Μια στιγμή μετά το ξύρισμα, μια αίσθηση πολυτέλειας: το δέρμα σου αγγαλιάζεται από το βαθύ, δερμάτινο άρωμα που σε ταξιδεύει σε ανατολίτικες διαδρομές.
Η Lotion du Barbier Cuir του Le Père Lucien δεν είναι απλώς μια λοσιόν για μετά το ξύρισμα· είναι μια εμπειρία φροντίδας και αισθησιασμού. Με βάση καθαρό αλκοόλ σιτηρών (70°), απεσταγμένο νερό και φυτική γλυκερίνη, προσφέρει άμεση ανακούφιση από τον ερεθισμό, ενυδατώνει και αποκαθιστά το δέρμα μετά την επαφή με τη λεπίδα. Η σύνθεσή της έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με φαρμακοποιό-βοτανολόγο, εξασφαλίζοντας ισορροπημένη και αποτελεσματική περιποίηση — ακόμα και σε ευαίσθητες επιδερμίδες.
Το άρωμά της, με νότες από δέρμα, oud και musk, είναι εκλεπτυσμένο, αρρενωπό και μυστηριώδες. Ένα άρωμα που δεν περνά απαρατήρητο, αλλά σε «ντύνει» διακριτικά με χαρακτήρα.
Σε περιπτώσεις που το ξύρισμα άφησε πίσω του μικροκοψίματα ή ερεθισμούς, μπορείς να θερμάνεις μερικές σταγόνες της λοσιόν ανάμεσα στις παλάμες σου πριν την εφαρμόσεις απαλά στα μάγουλα. Έτσι, το αλκοόλ εξατμίζεται πριν αγγίξει το δέρμα, αφήνοντας μόνο την καταπραϋντική δράση της γλυκερίνης και των αιθέριων ελαίων, αποφεύγοντας το αίσθημα καψίματος. Θέλεις ακόμα πιο έντονη αίσθηση φρεσκάδας; Φύλαξέ την στο ψυγείο και χρησιμοποίησέ την δροσερή, ακριβώς πριν την εφαρμογή.
Παρασκευάζεται στη Γαλλιά και διατίθεται σε γυάλινο μπουκάλι των 100ml.
Συστατικά: Alcohol Denat., Aqua (Water), Parfum, Glycerin, Alpha Isomethylionone, Benzyl Benzoate, Eugenol, Limonene, Linalool.
Στη τιμή περιλαμβάνεται ΦΠΑ.
Κατασκευαστής | Le Père Lucien |
---|---|
EAN/Barcode | 3770007309792 |