κόψης. Τα προτείνω ανεπιφύλακτα. (Αναρτήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2017)
Share this review
Ναι μεν αλλά... Αξιολόγηση από Jimbo
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Ελληνικό, άξιζει τη δοκιμή, και ξανά δοκιμή, και ξαναααα μπας και έστω το βρω αποδεκτό αλλά δυστυχώς δεν. Από τη μια ούτε ιδιαίτερα κοφτερό είναι, κατά την ταπεινή μου άποψη κάτω από το μέσο όρο, αρκετά όμως επιθετικό αλλά το μεγάλο του μειονέκτημα είναι άλλο. Για κάποιο λόγο κολλάει στο δέρμα μου. Με ότι σαπούνι ή κρέμα το χρησιμοποιώ δε γλιστράει. Ίσως το υλικό? Πάντως φαίνεται, και χαίρομαι για αυτό, πως το εκτιμούν στην Αμερική. (Αναρτήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου 2017)
Share this review
Πολύ καλό, όχι άψογο Αξιολόγηση από Ηλίας
Κόστος
Ποιότητα
Το δοκίμασα αμέσως μετά τις Astra σε γένια 3 ημερών και γένεια 2 ημερών, με ίδια προετοιμασία, ίδιο σαπούνι, ίδιο πινέλο. Στην πρώτη περίπτωση, πήγε τέλεια, βαθύ ξύρισμα, ωραία αίσθηση. Στη δεύτερη περίπτωση δεν τα πήγε το ίδιο τέλεια πάνω μου - μικρός ερεθισμός, γι' αυτό και το τεσσάρι. Πιο επιθετική λεπίδα από τις Astra σε μένα... Όμως συστήνεται χωρίς ενδοιασμούς! (Αναρτήθηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2017)
Share this review
Απογοήτευση Αξιολόγηση από Beard
Κόστος
Ποιότητα
Πριν μερικούς μήνες πήρα αρκετές μάρκες από ξυραφάκια για να δοκιμάσω ποιο ταιριάζει καλύτερα στο πρόσωπό μου (ευαίσθητο δέρμα με πολύ σκληρά γένια). Το Bic το αγόρασα γιατί είχε πολύ καλές κριτικές (ποιοτικό και πάρα πολύ κοφτερό). Το έβγαλα από τη συσκευασία του και μόνο η αίσθηση στο χέρι δε με ενθουσίασε. Το ξύρισμα που κάνει δεν είναι βαθύ (ανεξάρτητα από την προετοιμασία) και μου θύμισε όταν ξυριζόμουν με την παλαιά μου μηχανή και είχα να αλλάξω ξυραφάκι 1+ μήνα. "Βαρυά" αίσθηση, που αντί να κόβει "σέρνεται" προκαλώντας περιττούς ερεθισμούς. Χρησιμοποίησα ένα μόνο από τα 5 και τα υπόλοιπα δε θα τα χρησιμοποιήσω. (Αναρτήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2017)
Share this review
Συγκριτικό πλεονέκτημα Αξιολόγηση από Μάνος
Κόστος
Ποιότητα
Τρίτη φορά που γράφω την άποψή μου... τέλος 80 λεπίδων. Τυχαία είχα ξεχάσει ένα κουτάκι feather και το ανακάλυψα προχθές. Είπα για αλλαγή να το χρησιμοποιήσω και έκανα ένα ξύρισμα με την Muhle tooth μου. Επανακαταθέτω, πως το BIC μόνο με αυτή τη λεπίδα μπορεί να συγκριθεί σε ικανότητα κοπής και σκέφτεσαι πως, αν οι Ιάπωνες είχαν γνωρίσει το γιαταγάνι, μπορεί και να μην έμπαιναν ποτέ στον κόπο να κατασκευάσουν πανάκριβα katana. Εξαιρετικό το feather, άξιο να προκαλέσει "λιμάρισμα" στο θρόνο του, είναι μόνο το BIC όμως... Ξανά και ξανά κρίμα που εξάγεται και για να το προμηθευτούμε, το επανεισάγουμε(!!!). (Αναρτήθηκε στις 25 Οκτωβρίου 2016)
Share this review
πολυ καλο Αξιολόγηση από γιωργος
Κόστος
Ποιότητα
Θα συμφωνήσω με κάποιους κυρίους πιο πάνω ότι είναι πολύ καλή λεπίδα. Επειδή όμως δεν έχει κεραμικό μέσα στο υλικό της την καθιστά κάπως επικίνδυνη στο μέτωπο γιατί δεν γλυστράει κατά τα άλλα την συνιστώ ανεπιφύλακτα στον κόσμο. Κάνει ένα ξύρισμα που λίγα ξυραφάκια στον κόσμο κάνουν. (Αναρτήθηκε στις 10 Οκτωβρίου 2016)
Share this review
Ο δολοφόνος με το αγγελικό πρόσωπο Αξιολόγηση από Μπάμπης
Κόστος
Ποιότητα
Εξολοθρεύει τα γένια
Προστατεύει το δέρμα
Διαρκεί πολύ (Αναρτήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2016)
Share this review
Τέλος 50άδας Αξιολόγηση από Εμμανουήλ
Κόστος
Ποιότητα
Επανέρχομαι μετά και από τη χρήση της 50ης λεπίδας. Συνήθως γράφουμε με το πρώτο η δεύτερο ξύρισμα και αυτό είναι λάθος. Μετά από 4 περίπου μήνες καθημερινού η μέρα παρά μέρα ξυρίσματος, η άποψή μας έχει μεγαλύτερη βαρύτητα. Στο δια ταύτα λοιπόν: Εξαιρετικό εγχώριο προϊόν, ευγενικό με το ευαίσθητο δέρμα, αδιαπραγμάτευτο με τα σκληρά μου γένια. Λίγο πιο απαλό από τα Astra και χάνει στο νήμα από τα Feather, αφήνοντας πίσω όλα τα άλλα που κυκλοφορούν και στα πιο εξειδικευμένα sites σε κοπή. Το ότι τα βάζει με όλα τα ξυραφάκια της αγοράς, κερδίζοντας το ασημένιο μετάλλιο, λέει πολλά. (Αναρτήθηκε στις 27 Ιουλίου 2016)
Share this review
Made in Greece??? Αξιολόγηση από Εμμανουήλ
Κόστος
Ποιότητα
Πονοκέφαλος... Νόμιζα είχα καταλήξει με ASTRA, όντας προοδευτικά και συνάμα αρκετά κοφτερά. Θεωρούσα (και είναι) κορυφή στην κόψη τα FEATHER, αλλά να που μου εμφανίστηκε η μέση οδός, χωρίς καμία όμως διάθεση συμβιβασμού από τα δύο προαναφερθέντα, αλλά συνδυασμού τους...
Δεν περίμενα να βρω σε ένα Ελληνικό ξυράφι τη χρυσή τομή. Τη βρήκα όμως και, μάλλον, θα παραμείνω πιστός. Δίσταζα να παραγγείλω, λόγω της ικανοποίησής μου από τα ASTRA, αλλά έκανα λάθος. Μπράβο στο προσωπικό της ΒΙΟΛΕΞ, εκεί στην Αθήνα!
Προοδευτικό, εξαιρετικά κοφτερό και συνάμα ευγενικό στο δέρμα, είτε με τη Merkur Futur, είτε με τη Muhle Tooth Comb. Με κέρδισαν! (Αναρτήθηκε στις 17 Μαρτίου 2016)
Share this review
Δεν το περίμενα Αξιολόγηση από Δημήτριος
Κόστος
Ποιότητα
Είμαι ακόμα σε στάδιο που δεν έχω καταλήξει στο ιδανικό ξυράφι, αν με ρωτήσει κάποιος δεν ξέρω να του πω ότι το τάδε ή το τάδε έχει τα χαρακτηριστικά που ψάχνω, όλα αυτά μέχρι που σήμερα δοκίμασα το BIC.

Στο μέλλον μπορεί να βρω κάποιο ακόμα καλύτερο αλλά το συγκεκριμένο με κάλυψε πλήρως ως προς την αποδοτικότητα της λεπίδας μιας και το επίπεδο ξυρίσματος σε βάθος ήταν πάρα πολύ καλό και στο ότι δεν μου άφησε υποψία ερεθισμού. (Αναρτήθηκε στις 27 Φεβρουαρίου 2016)
Share this review
Μαλακό και κοφτερό. Αξιολόγηση από ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Κόστος
Ποιότητα
Πολύ απαλό και κοφτερό ακόμα και για ευαίσθητες επιδερμίδες. Απλά θέλει μια μικρή εμπειρία.Δεν είναι ότι καλύτερο για αρχάριους, μπορεί να τους τρομάξει λίγο.

Το μόνο μείον που βρήκα είναι οτι η διάρκεια ζωής του είναι για εμένα(κάνω 3 με 4 περάσματα.) το πολύ 3 ξυρίσματα ενώ με τα bolzano βγάζω μέχρι 4. (Αναρτήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2015)
Share this review
Να που φτιάχνουμε και ποιοτικά προϊόντα! Αξιολόγηση από ΠΑΝΟΣ
Κόστος
Ποιότητα
Αριστο ξυράφι, και φτιάχνεται και στην Ελλάδα.

Το ξυρισμα με αυτό είναι απίστευτα άνετο, το ξυράφι είναι εξαιρετικά κοφτερό και πιστεύω πως χρειάζεται να έχεις συνηθίσει λίγο πρωτα το παραδοσιακό ξυρισμα.

Εγώ προσωπικα δεν φοβάμαι τα ξυράφια που κόβουν, τα στομωμένα φοβάμαι, γιατί με αυτα κόβεσαι η γδέρνεσαι πιο εύκολα
(Αναρτήθηκε στις 16 Μαΐου 2015)
Share this review
Κορυφαίο Ελληνικό προϊόν. Αξιολόγηση από macho
Κόστος
Ποιότητα
Ίσως το καλύτερο ξυράφι αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Από τα πιο κοφτερά αλλά και γλυκά ξυράφια που υπάρχουν. Μαζί με τα Astra και Personna Platinum είναι η τριάδα που χρησιμοποιώ. (Αναρτήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 2015)
Share this review

Login to add review

fast_delivery

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε 1-3 ημέρες εντός Αττικής
named_products

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς
free_shipping

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αγορές άνω των 85€
our_shop

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δείτε πώς θα έρθετε