Κρέμα ξυρίσματος Cyril R Salter - Τριαντάφυλλο - 165gr

Κρέμα ξυρίσματος της Cyril R Salter
Άρωμα τριαντάφυλλο
Συσκευασία των 165 γραμμαρίων

Availability: In stock

11,90 €
Cyril R Salter

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Κρέμα ξυρίσματος Cyril R Salter με άρωμα τριαντάφυλλο σε συσκευασία των 165 γραμμαρίων. Κρέμα ξυρίσματος με εξαιρετικό άρωμα τριαντάφυλλο. Μικρή ποσότητα από τη συγκεκριμένη κρέμα ξυρίσματος είναι αρκετή για τη δημιουργία αφρού ξυρίσματος που θα είναι αρκετός για 3 περάσματα. Η κρέμα δημιουργεί αφρό που προστατεύει την επιδερμίδα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Το αποτέλεσμα είναι ένα ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς και κάψιμο.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (4)
Καλή ποιοτικά + άρωμα που δεν είναι 'των άκρων'
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Κλασική Αγγλική κρέμα ξυρίσματος που αφρίζει πολύ εύκολα. Πλαστικό μπωλ ωραίας και πρακτικής σχεδίασης με εσωτερικό διάφανο καπάκι. Άρωμα που κινείται σε ένα εύρος στο οποίο θα ικανοποιήσει το μέσο χρήστη, δηλαδή δεν είναι ούτε 'χημικό' σε μυρωδιά αλλά ούτε πολύ ιδιότροπο (λ.χ. 'σκοτεινό') ή πολύ ελαφρύ.

Κρέμα την οποία συνήθως δεν χρησιμοποιώ μόνη της, αντ'αυτού προτιμώ να την συνδυάζω με άλλο μαλακό σαπούνι ξυρίσματος (Monsavon) παίρνοντας καλύτερο γλίστρημα και μία ωραία νότα τριαντάφυλλου. Κρέμα που συνδυάζεται εξαιρετικά με το πάρα πολύ καλό after shave της LPL (το Rose de Pushkar).
Review by Naval (Posted on 6/11/2018)
Υπέροχο άρωμα!
Κόστος
Ποιότητα
Αν και πολύ καλή κρέμα τη χρησιμοποίησα αμέσως μετά από μια ToOBS οπότε η σύγκριση ήταν αναπόφευκτη. Σαφώς κατώτερη από τις Taylor κρέμες, όμως και πάλι καλή. Υπέροχο το άρωμα, θεωρώ πως είναι το ατού της συγκεκριμένης κρέμας. Review by Θανασης (Posted on 30/5/2016)
5stars
Κόστος
Ποιότητα
Είναι εξαιρετική και με υπέροχο άρωμα!

Review by louis (Posted on 13/12/2014)
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΡΕΜΑΣ
Κόστος
Ποιότητα
Σήμερα δοκίμασα τη συγκεκριμένη κρέμα ξυρίσματος. Ανοίγοντας την με πλημμύρισε το άρωμα τριαντάφυλλου που ήταν έντονο καθ' όλη τη διάρκεια του ξυρίσματος. Η κρέμα δημιουργεί αφρό πυκνό, έντονο που επιτρέπει στο ξυράφι να γλιστρά απροβλημάτιστα. Μια εξαιρετική επιλογή που με ταξίδεψε στον παρελθόν. Δίνω έμφαση κυρίως στο υπέροχο άρωμα της !!!!!


Review by ΛΕΩΝΙΔΑΣ (Posted on 24/10/2013)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register