Ανταλλακτικά ξυραφάκια της Dovo για Shavette

  • Ανταλλακτικά ξυραφάκια
  • Το κουτάκι περιέχει 10 λάμες
  • Οι δέκα λάμες αντιστοιχούν σε 20 ξυραφάκια
  • Να χρησιμοποιούνται μόνο με Shavette της Dovo

Availability: Out of stock

13,40 €

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Τα συγκεκριμένα ξυραφάκια είναι σχεδιασμένα για να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο με τις Shavette της Dovo. (Όπως τις Shavette που βλέπετε ακριβώς από κάτω.)

Τα ξυραφάκια αυτά τα χρησιμοποιείτε με τον μαύρο υποδοχέα ( αντάπτορα) που συνοδεύει κάθε Shavette της Dovo.

Το κουτάκι περιέχει 10 λάμες. Η ποσότητα αυτή αντιστοιχεί σε 20 ξυραφάκια δεδομένου ότι κάθε λάμα τη κόβετε στη μέση.
Reviews
Customer Reviews (1)
Μια πρώτη εκτίμηση
Κόστος
Ποιότητα
Από μια πρώτη εκτίμηση πρόκειται για αρκετά μαλακές, αλλά και συνάμα, αρκετά κοφτερές λεπίδες, που χάριν στο μεγάλο τους μήκος, δίνουν κάτι από την αίσθηση κανονικού straight rasor.

Όσον αφορά την ποιότητά τους, και από μια πρώτη ματία, εικοτολογώ ότι θα βρίσκεται στα ίδια υψηλά επίπεδα με τα υπόλοιπα προϊόντα της Dovo. Πράγμα όμως δεν μπορώ να δηλώσω με σιγουριά, καθόσον δεν έχω καταναλώσει ακόμα ικανό αριθμό λεπίδων ούτως ώστε να έχω παγιώσει γνώμη (εξ΄ού και το επιφυλακτικό 4 στην βαθμολόγησή της).

Από την σχέση ποιότητας-κόστους πάλι, ομολογώ πως προσωπικά ανέμενα κάτι παραπάνω, όχι από θέμα απόδοσης (γιατί αποδίδουν πολύ καλά), αλλά από θέμα αντοχής. Και αυτό, διότι οι λεπίδες που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι στιγμής μου έβγαλαν μόνον τρία άνετα ξυρίσματα (έξι περάσματα) και στο τέταρτο ξύρισμα, το δεύτερο πέρασμα (όγδοο συνολικά) επετεύχθει με σχετική δυσκολία όλες τις φορές. Συνεπώς θεωρώ την τιμή τους ολίγον "τσιμπημένη" σε σχέση με την αντοχή τους. Από την άλλη πάλι, και για να είμαι ακριβοδίκαιος, πρόκειται για λεπίδες ειδικών διαστάσεων και μικρής έκτασης εφαρμογής (αφού εφαρμόζουν μόνον στην shavette της Dovo και σε ένα άλλο straight razor αντικαθιστούμενης λεπίδας που φέρει το ίδιο σύστημα "όπλισης"), και ως εκ τούτου υποθέτω ότι η παραγωγή τους θα είναι περιορισμένη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το κόστος της.


Review by Maximus (Posted on 5/3/2017)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)