Ξυριστική μηχανή - Merkur 38c - Safety Razor - Closed Comb

Ξυριστική μηχανή Merkur 38c Closed Comb και μεγάλη λαβή
Συνολικό μήκος : 10,40 cm
Μήκος λαβής : 9,60 cm
Βάρος : 112 gr

Availability: Out of stock

52,90 €
merkur safety razors

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Ξυριστική μηχανή Merkur 38c closed comb με μεγάλη λαβή για παραδοσιακό ξύρισμα. Ξυριστική μηχανή που προσφέρει ξύρισμα υψηλής ακρίβειας για φιλόδοξους χρήστες. Η ξυριστική μηχανή είναι εργονομικά σχεδιασμένη και είναι κατάλληλη για αρχάριους αλλά και έμπειρους χρήστες που αναζητούν καθημερινό βαθύ ξύρισμα. Το μεγάλο βάρος της κεφαλής σας επιτρέπει να επικεντρωθείτε μόνο στην κλήση της κεφαλής με την οποία πρέπει να ξυρίζεστε. Η ξυριστική μηχανή ασφαλείας συνιστά μια πολύ καλή ιδέα για δώρο.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (3)
Απλά τέλεια!
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Είναι η πρώτη μου ξυριστική μηχανή ασφαλείας και η πρώτη φορά που ξυρίζομαι με τέτοιου είδους μηχανή. Μπορεί να μην έχω δοκιμάσει πολλές για να έχω μια γενική γνώμη αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως έκανε φοβερό ξύρισμα πολύ γρήγορα και δεν κόπηκα ή ερεθιστικά ούτε μια φορά! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και από την μηχανή και από τον Γιώργο για τις συμβουλές που μου έδωσε! Review by Giannis (Posted on 17/10/2017)
Σταθερή και όμορφη
Κόστος
Ποιότητα
Καλή μηχανή closed comb. Εγώ την πήρα στην κόκκινη έκδοσή της που είναι αρκετά "φαντασμαγορική" ! Με καλό βάρος, εύκολη στη χρήση και μετρίως επιθετική. Όχι για αρχάριους, ούτε για τους πολύ προχωρημένους. ΊΣως λίγο ακριβούτσικη. Review by Αλέξανδρος (Posted on 21/5/2014)
Ξυριστική μηχανή Merkur 38c - Closed Comb
Κόστος
Ποιότητα
ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΞΥΡΙΣΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΖΟΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΣΤΕΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ ΣΕ CLOSED COMB Review by Panos (Posted on 15/7/2013)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register