Εξυπηρέτηση πελατών

Κόστος αποστολής

Το Wellshaved σας παραδίδει την παραγγελία σας στο χώρο σας σε οποιοδήποτε σημείο σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται από την υπηρεσία ταχύ μεταφορών "Γενική Ταχυδρομική".

Για παραγγελίες από 85,01€ και πάνω, η αποστολή είναι δωρεάν σε όλη την Ελλάδα.
Για παραγγελίες έως και 85,00€, το κόστος αποστολής είναι 2,45€ για όλη την Ελλάδα.
Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται στην πόρτα σας από την υπηρεσία ταχύ μεταφορών "Γενική Ταχυδρομική".

Δυσπρόσιτες Περιοχές

Όταν η διεύθυνση παραλαβής που μας γνωστοποιείτε είναι εκτός της ζώνης εξυπηρέτησης του τοπικού γραφείου της "Γενικής Ταχυδρομικής", τότε θεωρούμε ότι είστε σε δυσπρόσιτη περιοχή. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση. Για την παράδοση της παραγγελίας σας όμως, θ' απαιτηθούν (2) δύο επιπλέον εργάσιμες ημέρες.

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος Wellshaved με 3 διαφορετικούς τρόπους :

  1. Μέσω της παρούσας ηλεκτρονικής σελίδας Wellshaved συμπληρώνοντας της φόρμα παραγγελίας.
  2. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς στο 210 41 11 393 τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.
  3. Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας στο email : wellshaved.gr@gmail.com

Σημαντικό :

Αμέσως μετά την υποβολή της παραγγελίας σας μέσω της ιστοσελίδας μας Wellshaved, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) το οποίο θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας. Στο email που θα λάβετε θα μπορείτε να δείτε και τα προϊόντα που παραγγείλατε. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, θα σας ενημερώνουμε με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Χρόνος παράδοσης

Τα προϊόντα που επιλέξατε θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει το πολύ εντός 2 εργάσιμων ημερών. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται από την υπηρεσία ταχύ μεταφορών (Courier) "Γενική Ταχυδρομική". Στην περίπτωση που η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη, τότε για την παράδοση θ' απαιτηθούν επιπλέον μία ή δύο εργάσιμες ημέρες.

Εάν δώσετε την παραγγελία σας έως τις 12:00 το μεσημέρι, η αποστολή της παραγγελίας σας ενδέχεται να γίνει αυθημερόν και η παράδοση την επόμενη εργάσιμη.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας ενημερώνουμε με email για τον αριθμό της αποστολής (Voucher) όπως επίσης και για το τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος.

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους :

  1. Με αντικαταβολή.
  2. Με Paypal.
  3. Με χρεωστική ή πιστωτική ή Pre Paid κάρτα.

Εκπτωτικά κουπόνια
Στα πλαίσια της εμπορικής πολιτικής που εφαρμόζουμε, παρέχουμε στους φίλους του Well Shaved εκπτωτικά κουπόνια. Η ενημέρωση σχετικά με τις εκπτώσεις και τα εκπωτικά κουπόνια γίνεται με δύο τρόπους :
  1. Με αποστολή Newsletter. Σε αυτή την περίπτωση καλό είναι να εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε τις σχετικές ενημερώσεις
  2. Μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης. (Facebook & Google+)