iKon ShaveCraft 104 'Tech' Head

  • iKon ShaveCraft 104 'Tech' Head
  • Βάρος κεφαλής : 24 γραμμάρια
  • Κατασκευασμένη από μασίφ αλουμίνιο
  • Εξαιρετικά επιθετική
  • Δεν είναι κατάλληλη για καθημερινό ξύρισμα

Availability: In stock

49,00 €
ikon razors

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Κεφαλή ξυρίσματος της iKon κατασκευασμένη από μασίφ αλουμίνιο. Το βάρος της κεφαλής είναι 24 γραμμάρια. Η συγκεκριμένη κεφαλή ταιριάζει σε όλες τις λαβές της iKon, τη Muhle και της Ewin Jagger.

Σημαντική πληροφορία : Η συγκεκριμένη κεφαλή είναι εξαιρετικά επιθετική και δεν είναι κατάλληλη για καθημερινό ξύρισμα. Κάποιοι χρήστες την θεωρούν πιο επιθετική και από την open κεφαλή της Muhle (R41).

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (2)
Ikon 104
Ποιότητα
Κόστος
Ικανοποίηση
Πολύ ωραία κεφαλή της ikon πολύ επιθετική ξυρίζει τέλεια ωραία κατασκευή και φινίρισμα δεν συνιστάται σε αρχάριους συγχαρητήρια στον Κο Γιώργο για τα προϊόντα που φέρνει το κατάστημα του ειναι μια όαση στην μιζέρια αυτής της χώρας ευτυχώς για όσους από εμάς έχουμε κάνει το ξύρισμα χομπυ Review by j (Posted on 19/9/2017)
Αναθεώρηση!
Ποιότητα
Κόστος
Ικανοποίηση
Απευθυνόμενος σε όσους συνηθίζουν να ξυρίζονται με φαλτσέτα (έχω σχετική πείρα με μερικές καλές ΙΝΟΧ Dovo Solingen και μια εξαιρετική Bismarck), απλά αποφύγετε στην πρώτη σας απόπειρα λάμες feather. Νομίζετε ότι θα "παίξετε" με μια closed comb κεφαλή, αλλά δεν έχετε ιδέα με τι πάτε να τα βάλετε και 99% είναι αυτή που θα "παίξει" μαζί σας. Ίσως η πρώτη κεφαλή που έχει απέναντί της Muhle R41 tooth και Merkur Futur ρυθμισμένη στη θέση "6" και γελάει ειρωνικά. Ξέρει αυτή γιατί και καλό είναι να μη μάθετε ποτέ εσείς. Με σύνεση και χωρίς άγχος, βρείτε τη σωστή γωνία και θα σας ανταμείψει με το κορυφαίο για safety (λέμε τώρα...) razor ξύρισμα. Δεύτερο πέρασμα; Ίσως. Τρίτο, απλά δε χρειάζεται. Δεν θα έχει μείνει κάτι να κόψει, πέρα από αγγεία...Το παράδοξο είναι ότι με Astra ή BIC Platinum που τη χρησιμοποίησα, ΚΑΝΕΝΑΣ ερεθισμός. Το feedback απίστευτο σε κάθε κύλιση. Αν ξυρίζεστε 1 έως 3 φορές την εβδομάδα είναι must. Αλλά προσέξτε να έχετε ξυπνήσει καλά! Review by Εμμανουήλ (Posted on 22/8/2017)
Write Your Own Review
You're reviewing: iKon ShaveCraft 104 'Tech' Head
How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Ποιότητα
Κόστος
Ικανοποίηση
You may also be interested in the following product(s)