iKon ShaveCraft 101 'Dual' Head

  • iKon ShaveCraft 101 'Dual' Head
  • Βάρος κεφαλής : 44 γραμμάρια
  • Κατασκευασμένη από μασίφ αλουμίνιο
  • Κατάλληλη για καθημερινό ξύρισμα

Availability: Out of stock

49,00 €
ikon razors

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Δύο κεφαλές στη τιμή της μίας. Η συγκεκριμένη κεφαλή στη μια πλευρά της έχει ανοιχτό χτένι (Open Comb) και στην άλλη πλευρά έχει κλειστό χτένι (Closed Comb). Κάντε το πρώτο πέρασμα με το ανοιχτό χτένι για φύγουν τα "χοντρά" και κάντε το δεύτερο πέρασμα με το κλειστό χτένι.

Η κεφαλή ξυρίσματος της iKon είναι κατασκευασμένη από μασίφ αλουμίνιο και το βάρος της είναι 44 γραμμάρια. Το αλουμίνιο σε συνδυασμό με το satin φινίρισμα της κεφαλής, σας προσφέρει μια μοναδική αίσθηση κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος.

Η συγκεκριμένη κεφαλή ταιριάζει σε όλες τις λαβές της iKon, τη Muhle και της Ewin Jagger.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (1)
Ιδανική για καθημερινό και όχι μόνον, ξύρισμα.
Κόστος
Ποιότητα
Άψογη κατασκευή από μασίφ αλουμίνιο με πολύ προσεγμένο φινίρισμα. Χρηστικά προσφέρει ένα ασφαλές ξύρισμα, χωρίς να είναι υπερπροστατευτική ούτως ώστε να χρειάζονται πολλά περάσματα συν διορθώσεις για να επέλθει ένα πραγματικά βαθύ ξύρισμα.

Το μεγάλο της πλεονέκτημα έγκειται στο ότι μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου αποτελεσματικά, τόσο σε γένια μιας ημέρας (από την κλειστή πλευρά), όσο και σε γένια πολλών ημερών (από την ανοιχτή της πλευρά), πράγμα που την καθιστά ιδανική για καθημερινή και όχι μόνον χρήση.

Μικρό μειονέκτημα, και μόνο για όσους φέρουν μύστακα και υπογένειο (οπως εγώ) το μεγάλο της μήκος που καλύπτει πλήρως όλο το το ξυραφάκι μαζί με τις προεξοχές του. Το "τελείωμα" δηλαδή της κόψης του ξυραφιού έχει αρκετή απόσταση από τα "τελειώματα" κεφαλής, και ώσπου να την μάθεις, τίθεται ένα μικρό θεματάκι με την "ακρίβεία", διότι ψάχνοντας να βρείς την κόψη, υπάρχει η πιθανότητα να ρίξεις και καμιά "ξωφαλτση" σε κάποια τρίχα που θές να αφήσεις μακριά.
Review by Maximus (Posted on 6/3/2017)
Write Your Own Review
You're reviewing: iKon ShaveCraft 101 'Dual' Head
How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Ποιότητα
Κόστος
Ικανοποίηση
You may also be interested in the following product(s)