Επαγγελματικό μπολ για δημιουργία αφρού ξυρίσματος της Proraso

  • Μπολ ξυρίσματος
  • Εργονομικά σχεδιασμένο
  • Ύψος : 7,50 cm & Διάμετορ : 11,50 cm (Από το εξωτερικό χείλος)
  • Παράγεται στην Ιταλία

Availability: Out of stock

11,90 €
proraso

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Το επαγγελματικό μπολ ξυρίσματος της Proraso για τη δημιουργία αφρού ξυρίσματος είναι κατασκευασμένο από πράσινο ανθεκτικό πλαστικό και έχει το λογότυπο της Proraso στο μπροστινό μέρος και στην λαβή. Το μπολ είναι εργονομικά σχεδιασμένο ώστε να χωράει στο χέρι σας και να συσφίγγεται μεταξύ του αντίχειρα και του δείκτη. Το κύπελλο αυτό έχει ύψος 7,50 cm με διάμετρο 11,50 cm (Μετρημένο από το εξωτερικό χείλος).

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (2)
Από τα καλύτερα στην αγορά
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Ακριβό λαμβάνοντας υπ'όψιν πως είναι ένα πλαστικό μπωλ, αλλά το πλαστικό είναι πολύ καλής κατασκευής και υψηλής αντοχής. Πολύ καλή εργονομία, ιδιαίτερα αν έχετε μεγάλη παλάμη. Κατακόρυφα τοποθετημένα ridges (ας τα αποκαλέσουμε μικρού υψώματος τάβλες ευρέως πλάτους κατακορύφως τοποθετημένες) τα οποία προσπαθούν να βοηθήσουν στη δημιουργία lather.

Καλό βάθος μπωλ που επιτρέπει σε πινέλα με μακρύ loft να κάνουν πολύ καλή δουλειά. Παίρνει και ολόκληρο puck σαπουνιού το οποίο θα καθήσει καλά στον πυθμένα αφού θα το κρατούν τα ridges μέσα στο μπωλ. Πολυλειτουργικό λοιπόν, πολύ πιό ωραίο θα ήταν αν ως υλικό κατασκευής χρησιμοποιείτο κεραμικό, αλλά τότε θα ήταν άμεσα εύθραυστο - δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Review by Naval (Posted on 6/11/2018)
Ωραίο και οικονομικό
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Έχει καλο μέγεθος και βολεύει πολύ ειδικά έχεις μακρύ πινέλο. Επίσης είναι απο σκληρο πλαστικό αρα δεν φοβάσαι μην σου πεσει κάτω όπως τα κεραμικά μπολ. Review by Αναστάσιος (Posted on 4/9/2018)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)