Σαπούνι ξυρίσματος Figaro Monsieur Gold με αργανέλαιο (Argan Oil) 125ml

Μαλακό, φυτικό Ιταλικό σαπούνι ξυρίσματος εμπλουτισμένο με αργανέλαιο (Argan Oil) και έλαιο καρύδας. Σαπούνι ξυρίσματος με διακριτικό και εκλεπτυσμένο άρωμα Oud.

Availability: In stock

6,50 €
figaro crema da barba

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Φυτικό σαπούνι ξυρίσματος εμπλουτισμένο με αργανέλαιο και έλαιο καρύδας. Μαλακό σαπούνι ξυρίσματος που αφήνει εξαιρετική αίσθηση μετά το ξύρισμα χάρη στα έλαια που περιέχει. Διατίθεται σε πλαστικό μπολ των 125ml με διακριτικό και εκλεπτυσμένο άρωμα Oud.

Reviews
Customer Reviews (2)
TFS
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Επιδόσεις αρκετά ικανοποιητικές. Άρωμα πολύ γλυκό, ζεστό κι ευχάριστο, διακριτικό ή δυνατό όσο πρέπει, όπως το βλέπει κανείς. Υπάρχει και μία δόση μενθόλης, που ενώ δίνει μια ελαφρά αίσθηση φρεσκάδας, δεν επηρεάζει το άρωμα. Παρασκευασμένο από τη Tcheon Fung Sing, η οποία παρασκευάζει σαπούνια με τη φίρμα της, καθώς και τα Razorock. Review by Δημήτρης (Posted on 27/10/2018)
Πραγματικά καλό, εκεί που δε το περιμένεις
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Η εμφάνιση του, κακά τα ψέματα, δε προμηνύει την απόδοση του. Λες ότι θα είναι κατηγορίας proraso. Καμία, μα καμία σχέση όμως! Είναι ένα premium σαπούνι! Ανάλογα το φόρτωμα, και το πόσο νερό θα προσθέσεις, θα έχει την ανάλογη εμφάνιση. Κατάλληλο και για τσακ μπαμ ξυρισματα, αλλά και για χαλαρά. Δηλαδή παραπάνω φόρτωμα, παραπάνω νερό, παραπάνω δούλεμα. Εκεί σε κάνει να σου πέσει το σαγόνι. Το ατιμο σηκώνει νερό, και γίνεται απίστευτα γλιστερο! Από τα πολύ καλά σαπούνια λοιπόν, σε σούπερ τιμή! ΥΓ. Το άρωμα του είναι πολύ απαλό, και... περίεργο για σαπούνι. Μυρίζει καθαρό λιβάνι. Αν ήταν μεγάλης έντασης ίσως και να ενοχλούσε. Επειδή όμως δεν είναι, είναι ευχάριστο. Review by Jimbo (Posted on 19/10/2018)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)