Ξυριστική μηχανή - Merkur 37c Slant

Ξυριστική μηχανή Merkur 37c Slant Bar
Συνολικό μήκος : 8,10 cm
Μήκος λαβής : 7,50 cm
Επιχρωμιωμένη.

Availability: In stock

44,00 €
merkur safety razors

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Ξυριστική μηχανή Merkur 37c Slant Bar για παραδοσιακό ξύρισμα. Η συγκεκριμένη ξυριστική μηχανή λόγω της επικλινής μπάρας που διαθέτει είναι κατάλληλη για άντρες με σκληρά και πυκνά γένια με ευαίσθητη επιδερμίδα. Λόγω της κλίσης της κεφαλής, μεγαλύτερη επιφάνεια της λεπίδας έρχεται σε επαφή με τα γένια, με αποτέλεσμα ένα βαθύ ξύρισμα. Με σωστή προετοιμασία, και σωστή τεχνική, θα έχετε ένα βαθύ ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς.
Αυτή τη ξυριστική μηχανή, λόγω της επικλινής μπάρας, τη συστήνουμε σε χρήστες με σχετική εμπειρία. ενώ πιθανότατα να χρειαστούν 2-3 ξυρίσματος μέχρι να μάθετε τα μυστικά της και να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (9)
ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΓΑΥΓΙΖΕΙ ΜΗ ΤΟ ΦΟΒΆΣΑΙ
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Slant πρακτικα σημαίνει λίγο αποτελεσματικοτερο (ίσως) σε σχέση με το αδερφάκι του (34C). Ίσως και λιγο τραχυτερο. Αλλά δεν σημαίνει αλλαγή κατηγορίας. Επομένως ξυρισμα mild+ κι ας ακούγεται πως είναι αγριο! Η μικρή λαβή κατάλληλη για κοντούς λαιμούς αλλά όχι για μεγάλα χέρια. Για πιο σκληρά γένια αρχίζουν οι πατέντες: shims, feathers, πιο βαριά λαβη, οπότε παμε στο 39C. Κατάλληλη για καθημερινή χρηση και μαλακά γένια. Αξιόπιστο εργαλείο, όμορφο, καλή τιμή. Εισαγωγικό για πιο αποτελεσματικά ξυρισματα. Review by Gtwings (Posted on 11/2/2018)
Εξαιρετική για μένα
Κόστος
Ποιότητα
Η 2η μηχανή μου μετά την EJ89. To τυπικό μου ξύρισμα είναι WTG με slide και XTG (R+L) χωρίς slide, οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω μια slant που λειτουργεί περίπου όπως το slide αλλά πιο αποτελεσματικά. Η 1η δοκιμή με άφησε πλήρως απογοητευμένο (πολλά κοψίματα, κατακόκκινο δέρμα, άσχημο ξύρισμα), αλλά ήταν αποτέλεσμα λανθασμένης ευθυγράμμισης της λεπίδας και απειρίας στη χρήση. Δυστυχώς λείπει από τη συσκευασία η στοιχειώδης οδηγία. Αφού έμαθα το σωστό τρόπο φόρτωσης από το forum του badgerandblade (αποσπώμενη κεφαλή ανάποδα στον πάγκο, φόρτωση λεπίδας, τοποθέτηση λαβής και βίδωμα όπως στηρίζεται στον πάγκο) και προπονήθηκα αρκετά στη σωστή χρήση (σωστή γωνία και ΜΗΔΕΝ πίεση με σχετικά τεντωμένο δέρμα), πλέον κάνω τα ίδια εξαιρετικά ξυρίσματα με την EJ89 σε περίπου 35% λιγότερο χρόνο, χωρίς ίχνος έστω και ελαφρού ερεθισμού.
Εν ολίγοις: εξαιρετική για γρήγορο, αποτελεσματικό ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς. Προσοχή στη σωστή φόρτωση της λεπίδας και υπομονή για ανάπτυξη σωστής τεχνικής.
Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή. Αισθητικά δε φτάνει το γυάλισμα και την προσοχή στη λεπτομέρεια μιας EJ, αλλά δε χάλασε κι ο κόσμος.
Απορώπάντως γιατί η Merkur δεν περιλαμβάνει μια απλή οδηγία για τη σωστή φόρτωση της λεπίδας στη συσκευασία.
Review by Ιάσονας (Posted on 17/1/2017)
πολυ καλη
Κόστος
Ποιότητα
Την έχω και εγώ και την συστήνω σε όλους. Είναι πολύ καλή. Έχω και τα άλλα μοντέλα της Merkur. Αυτό με την τεθλασμένη μπάρα ( το οποίο θεωρώ ότι είναι το ποιο ασφαλειας από όλα τα άλλα μοντέλα της) καθώς και αυτό με την ίσια που είναι το κλασικό. Απλά αυτή εδώ δεν θέλει πολύ πίεση στην επιφάνεια του μετώπου λογο της ανοιχτής μπάρας σε μοίρες από την μια πλευρά. Εξάλου αυτός είναι και ο λόγος που λένε κάποιοι ότι σου κάνει επιθετικό ξύρισμα και ότι θέλει πολυ προσοχή. Συστηνω επίσης το ξυραφάκι μπικ το κιτρινο την χρωμιοπλατινα ( οχι το αστορ γιατί ειναι ίδιο το εργοστάσιο που το βγάζει). Review by γιωργος (Posted on 10/10/2016)
Super!
Κόστος
Ποιότητα
Μοναδική μηχανή! Προσφέρει βαθύ ξύρισμα, χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα. Θέλει λίγο ψάξιμο να βρεις την σωστή γωνία, και φυσικά καθόλου πίεση. Γρήγορα καταλαβαίνεις πως δεν χρειάζεται φόβο. Είναι πολύ φιλική, και ταυτόχρονα αποτελεσματική! Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Review by Yiannis (Posted on 6/4/2016)
Αξιόλογη
Κόστος
Ποιότητα
Αποτελεσματική αλλά και ήπια μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από αρχάριους. Χρειάζονται σίγουρα παραπάνω από ένα περάσματα για να επιτύχει κανείς πλήρως καθαρό πρόσωπο, αλλά με απαλές κινήσεις και ελεγχόμενη πίεση το αποτέλεσμα είναι μπορεί να είναι άριστο. Μικρή ένσταση για το μικρό μήκος λαβής.

Σημείωση από Wellshaved : Όσοι προτιμούν μεγαλύτερη λαβή μπορούν να επιλέξουν το μοντέλο 39C
Review by Στράτος (Posted on 18/1/2016)
Τ έ λ ε ι α!!!
Κόστος
Ποιότητα
Σήμερα το πρωί, άφησα την 34c στο stand της και ξυρίστηκα με την 37c που παρέλαβα χθες μεσημέρι.

Ειλικρινά, Τ Ε Λ Ε Ι Ο ξύρισμα! Πολύ βαθύ και γλυκό, καθόλου επιθετικό, χωρίς ερεθισμούς και κοψίματα, από συνήθεια (μάλλον γιατί δεν ήθελα να την αφήσω από το χέρι) έκανα το 3ο πέρασμα...

Να σημειώσω ότι χρησιμοποίησα ξυραφάκι ΑSTRA και σαπούνι ξυρίσματος TABAC.

Βέβαια, μου δημιούργησε αξεπέραστο πρόβλημα: τι θα κάνω την 34c που είμαι και συναισθηματικά δεμένος μαζί της (η "πρώτη" μου...); Φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να επιστρέψω σ' αυτήν...!
Review by TasosK (Posted on 15/1/2016)
Ένα slant.....very safe....
Κόστος
Ποιότητα
Η επιλογή του έγινε βάση του 34c που έχω βολευτεί πολύ. Ίδιο μήκος και βάρος με διαφορά στην κεφαλή. Ξεκίνησα το ξύρισμα (ξυρίζω και κεφάλι) και με το πρώτο πέρασμα νόμιζα ότι το έχω χρόνια (μπήκα στο club τον περασμένο Μάρτιο). Άψογο. Ένα πέρασμα και απλά μικρολεπτομέριες του είχαν ξεφύγει. Να πω επίσης ότι ο χρόνος που χρειάζομαι να ξυρίσω κεφάλι και πρόσωπο είναι 15 λεπτά. Όπως καταλαβαίνετε η μηχανή είναι μεν slant, θεωρητικά open comp, αλλά, είναι ασφαλείας σαν close comp. Προτείνεται ανεπιφύλακτα και για αρχάριους (δε μπορώ να με θεωρήσω ακόμα έμπειρο). Να ευχαριστήσω για μια φορά ακόμα τον κ. Τζέρμπο, το φίλο μας το Γιώργο, για όλα αυτά που μας προσφέρει, προϊόντα και συμβουλές, αλλά ιδιαίτερα για το χαρακτήρα του. Review by ΧΡΗΣΤΟΣ (Posted on 21/12/2015)
Πολύ καλό
Κόστος
Ποιότητα
Πρώτη φορά με ξυράφι ασφαλείας. Δεν μου φάνηκε καθόλου επιθετικό.
.
Review by lefteris (Posted on 17/6/2015)
Τοπ ξυράφι !
Κόστος
Ποιότητα
Έχω όλη την παρτίδα 34c/34g/11c και πριν από λίγες μέρες πήρα και τη 37c. Η μηχανή ξυρίζει βαθιά και με λίγα περάσματα καθαρίζω. Είναι επιθετική και θέλει προσοχή, κάνει για ευαίσθητα πρόσωπα που δεν μπορούν πολλά περάσματα. Την προτείνω ανεπιφύλακτα. Review by Petros.Mp (Posted on 6/4/2015)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register