iKon ShaveCraft 104 'Tech' Head

  • iKon ShaveCraft 104 'Tech' Head
  • Βάρος κεφαλής : 24 γραμμάρια
  • Κατασκευασμένη από μασίφ αλουμίνιο
  • Εξαιρετικά επιθετική
  • Δεν είναι κατάλληλη για καθημερινό ξύρισμα

Availability: Out of stock

49,00 €
ikon razors

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Κεφαλή ξυρίσματος της iKon κατασκευασμένη από μασίφ αλουμίνιο. Το βάρος της κεφαλής είναι 24 γραμμάρια. Η συγκεκριμένη κεφαλή ταιριάζει σε όλες τις λαβές της iKon, τη Muhle και της Ewin Jagger.

Σημαντική πληροφορία : Η συγκεκριμένη κεφαλή είναι εξαιρετικά επιθετική και δεν είναι κατάλληλη για καθημερινό ξύρισμα. Κάποιοι χρήστες την θεωρούν πιο επιθετική και από την open κεφαλή της Muhle (R41).

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (4)
Τίμιο προϊόν για ειδικές χρήσεις.
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Η πρώτη μηχανη που φτιάχτηκε για να προστατεύσει το χέρι και οχι το πρόσωπο απο το ξυράφι! Κάνει οτι διαφημίζει ο κατασκευαστής : άγρια πραγματα
Δύο περάσματα και λεπτομέρειες, αλλά αν υστερείς στην τεχνική κάηκες. Καλύτερα τα τελειώματα με κάποια.....mach3 παρα να επιμείνεις. Σε σχέση με την R41 λιγο πιο αποτελεσματική αλλά αρκετά πιο επιθετική, θορυβώδης και τραχειά. Εννοιωσα πως δεν περναγε παράλληλα με το δερμα αλλά πως ήθελε να σκάψει' να οργώσει: Πιστεύω πως το μαλακό ξυραφάκι και συνεχές βρέξιμο είναι απαραίτητο, γιατί αν φρεναρει τραβώντας γένεια κοπηκες.Τιμιο προϊόν για ειδικές χρήσεις οπότε το κόστος ....
Review by Gtwings (Posted on 11/2/2018)
Απλά μοναδική!
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Θα συμφωνήσω με τον Εμμανουήλ. Επίσης, έχω να προσθέσω ότι η μηχανή δίνει ξύρισμα σαβέτας με δυο βασικά πλεονεκτήματα. Πρώτον, δίνει καλύτερο ξύρισμα στα δύσκολα σημεία του σαγονιού και του λαιμού και δεύτερον, εξαλείφεται η κίνηση κατά μήκος της λεπίδας που μπορεί να κάνει έντονο σημάδι Μια λαβή που δε γλιστράει ή ακόμα καλύτερα και με υποδοχές για τα δάχτυλα, είναι ό,τι πρέπει. Μην κάνετε το λάθος να ακουμπήσετε τη μπάρα ασφαλείας και μετά το ξυράφι, διότι ναι μεν δε θα κοπείτε, αλλά θα τραβηχτούν τα γένια σας και θα ερεθιστεί το πρόσωπό σας. Ακουμπήστε απαλά την κορυφή της μηχανής στο πρόσωπό σας και με το που θα ακουμπήσει το ξυράφι. Περίπου 45 μοίρες γωνία λαβής με το πρόσωπο, όπως θα κάνατε και με τις άλλες ikon, δίνει ιδανική γωνία σαβέτας. Αφήστε το βάρος της μηχανής να κάνει τη δουλειά του και μην την πιέζετε, γιατί "αγριεύει" με το παραμικρό. Όπως ακριβώς με τη σαβέτα, δύο περάσματα είναι υπεραρκετά. Οι εξαιρετικά εύκολες τελικές διορθώσεις και το απόλυτο BBS με τα λιγότερα περάσματα είναι αυτό στο οποίο υπερέχει, σε σχέση με ότι άλλο κυκλοφορεί, μα θέλει περισσότερη προσοχή Όσοι είναι απαιτητικοί και στο παρελθόν έχουν χρησιμοποιήσει σαβέτα, θα εκπλαγούν.
Review by Μάνος (Posted on 10/2/2018)
Ikon 104
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Πολύ ωραία κεφαλή της ikon πολύ επιθετική ξυρίζει τέλεια ωραία κατασκευή και φινίρισμα δεν συνιστάται σε αρχάριους συγχαρητήρια στον Κο Γιώργο για τα προϊόντα που φέρνει το κατάστημα του ειναι μια όαση στην μιζέρια αυτής της χώρας ευτυχώς για όσους από εμάς έχουμε κάνει το ξύρισμα χομπυ Review by j (Posted on 19/9/2017)
Αναθεώρηση!
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Απευθυνόμενος σε όσους συνηθίζουν να ξυρίζονται με φαλτσέτα (έχω σχετική πείρα με μερικές καλές ΙΝΟΧ Dovo Solingen και μια εξαιρετική Bismarck), απλά αποφύγετε στην πρώτη σας απόπειρα λάμες feather. Νομίζετε ότι θα "παίξετε" με μια closed comb κεφαλή, αλλά δεν έχετε ιδέα με τι πάτε να τα βάλετε και 99% είναι αυτή που θα "παίξει" μαζί σας. Ίσως η πρώτη κεφαλή που έχει απέναντί της Muhle R41 tooth και Merkur Futur ρυθμισμένη στη θέση "6" και γελάει ειρωνικά. Ξέρει αυτή γιατί και καλό είναι να μη μάθετε ποτέ εσείς. Με σύνεση και χωρίς άγχος, βρείτε τη σωστή γωνία και θα σας ανταμείψει με το κορυφαίο για safety (λέμε τώρα...) razor ξύρισμα. Δεύτερο πέρασμα; Ίσως. Τρίτο, απλά δε χρειάζεται. Δεν θα έχει μείνει κάτι να κόψει, πέρα από αγγεία...Το παράδοξο είναι ότι με Astra ή BIC Platinum που τη χρησιμοποίησα, ΚΑΝΕΝΑΣ ερεθισμός. Το feedback απίστευτο σε κάθε κύλιση. Αν ξυρίζεστε 1 έως 3 φορές την εβδομάδα είναι must. Αλλά προσέξτε να έχετε ξυπνήσει καλά! Review by Εμμανουήλ (Posted on 22/8/2017)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)