Πόσα αρώματα καπνού υπάρχουν;

Πόσα αρώματα καπνού υπάρχουν;

Η μυρωδιά καπνού στα σαπούνια ξυρίσματος και τα aftershaves είναι πολύ δημοφιλής και μάλλον και εσύ έχεις ένα σαπούνι με άρωμα καπνού στη συλλογή σου.

Το άρωμα καπνού όμως βρίσκεται σε πολλές "παραλλαγές" και συνδυασμούς στα διάφορα σαπούνια και aftershaves, και τελικά η μυρωδιά μπορεί να είναι πολύ διαφορετική.

Σε κάποια από τα σαπούνια και aftershaves με άρωμα καπνού, θα δεις ότι ο καπνός αναμειγνύεται και με άλλες μυρωδιές όπως μπαχαρικά, δέρμα, κακάο, αλλά και φρουτώδεις νότες.

Διαβάσαμε αξιολογήσεις και εντυπώσεις χρηστών, αναλύσαμε τις νότες του κάθε αρώματος, και σου παρουσιάζουμε παρακάτω 6 διαφορετικά αρώματα καπνού σε αγαπημένα σαπούνια και aftershaves!

The Rambler – Zingariman

Η μυρωδιά του Rambler φαίνεται περίπλοκη, μια κάπως γλυκιά και φρουτώδης εκδοχή ενό κλασσικού αρώματος καπνού. Έντονες είναι οι νότες των κόκκινων φρούτων και της βανίλιας, αλλά παραμένει ένα άρωμα με μια βάση καπνού, που είναι αρκετά αρρενωπό. Το άρωμα δεν συγκαταλέγεται στα old school αρώματα καπνού, είναι πιο μοντέρνο.

Puros – Razorock

Ένα “γνήσιο” άρωμα καπνού, ιδιαίτερο, ντελικάτο και όχι υπερβολικά έντονο. Ξεχωρίζει η μυρωδιά του δέρματος, ενώ η μυρωδιά του καπνού παραπέμπει συγκεκριμένα σε κουβανέζικο πούρο. Είναι ταυτόχρονα ένα αρρενωπό και φρέσκο άρωμα.

Cavendish - Phoenix

Το Cavendish έχει μια κάπως σκοτεινή, γλυκιά μυρωδιά, που φέρνει στο μυαλό χαρακτηριστικά τον καπνό πίπας. Ανάμεσα στις νότες ξεχωρίζει το κεράσι. Το σαπούνι έχει πιο ελαφριά μυρωδιά, ενώ το aftershave είναι πιο έντονο.

Tobacco leaf – Taylor of Old Bond Street

Tobacco leaf – το αρχοντικό ! Από πολλούς περιγράφεται ως ένα αρχοντικό άρωμα, που ως πρώτη εντύπωση αφήνει μια μυρωδιά δέρματος και καφέ. Ένα άρωμα αρρενωπό, ιδανικό για το φθινόπωρο και το χειμώνα με μια γλυκιά μυρωδιά καπνού που μπλέκεται με νότες εσπεριδοειδών και άρωμα φρέσκου ξύλου.

Vanille de Tabac – Ariana & Evans

Πλούσιο, περίπλοκο άρωμα καπνού που μπλέκεται με νότες από κακάο και βανίλια. Γλυκό στην αρχή, ενώ στη συνέχεια αναδύονται μυρωδιές καπνού και σοκολάτας.

Tobacco Woods - Figaro

Ξυλώδες, ελαφρώς γλυκό άρωμα καπνού, που αναδύει και μια μυρωδιά ποτού. Το άρωμα του καπνού είναι έντονο, ενώ αντιληπτή γίνεται και η βανίλια αλλά και οι νότες εσπεριδοειδών.

Ποιο από τα παραπάνω έχεις δοκιμάσει;

Τι είναι αυτό; Τσεκάρετε "Να με θυμάσαι" για να έχετε πρόσβαση στο καλάθι σας ακόμα και αν δεν έχετε κάνει σύνδεση.