Περισσοτερες Οψεις

Feather Artist Club SS - Shavette - Φαλτσέτα με ανταλλακτικό

Κωδικός: FEATHER-ACS-RB

Άμεσα διαθέσιμο (4)

115,00 €

Περιγραφή

Το απόλυτο εργαλείο ξυρίσματος για όσους αναζητούν το απόλυτο ξύρισμα. Η συγκεκριμένη shavette είναι κατάλληλη για όσους επιθυμούν βαθύ και απαλό ξύρισμα επαγγελματικού επιπέδου αλλά δεν επιθυμούν ν' ασχοληθούν με το ακόνισμα και τη συντήρηση μια λεπίδας (φαλτσέτα).

Η προηγμένη σχεδίαση αυτού του μοναδικού εργαλείου ξυρίσματος σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη shavette στις απαιτήσεις της επιδερμίδας σας αλλά και στη ποιότητα της τρίχας ( μαλακά ή σκληρά γένια κτλ). Η προσαρμογή γίνεται επιλέγοντας έναν από του τέσσερις (4) τύπους ανταλλακτικών λεπίδων της Feather που βλέπετε παρακάτω.

Με κάθε ανταλλακτικό ξυραφάκι μπορείτε να ξυριστείτε 7 έως και 10 ημέρες. Κατά συνέπεια το ξύρισμα γίνεται εξαιρετικά οικονομικό δεδομένου ότι με 0,79€ μπορείτε να ξυρίζεστε από 7 έως και 10 ημέρες. ( 0,79€ είναι το κόστος για ένα ανταλλακτικό ξυραφάκι της Feather)

Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική. Όλα τα μεταλλικά μέρη της Shavette είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η καμπύλη στο τελείωμα της shavette (Roundness) σε συνδυασμό με το βαθμό έκθεσης της λεπίδας (Blade exposure) είναι τα δύο στοιχεία που δίνουν στη shavette ένα εξαιρετικά απαλό άγγιγμα.

Η λαβή είναι εργονομική και κατασκευασμένη από ρητίνη σιλικόνης (Silicon resin) η οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε θερμοκρασίες έως και 135C. Η ανθεκτικότητα της λαβής σε υψηλές θερμοκρασίες σας επιτρέπει να την αποστειρώνετε βράζοντας την. Εναλλακτικά μπορείτε να την αποστειρώσετε με οινόπνευμα.

Μπορείτε πολύ εύκολα να την αποσυναρμολογήσετε για να την καθαρίσετε. Η shavette συνοδεύεται από οδηγίες χρήσης τόσο για την αποσυναρμολόγηση της όσο και για τη σωστή αλλαγή της λεπίδας.

Παρακολουθήστε στο video τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουμε τη λεπίδα.
Παρακολουθήστε τη Shavette εν ώρα εργασίας.
Ποιότητα
5 αστέρια :
100%
( 3 )
Ικανοποίηση
5 αστέρια :
100%
( 1 )
Κόστος
5 αστέρια :
33%
( 1 )
4 αστέρια :
33%
( 1 )
3 αστέρια :
33%
( 1 )
Συνολικά : 3 Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις Πελατών

Υπέρ Κατά
  • (1)
  • (1)
  • (1)
Ταξινόμηση κατά:
Ό, τι καλύτερο σε shavette Αξιολόγηση από Κωνσταντίνος
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Απόκτησα χθες τη συγκεκριμένη shavette κι έκανα το πρώτο μου ξύρισμα.
Βασική περιοχή ξυρίσματος για μένα είναι το κεφάλι και χαμηλά στο λαιμό λόγο γενιών που έχω αρκετά χρόνια.
Έρχομαι απ' τον χώρο του ξυρίσματος με πλαστική μηχανή κι αλλαγές ανταλλακτικών κεφαλών 5 λεπίδων. Το αναφέρω αυτό για τον φόβο πολλών στο ότι πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα με κλειστού τύπου μηχανές,
ν' αποκτήσεις εμπειρία και μετά να κάνεις ένα βήμα παραπάνω.
Θεωρώ ότι όσο καιρό κι αν ξυρίζεστε με άλλες μηχανές, όση εμπειρία κι αν υπάρχει, η shavette και η φαλτσέτα θα είναι μία τέχνη που μαθαίνουμε απ' την αρχή. Οπότε καλό είναι να επιλέγουμε αυτό που μας αρέσει, αρκεί
ν' αφιερώσουμε χρόνο για να το μάθουμε σωστά.
Έκανα απ' την αρχή ένα καλό ξύρισμα (για πρώτη φορά). Ελάχιστοι ερεθισμοί που δεν είχαν να κάνουν με τη shavette (αν είχα βάλει pre save ή είχα κάνει πιο σωστή δουλειά με το σαπούνι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα).
Με το πρώτο πέρασμα είναι σαν να είσαι στο δεύτερο με μηχανή κλειστού τύπου. Στο δεύτερο χέρι αισθάνεσαι ότι είσαι στο απόλυτο...
Η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία. Όποιος δει κι άλλες shavette θα καταλάβει πως είναι
ό, τι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία.
Ένα θέμα που σίγουρα θα παιδέψει πολλούς είναι η επιλογή των δύο διαφορετικών μοντέλων (μονής λαβής και σπαστής).
Πίστευα ότι η μονοκόμματη λαβή θα είναι καλύτερη ώσπου έπιασα τη σπαστή... Η "πλαστική" λαβή που μπαίνει ανάμεσα στα δάκτυλα δίνει απόλυτη σταθερότητα στη λεπίδα, κλίσεις με λεπτομέρεια χωρίς πίεση.
Η μονοκόμματη λαβή σε "αναγκάζει" να πιέσεις λίγο για να υπάρχει μια ισορροπία. (Στην περίπτωση της σπαστής αν χρειαστεί, ισιώνουμε τη λαβή κι έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα και μεγαλύτερο πιάσιμο).
Η σκέψη πολλών για την τιμή των λεπίδων, αλλά και για την "δέσμευση" των συγκεκριμένων ανταλλακτικών δεν πρέπει ν' απασχολεί. Ένα κουτί βγάζει 200 και βάλε ξυρίσματα. Αν σε άλλες μηχανές ξυρίσματος η κάθε λεπίδα βγάζει 4 ξυρίσματα, βλέπουμε πως στο σύνολο είναι μια πιο οικονομική λύση.
Η γνώμη μου για τα δύο μοντέλα βέβαια είναι υποκειμενική, το σωστό είναι να πάτε απ' το κατάστημα και να πιάσετε στα χέρια σας και τις δύο. Μην καταλήξετε σε κάποια απ' τις δυο από γραφόμενα σε σελίδες στο διαδίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος που αναφέρομαι στις σκέψεις που είχα, γιατί άλλο νόμιζα πως θα μου κάνει (επηρεασμένος από videos), κι άλλο το χέρι μου βολεύτηκε...
Αν ακολουθήσετε τους κανόνες ξυρίσματος για shavette, δείτε πολλά βίντεο κι έχετε μεράκι, μη σκεφτείτε το κόστος, θα έχετε ένα εργαλείο για μια ζωή κυριολεκτικά. Ό, τι δίνεις παίρνεις... (Αναρτήθηκε στις 29 Μαΐου 2020)

Pros: Ποιότητα Κατασκευής, Αριστη ικανότητα γλιστρήματος, αγνή λίστα συστατικών


Θα προτείνατε το προϊόν σε κάποιο φίλο; Definitely yes

Share this review
Εξαιρετική ποιότητα Αξιολόγηση από GkM
Κόστος
Ποιότητα
Αποφάσισα να παρακάμψω άλλες φθηνότερες shavettes και να πάω στην κορυφή της κατηγορίας, παρόλο το υψηλό κόστος. Δεν μετανιώνω καθόλου.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εξαιρετική ποιότητα ξυρίσματος χωρίς κανένα ερεθισμό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου.

Ζητά μόνο λίγο παραπάνω χρόνο και προσοχή από μία μηχανή ξυριστική μηχανή (Double Edge Safety Razor). (Αναρτήθηκε στις 27 Αυγούστου 2015)
Share this review
Ύστερα από μερικές δοκιμές... Αξιολόγηση από χριστος
Κόστος
Ποιότητα
Κορυφαίο. Εξαιρετικό προϊόν για άνετο και βαθύ ξύρισμα, καλύτερο από αυτό που μπορείς να πετύχεις με μιαα open comb.
Ύστερα από αρκετό καιρό στο παραδοσιακό ξύρισμα, μάλλον ήταν αναμενόμενη η στροφή μου προς αυτή την άριστη σαβέτα. Κυρίως για το ποιοτικότερο ξύρισμα που παρέχει, αλλά και για μια ευχάριστη αλλαγή στην διαδικασία του παραδοσιακού ξυρίσματος.
(Αναρτήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2015)
Share this review

Login to add review

fast_delivery

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε 1-3 ημέρες εντός Αττικής
named_products

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς
free_shipping

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αγορές άνω των 85€
our_shop

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δείτε πώς θα έρθετε