Abbate Y La Mantia

Η Abbate Y La Mantia  στοχεύει στην καλύτερη αξιοποίηση των καλλυντικών ιδιοτήτων του saffron. Εδώ και 20 χρόνια η οικογένεια της Abbate Y La Mantia  καλλιεργεί με φυσικές, παραδοσιακές μεθόδους saffron με τη μορφή pistils στους όμορφους λόφους της Maremma στην επαρχεία Grosseto. Τα pistils, ή ο ύπερος του άνθους, προέρχονται από το αποξηραμένο στίγμα λουλουδιών και συλλέγονται αποκλειστικά με το χέρι για να αποφευχθεί η καταστροφή των άλλων μερών του φυτού. Η προσεκτική δουλειά που χρειάζεται για τη συλλογή του saffron κάνει αυτό το μπαχαρικό το πιο ακριβό στον κόσμο.

Στοιχεία 1-15 από 42

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση

Στοιχεία 1-15 από 42

Σελίδα
ανά σελίδα
Φθίνουσα ταξινόμηση