Κρέμα ξυρίσματος Cyril R Salter - Μέντα - 165gr

Κρέμα ξυρίσματος της Cyril R Salter
Άρωμα Μέντα
Συσκευασία των 165 γραμμαρίων

Availability: In stock

11,90 €
Cyril R Salter

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Κρέμα ξυρίσματος Cyril R Salter με άρωμα μέντα σε συσκευασία των 165 γραμμαρίων. Κρέμα ξυρίσματος με δροσερό άρωμα μέντας. Μικρή ποσότητα από τη συγκεκριμένη κρέμα ξυρίσματος είναι αρκετή για τη δημιουργία αφρού ξυρίσματος που θα είναι αρκετός για 3 περάσματα. Η κρέμα δημιουργεί αφρό που προστατεύει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς και κάψιμο.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (2)
Εξαιρετική Κρέμα !
Κόστος
Ποιότητα
Την έχω δοκιμάσει και στο παρελθόν και μου έκανε εξαιρετική εντύπωση, γι' αυτό και την παρήγγειλα ξανά. Ελαφριά η αίσθηση της μέντας (όχι σαν proraso ή kent). Χρησιμοποιείται άνετα όλες τις εποχές του χρόνου. Όπως όλες οι αγγλικές κρέμες, έτσι και αυτή δημιουργεί εύκολα αφρό που προστατεύει κατά τη διαδικασία του ξυρίσματος. Τη συνιστώ και για την ποιότητά της, αλλά και για τη μεγάλη ποσότητα που περιέχει η συσκευασία της. Review by vassilis (Posted on 20/12/2014)
Αίσθηση φρεσκάδας
Κόστος
Ποιότητα
Μέντα χωρίς ευκάλυπτο να την επισκιάζει όπως στην proraso! Πολύ καλή για το καλοκαίρι και αφήνει μια αίσθηση φρεσκάδας και κατά της διάρκεια του ξυρίσματος και μετά! Review by Νίκος (Posted on 1/9/2014)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register