Shavette Dovo - Φαλτσέτα με ανταλλακτικό - Λαβή από ξύλο ελιάς

  • Shavette Dovo
  • Λαβή από ξύλο ελιάς
  • Χρησιμοποιεί ανταλλακτικά ξυραφάκια
  • Solingen Γερμανίας

Availability: Out of stock

52,90 €
merkur safety razors

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Shavette της Dovo για όσους θέλουν να ξυρίζονται παραδοσιακά αποφεύγοντας το ακόνισμα. Η σαβέτα παίρνει ανταλλακτικά ξυραφάκια και διαθέτει μια άσπρη και μια μαύρη υποδοχή. Την άσπρη υποδοχή την χρησιμοποιείτε όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κλασσικό ξυραφάκι (όπως αυτό που βλέπετε παρακάτω) και την μαύρη υποδοχή όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μακρόστενο ξυραφάκι. Και στις δύο (2) περιπτώσεις, το ξυραφάκι το κόβετε στη μέση πριν το χρησιμοποιήσετε. Στην υποδοχή, είτε στη μαύρη είτε στην άσπρη, χρησιμοποιείτε το μισό ξυραφάκι.

Στον άσπρο υποδοχέα χρησιμοποιούνται τα κοντά ξυραφάκια όπως π.χ Astra, Personna κτλ ενώ στον μαύρο υποδοχέα χρησιμοποιούνται τα μεγαλύτερα σε μήκος ξυραφάκια όπως της Dovo.

Σημαντικό : Για να μάθετε πως να κόβετε το ξυραφάκι στη μέση με ασφάλεια και πως να το τοποθετείτε στη shavette, κάντε κλικ εδώ για να δείτε το σχετικό video.

Χρήσιμο : Αν θέλετε μια καλαίσθητη μεταλλική βάση για τη Shavette προκειμένου να διατηρείτε το μπάνιο σας τακτοποιημένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη μεταλλική βάση που βλέπετε παρακάτω. Η μεταλλική βάση της Edwin Jagger, χάρη στην ειδική υποδοχή που διαθέτει είναι κατάλληλη και για Shavette.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (1)
Στην πράξη, κερδίζει τις εντυπώσεις.
Κόστος
Ποιότητα
Μικρή σε μεγεθος και ελαφριά σε βάρος, μάλλον δεν θα σας "γεμίσει" το μάτι. Αν δε κάνετε και το λάθος να την συγκρίνετε απευθείας όχι με κάποιο άλλο ξυράφι της "συνομοταξίας" της (δηλαδή με κάποιο άλλο Straight Rasor με επανατοποθετούμενες ανταλλακτικές λεπίδες), αλλά με κάποιο "καθαρό" Straight Razor σταθερής λεπίδας, το οπτικό ερέθισμα τείνει προς το απογοητευτικό, και το μόνο που σώζει την κατάσταση είναι η ομολογουμένως όμορφη και καλοφτιαγμένη ξύλινη λαβή της.

Στην πράξη όμως οι εντυπώσεις αλλάζουν ριζικά και αντιστρέφονται πλήρως, αφού τόσο το μικρό της μέγεθος όσο και το μικρό της βάρος, την καθιστούν ιδιαίτερα λειτουργική καθώς και λίαν αποτελεσματική. Απαιτεί βέβαια τον σεβασμό και την επίταση της προσοχής που αρμόζει σε όλα τα Straight Razors, αλλά πιστεύω ότι αν της τα αφιερώσετε πραγματικά, το αποτέλεσμα μου θα πάρετε από το πρώτο κιόλας πέρασμα θα σας εντυπωσιάσει.Τώρα, όσον αφορά την βαθμολογία,

Τα τέσσερα αστέρια στην ποιότητα προκύπτουν από την σύγκριση με κάποια άλλα Straight Razors με επανατοποθετούμενες ανταλλακτικές λεπίδες, ( τόσο Push Type Blade Load, όσο και Flip Type Blade Load) που έχω δοκιμάσει κατα το παρελθόν. (Άλλωστε θα ήταν αδόκιμο καθώς και άδικο να βαθμολογήσω σε σύγκριση με με κάποιο "καθαρό" Straight Razor σταθερής λεπίδας, αφού μια "σαβέττα" είναι ως κατασκευή κάτι το διαφορετικό, και εξ αντικειμένου δεν μπορεί να τα φτάσει σε ποιότητα).

Τα πέντε αστέρια στην σχέση ποιότητας-κόστους τα δίνω λαμβάνοντας υπόψιν μου και την συσκευασία, η οποία εκτός από χρηστικότατη για φύλαξη και μεταφορά, είναι και καλαίσθητη, όπως άλλωστε αξίζει στην πραγματική και αυθεντική "σαβέττα". ( Ας μην λησμονούμε άλλωστε, ότι ο όρος "Shavette" αποτελεί trademark της Dovo, άσχετα με το ότι όλοι έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε "σαβέττες" όλα τα Straight Razors με επανατοποθετούμενες ανταλλακτικές λεπίδες)

Τέλος, να ευχαριστήσω για ακόμα μια φορά τον κ. Γιώργο, γιατί εκτός από το ότι είναι εξυπηρετικότατος, φρόντίζει πάντα να μας φέρνει τα καλύτερα, και σε πολύ προσεγμένες τιμές.

Review by Maximus (Posted on 23/2/2017)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)