Gillette 7 o' Clock - Συσκευασία με 5 Ξυραφάκια

Ξυραφάκια Gillette 7 o' Clock
Συσκευασία με 5 ξυραφάκια

Availability: Out of stock

1,40 €

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Ξυραφάκια Gillette 7 o' Clock. Η συσκευασία περιέχει 5 ξυραφάκια

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (6)
κίτρινα ΑΕΚτζίδικα νυστέρια στις 7 το απόγευμα!
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Ανά διαστήματα, πρέπει να έχω πάρει 6-7 πεντάδες. Μου αρέσουν πάρα πολύ. Ήρθε η ώρα να πάρω μερικά παραπάνω μαζεμένα...
Είναι κοφτερά. Πολύ κοφτερά. Κύριοι από πάνω μου τα συγκρίνουν με τα feather και δεν έχουν άδικο. Αν έχετε σκληρά γένια, θα εκτιμήσετε την ευκολία που κατεβαίνει η λεπίδα. Είναι σα να μη βρίσκει αντίσταση. Σε λίγα ξυραφάκια το έχω δει αυτό(feather,7 oclock Πράσινα, polsilver και permasharp) και πάντα μιλάω για τα δικά μου γένια, που δυστυχώς είναι σκληρά, και εφόσον ξυρίζομαι κάθε μέρα είναι πιο σκληρά γιατί δεν προλαβαίνουν να μακρύνουν. Επίσης, αν κοπείτε, δε θα το πάρετε χαμπάρι! Θα το καταλαβετε μετά, από το αίμα και μόνο!
Review by Jimbo (Posted on 26/10/2018)
Απο τα καλύτερα
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Για το δικό μου δέρμα(ευαίσθητο δέρμα, πολύ σκληρά γένια) λειτουργούν πολύ καλά! Βασικά από όσα εχω δοκιμάσει μετά τα Feather αυτά έχουν δουλέψει καλύτερα! Σίγουρα έχουν πάντα μια θέση στο top 5 μου! Review by ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Posted on 31/7/2018)
kala
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
για μενα νομιζω οτι δεν κανουν για καθε μερα...πολυ κοφτερες και ισως να ερεθισουν στο καθημερινο ξυρισμα...για 1-2φορες την εβδομαδα ειναι τελειες...σε αντιθεση μετις personna platinum που κανουν για καθημερινο ξυρισμα συμφωνα παντα με την δικια μου πειρα Review by ster (Posted on 14/3/2018)
Smooth Shaving
Κόστος
Ποιότητα
I find these blades to be wonderful shavers. They are on-par with Feather, but slightly less aggressive. I have a tough beard and sensitive skin, and while Feather DE blades are arguably the sharpest on the market, they can feel too aggressive if my technique is slightly off. The Gillette 7 "Yellows" (as I call them) combine a very keen edge with a user-friendliness that I sometimes find lacking in Feather and similar high-end blades. The results for me are comfortable, smooth and efficient shaves with the "Yellows" every time. Great product! The only downside is the cost-to-quantity ratio: you only get 5 blades per pack. Review by Brian (Posted on 12/2/2015)
Gillette 7 o' Clock
Κόστος
Ποιότητα
Προσωπικά περίμενα περισσότερα από τα εν λόγω ξυράφια. Τα βρίσκω μέτριας ποιότητας. Η κόψη τους μου προσέφερε επιφανειακά ξυρίσματα, τα οποία ήταν ιδιαίτερα τραχιά στο δέρμα, σε σημείο που να ερεθίσουν την επιδερμίδα μου. Θα έλεγα πως ίσως να είναι σχεδιασμένα για ξυρίσματα δύο ή και τριών περασμάτων τη φορά, πράγμα όμως που αναιρείται λόγω της τραχύτητας τους. Review by Ελπιδοφόρος (Posted on 4/11/2014)
Ανησυχούν τα FEATHER;
Κόστος
Ποιότητα
Καμία σχέση με ο,τι gillette λεπίδες βρίσκουμε στα σούπερ μάρκετ κατ' αρχήν (τις μπλε συνήθως). Στην σχέση ποιότητας-κόστους τους στέρησα ένα αστέρι όχι επειδή δεν είναι εξαιρετική, αλλά υπάρχουν και τα ASTRA PLATINUM στη μισή τιμή περίπου, χωρίς τα gillette να είναι "δυο φορές" καλύτερα. Προσωπικά, μου άρεσαν λίγο περισσότερο από τα ASTRA, επειδή είναι ανελέητα με τα γένια (ναι, δεν έχω μαλακά) αλλά θέλουν λίγη προσοχή παραπάνω από τα δεύτερα στο θέμα της "ευγένειας" με το δέρμα. Δεν προκαλούν κοψίματα -κάθε άλλο- αλλά τα νιώθεις λίγο περισσότερο στο 2ο πέρασμα. Εφαρμόστε μια pre-shave κρέμα και το συγκεκριμένο πρόβλημα λύθηκε. Πλησιάζουν τόσο τα FEATHER, που αν σβήσεις τα γράμματα από τη λεπίδα, δεν είσαι σίγουρος για το αν χρησιμοποιείς FEATHER ή 7o'clock. Τα προτιμώ για την tooth comb Muhle μου, έναντι των FEATHER επειδή δεν χρειάζεται να εστιάζεις τόσο στην προσοχή, ενώ αρκούν τα ίδια περάσματα για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Review by Manos (Posted on 20/12/2013)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register