Δυνατότητα επιλογής εταιρείας Courier - 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση!

Δυνατότητα επιλογής εταιρείας Courier - 24ωρη τηλεφωνική εξυπηρέτηση!

Τώρα μπορείτε να επιλέξετε την εταιρεία courier που θα σας παραδώσει τα νέα σας ξυριστικά!

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας από την καταχώρηση μιας παραγγελίας μέχρι και τη στιγμή που τα νέα σας ξυριστικά φτάνουν επιτυχώς στα χέρια σας, αποφασίσαμε να προσθέσουμε ακόμη μια εταιρεία courier, ώστε να έχετε τη δυνατότητα επιλογής κατά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.

Πλέον μπορείτε να επιλέξετε να παραλάβετε το δέμα σας είτε μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής είτε μέσω της Courier Center.

Τι προσφέρει η Courier Center:

  • 24ωρο τηλεφωνικό κέντρο στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την παράδοση και την παραλαβή της παραγγελίας σας.
  • Δυνατότητα παραλαβής του δέματος από Clever Point. Τα clever points είναι προσεκτικά επιλεγμένα καταστήματα και επιχειρήσεις με διευρυμένο ωράριο. Τα καταστήματα αυτά προέρχονται από διάφορους κλάδους, όπως mini-market, ανθοπωλεία, βενζινάδικα κ.λπ., τα οποία πιθανώς χρησιμοποιείτε καθημερινά για την κάλυψη των καθημερινών σας αναγκών. Σήμερα λειτουργούν πάνω από 180 σημεία εξυπηρέτησης Clever Point. Ένα Clever Point μπορεί να βρίσκεται δίπλα από το σπίτι ή την εργασία σας, ώστε να μπορείτε εύκολα να παραλάβετε την παραγγελία σας.
  • Στα Clever points μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και, αν δεν έχετε ολοκληρώσει ηλεκτρονικά την πληρωμή, να πληρώσετε με αντικαταβολή, χρησιμοποιώντας μόνο μετρητά.
  • Σε περίπτωση που περάσει το courier από τη διεύθυνση παράδοσης που έχετε δηλώσει και δεν σας βρει, αν υπάρχει Clever Point κοντά, τότε η παραγγελία δρομολογείται για παράδοση στο κοντινότερο Clever Point. Σας στέλνεται ένα sms στο κινητό ή το Viber για να σας ενημερώσει πως η παραγγελία σας έχει φτάσει στο Clever Point. Μπορείτε είτε να περάσετε να παραλάβετε από το Clever Point την παραγγελία σας ή να επικοινωνήσετε ώστε να γίνει δεύτερη προσπάθεια παράδοσης στο χώρο σας.
  • Σε περίπτωση που περάσει το courier από τη διεύθυνση παράδοσης που έχετε δηλώσει και δεν σας βρει, και δεν υπάρχει Clever Point κοντά στην περιοχή σας, τότε λαμβάνετε κλήση ή μήνυμα από το courier ώστε να προγραμματίσετε ένα ραντεβού παράδοσης.
  • Στα καταστήματα της Courier Center μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας και, αν δεν έχετε ολοκληρώσει ηλεκτρονικά την πληρωμή, να πληρώσετε με αντικαταβολή, χρησιμοποιώντας κάρτα ή μετρητά.

Σημείωση: Καλό είναι στην παραγγελία να δίνετε ένα κινητό τηλέφωνο και όχι σταθερό για να μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας το courier.

Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε όλα τα clever points https://cleverpoint.gr/clever-map/ .



Τι είναι αυτό; Τσεκάρετε "Να με θυμάσαι" για να έχετε πρόσβαση στο καλάθι σας ακόμα και αν δεν έχετε κάνει σύνδεση.