Περισσοτερες Οψεις

Feather Artist Club Pro- Super - 20 ξυραφακια

Κωδικός: FEATHER-PS20

Άμεσα διαθέσιμο (11)

14,90 €

Περιγραφή

1
Ποιότητα
5 αστέρια :
100%
( 2 )
Ικανοποίηση
5 αστέρια :
100%
( 1 )
Κόστος
5 αστέρια :
100%
( 2 )
Συνολικά : 2 Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

Υπέρ Κατά
  • (1)
Ταξινόμηση κατά:
Εξαιρετική λεπίδα και βάση έρευνας σε forum αλλά και προσωπικής εμπειρίας είναι η μόνη λεπίδα που πρέπει να βάλετε εξαρχής στη savette σας. Αξιολόγηση από Κωνσταντίνος
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Εξαιρετική λεπίδα και βάση έρευνας σε forum αλλά και προσωπικής εμπειρίας είναι η μόνη λεπίδα που πρέπει να βάλετε εξαρχής στη savette σας.
Ο λόγος;
Λόγο marketing έχουν 5 ανταλλακτικές λεπίδες που υποτίθεται έχουν διαβαθμίσεις στο πόσο κοφτερές είναι και πόσο ασφαλείς σε σχέση με τη συγκεκριμένη. Η αλήθεια είναι ότι όλες είναι εξίσου κοφτερές, οι guard δεν προσφέρουν τίποτα (μόνο ψυχολογική ασφάλεια), το μόνο που αλλάζει είναι το πόσο (σε χιλιοστά) είναι εκτεθειμένη η λεπίδα.
Το πιο ασφαλές ξύρισμα και πιο σωστό το κάνεις με τις super professional, κι αυτό γιατί λόγο του μεγαλύτερου πλάτους (αυτό που εξέχει απ' τη savette δηλαδή) δίνει 30 μοίρες κλίσης για τη savette ή μικρότερη (κατά το ξύρισμα), ενώ η professional κάπου στις 40, κάτι που δεν είναι καλό για το δέρμα. Φανταστείτε τις Light, ακόμα μεγαλύτερη κλίση...
Επίσης βοηθάει στο να υπάρχει κι οπτικός έλεγχος της λεπίδας όπως σε ένα straight razor, σε σχέση με τις άλλες λεπίδες που υπάρχει ένα τυφλό σημείο ανάμεσα στην καμπύλη της savette και στο τελείωμα της λεπίδας, που με την μεγάλη κλίση που αναγκάζεσαι να κάνεις, φαντάζεσαι το τελείωμα της λεπίδας και ξυρίζεις λίγο στα χαμένα...
Ενώ με τις professional είχα ερεθισμούς και κοψίματα, με τις super professional έκανα ένα γλυκό βαθύ ξύρισμα, με σωστές κλίσεις της savette χωρίς κοψίματα.
Μη σας φοβίζει η διαφήμιση περί της πιο κοφτερής λεπίδας που θέλει έμπειρα χέρια. Είναι ακριβώς αυτή η λεπίδα που χρειάζεται εξαρχής η savette και ιδίως γι' αρχάριους (όπως είμαι κι εγώ).
(Αναρτήθηκε στις 10 Ιουλίου 2020)

Pros: Ποιότητα Κατασκευής


Θα προτείνατε το προϊόν σε κάποιο φίλο; Definitely yes

Share this review
Το λέει το όνομα τους - SUPER Αξιολόγηση από GkM
Κόστος
Ποιότητα
Με τα Super (σε συνδυασμό με το Feather Artist Club SS) κάνω τα καλύτερα ξυρίσματα μου. Κανένας απολύτως ερεθισμός και το πιο βαθύ ξύρισμα που μπορείτε να φανταστείτε.

Θέλει (φυσικά) λίγη παραπάνω προσοχή και σχετικό σεβασμό, αλλά το αποτέλεσμα θα ανταμείψει. (Αναρτήθηκε στις 27 Αυγούστου 2015)
Share this review

Login to add review

fast_delivery

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε 1-3 ημέρες εντός Αττικής
named_products

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς
free_shipping

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αγορές άνω των 85€
our_shop

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δείτε πώς θα έρθετε