Κρέμα ξυρίσματος Cyril R Salter - Vetiver - 165gr

Κρέμα ξυρίσματος της Cyril R Salter
Άρωμα Vetiver
Συσκευασία των 165 γραμμαρίων

Availability: In stock

11,90 €
Cyril R Salter

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Κρέμα ξυρίσματος Cyril R Salter με άρωμα vetiver σε συσκευασία των 165 γραμμαρίων. Κρέμα ξυρίσματος με γήινο άρωμα vetiver. Μικρή ποσότητα από τη συγκεκριμένη κρέμα ξυρίσματος είναι αρκετή για τη δημιουργία αφρού ξυρίσματος που θα είναι αρκετός για 3 περάσματα. Η κρέμα δημιουργεί αφρό που προστατεύει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς και κάψιμο.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (2)
Καλή!
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Ας ξεκινήσω μάλλον με αυτό που σας καίει περισσότερο. Το άρωμα. Δεν είναι σκέτο vetiver. Έχει μέσα και κάτι από βρεγμένο χώμα. Φανταστείτε βετιβερ, μαζί με βροχή φθινοπωρινή στο δάσος που έχουν νοτισει τα πάντα. . Εμένα μου αρέσει πολύ. Δεν έχει μεγάλη ένταση για να ενοχλήσει. Στο ξύρισμα τώρα, είναι πραγματικα καλή. Όπως και να τη δουλέψετε, είτε σε μπολ, είτε ένα αμύγδαλο πάνω στο πινέλο, είτε καμιά δύο στροφές του πινέλου μέσα στο μπολ. Πλούσιος αφρός, με μεγάλη προστασία και καλό γλυστριμα ξυραφιου. Σίγουρα καλύτερη από ανταγωνιστρια εταιρεία παρόμοιας τιμής και ίδιας χώρας παραγωγής. Review by Jimbo (Posted on 16/11/2017)
French Vetiver
Κόστος
Ποιότητα
Το άρωμα του French Vetiver είναι ίσως το πιο αμφιλεγόμενο άρωμα σε κρέμα ξυρίσματος. Κάποιοι το λάτρεψαν, ενώ κάποιοι (όπως διάβασα σε αρκετά ξένα forum) πέταξαν στα σκουπίδια την κρέμα μόλις άνοιξαν το καπάκι για πρώτη φορά. Οι περιγραφές του αρώματος διαφέρουν από καμμένο χόρτο ή ξύλο, ή βρεγμένο χώμα και πολλά άλλα. Όλες οι απόψεις διαφορετικές.
Όποια και να είναι η άποψη για το άρωμα αυτό, το σίγουρο είναι πως η κρέμα παράγει τέλειο ποιοτικό αφρό και προσφέρει άψογο ξύρισμα.
Προσωπικά απόλαυσα το ξύρισμα με την κρέμα αυτή.
Review by Θανασης (Posted on 29/5/2017)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register