Περισσοτερες Οψεις

Muehle R HXG GRAPHITE SR

Κωδικός: MUHLERHXGGRAPHITESR

45,00 €

Περιγραφή

Η R HXG Graphite SR είναι το νέο μοντέλο της σειράς Hexagon της Muehle. Εξαιρετικό και εργονομικό design με χρωμιωμένα μέρη που δημιουργούν μια αντίθεση με το ματ φινίρισμα της λαβής.

H ξυριστική μηχανή "φοράει" τη γνωστή κεφαλή closed comb της Muehle που συναντάμε σε όλα τα μοντέλα της. (πχ. R89 κτλ). Η ξυριστική μηχανή είναι κατάλληλη για καθημερινό ξύρισμα ενώ θα καλύψει και όσους θέλουν να ξυρίζονται κάθε δεύτερη ή τρίτη ημέρα.

Η λαβή έχει έξι (6) έδρες και έιναι κατασκευασμένη από ανοδιωμένο αλουμίνιο με ματ φινίρισμα. Το συνολικό βάρος της μηχανής είναι 67 γραμμάρια με συνολικό μήκος 102 mm και διάμετρο 12 mm.

Η νέα σιερά Hexagon είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Muehle με τον αναγνωρισμένο Γερμανό σχεδιαστή Mark Braun. Η σειρά Hexagon συνδυάζει το σύγχρονο design με την παράδοση και έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις με σημαντικότερη αυτή του reddot award 2017.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Ποιότητα
5 αστέρια :
100%
( 1 )
Ικανοποίηση
5 αστέρια :
100%
( 1 )
Κόστος
5 αστέρια :
100%
( 1 )
Συνολικά : 1 Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

Ταξινόμηση κατά:
Mühle R89 Hexagon: Μια μηχανή σταθερή αξία με νέο σχεδιασμό Αξιολόγηση από Γιάννης
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Έχοντας μια σχετικά μεγάλη συλλογή από μηχανές ήθελα καιρό να αγοράσω και μία Mühle R89... και βρέθηκε η Hexagon στον δρόμο μου!

Έχει ωραίο σύγχρονο σχεδιασμό, ωραίο χρώμα και συνολικά πολύ καλή ποιότητα κατασκευής -κάτι το οποίο ήξερα ήδη για την Mühle από την R41).

Όταν την χρησιμοποιώ μου υπενθυμίζει γιατί μηχανές όπως η Edwin Jagger DE89, η Mühle R89 και η Merkur 34C θεωρούνται κλασικές μηχανές.

Προσφέρει ένα άνετο, ευχάριστο και απροβλημάτιστο ξύρισμα… στοιχεία που κάνουν μία μηχανή επιτυχημένη.

Συμπερασματικά, αν ΔΕΝ έχετε μία Mühle R89 και βρεθεί η Hexagon στο δρόμο σας, δοκιμάστε τη! Είναι όμορφη και διαφέρει από τον κλασικό σχεδιασμό των περισσότερων μηχανών. Αν είστε στην αναζήτηση νέας μηχανής, πιστεύω πως γενικά μία R89 (όχι απαραίτητα η Hexagon) είναι μία πολύ καλή επιλογή και θα την ευχαριστηθείτε!
Αν έχετε ήδη μία Mühle R89, δεν μπορώ να πω ότι ο σχεδιασμός και μόνο δικαιολογεί το να αγοράσετε και την Hexagon (πέρα από τους συλλεκτικούς λόγους). Αυτό είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό βέβαια. (Αναρτήθηκε στις 8 Ιουλίου 2017)
Share this review

Login to add review

fast_delivery

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε 1-3 ημέρες εντός Αττικής
named_products

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς
free_shipping

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αγορές άνω των 85€
our_shop

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δείτε πώς θα έρθετε