Περισσοτερες Οψεις

Feather Artist Club SS - Shavette - Φαλτσέτα με ανταλλακτικό

Κωδικός: FEATHER-ACS-RB

Άμεσα διαθέσιμο (6)

115,00 €

Περιγραφή

Το απόλυτο εργαλείο ξυρίσματος για όσους αναζητούν το απόλυτο ξύρισμα. Η συγκεκριμένη shavette είναι κατάλληλη για όσους επιθυμούν βαθύ και απαλό ξύρισμα επαγγελματικού επιπέδου αλλά δεν επιθυμούν ν' ασχοληθούν με το ακόνισμα και τη συντήρηση μια λεπίδας (φαλτσέτα).

Η προηγμένη σχεδίαση αυτού του μοναδικού εργαλείου ξυρίσματος σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη shavette στις απαιτήσεις της επιδερμίδας σας αλλά και στη ποιότητα της τρίχας ( μαλακά ή σκληρά γένια κτλ). Η προσαρμογή γίνεται επιλέγοντας έναν από του τέσσερις (4) τύπους ανταλλακτικών λεπίδων της Feather που βλέπετε παρακάτω.

Με κάθε ανταλλακτικό ξυραφάκι μπορείτε να ξυριστείτε 7 έως και 10 ημέρες. Κατά συνέπεια το ξύρισμα γίνεται εξαιρετικά οικονομικό δεδομένου ότι με 0,79€ μπορείτε να ξυρίζεστε από 7 έως και 10 ημέρες. ( 0,79€ είναι το κόστος για ένα ανταλλακτικό ξυραφάκι της Feather)

Η ποιότητα κατασκευής είναι εξαιρετική. Όλα τα μεταλλικά μέρη της Shavette είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Η καμπύλη στο τελείωμα της shavette (Roundness) σε συνδυασμό με το βαθμό έκθεσης της λεπίδας (Blade exposure) είναι τα δύο στοιχεία που δίνουν στη shavette ένα εξαιρετικά απαλό άγγιγμα.

Η λαβή είναι εργονομική και κατασκευασμένη από ρητίνη σιλικόνης (Silicon resin) η οποία είναι εξαιρετικά ανθεκτική σε θερμοκρασίες έως και 135C. Η ανθεκτικότητα της λαβής σε υψηλές θερμοκρασίες σας επιτρέπει να την αποστειρώνετε βράζοντας την. Εναλλακτικά μπορείτε να την αποστειρώσετε με οινόπνευμα.

Μπορείτε πολύ εύκολα να την αποσυναρμολογήσετε για να την καθαρίσετε. Η shavette συνοδεύεται από οδηγίες χρήσης τόσο για την αποσυναρμολόγηση της όσο και για τη σωστή αλλαγή της λεπίδας.

Παρακολουθήστε στο video τον τρόπο με τον οποίο αλλάζουμε τη λεπίδα.
Παρακολουθήστε τη Shavette εν ώρα εργασίας.
Ποιότητα
5 αστέρια :
100%
( 2 )
Κόστος
5 αστέρια :
50%
( 1 )
4 αστέρια :
50%
( 1 )
Συνολικά : 2 Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

Ταξινόμηση κατά:
Εξαιρετική ποιότητα Αξιολόγηση από GkM
Κόστος
Ποιότητα
Αποφάσισα να παρακάμψω άλλες φθηνότερες shavettes και να πάω στην κορυφή της κατηγορίας, παρόλο το υψηλό κόστος. Δεν μετανιώνω καθόλου.

Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και εξαιρετική ποιότητα ξυρίσματος χωρίς κανένα ερεθισμό. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου.

Ζητά μόνο λίγο παραπάνω χρόνο και προσοχή από μία μηχανή ξυριστική μηχανή (Double Edge Safety Razor). (Αναρτήθηκε στις 27 Αυγούστου 2015)
Share this review
Ύστερα από μερικές δοκιμές... Αξιολόγηση από χριστος
Κόστος
Ποιότητα
Κορυφαίο. Εξαιρετικό προϊόν για άνετο και βαθύ ξύρισμα, καλύτερο από αυτό που μπορείς να πετύχεις με μιαα open comb.
Ύστερα από αρκετό καιρό στο παραδοσιακό ξύρισμα, μάλλον ήταν αναμενόμενη η στροφή μου προς αυτή την άριστη σαβέτα. Κυρίως για το ποιοτικότερο ξύρισμα που παρέχει, αλλά και για μια ευχάριστη αλλαγή στην διαδικασία του παραδοσιακού ξυρίσματος.
(Αναρτήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2015)
Share this review

Login to add review

fast_delivery

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε 1-3 ημέρες εντός Αττικής
named_products

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς
free_shipping

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αγορές άνω των 85€
our_shop

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δείτε πώς θα έρθετε