Λεπτομέρειες Αξιολόγησης

Σαπούνι ξυρίσματος Pannacrema - Namaste - 140ml

Μέση Βαθμολογία Πελατών:

Σαπούνι ξυρίσματος Pannacrema - Namaste - 140ml

Βαθμολογία Προϊόντος:

Κόστος
Ποιότητα
Αξιολόγηση Προϊόντος (υποβλήθηκε στις 12 Μαρτίου 2017):
Η κριτική μου είναι για το San Francesco που έχει διαφορετικό άρωμα (και είχα αγοράσει από το wellshaved.gr αλλά δεν το βρίσκω πια για να προσθέσω εκεί τις απόψεις μου).

Λοιπόν, όταν άρχισα το κλασικό ξύρισμα, διάλεξα το σοπούνι της Tabac (ίσως και από νοσταλγία για τον μακαρίτη πατέρα μου που χρησιμοποιούσε τη γκάμα των προϊόντων της: πολύ καλός αφρός, αρρενωπό άρωμα. Μετά δοκίμασα Cella, Proraso cream, Palmolive, Valobra: ωραία αρώματα, καλός αφρός αλλά τίποτε to write home about. Πέρυσι έμαθα για το Mitchell's Wool Fat και το δοκίμασα: ενθουσιάστηκα (βλ. κριτική μου εκεί) και το χρησιμοποιώ συνέχεια από το φθινόπωρο 2016 καθημερινά (ξυρίζομαι κάθε μέρα λόγω εργασίας).

Είχα αγοράσει και το εν λόγω Pannacrema από εδώ και τώρα που τελείωσε το MWF, έκανα τη δοκιμή: ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ, επιτρέπει "λάθη" με το νερό (που το MWF δεν συγχωρεί), δουλεύεται πολύ εύκολα και δίνει αφρό που διαρκεί και διαρκεί (σαν το Φέρη, ένα πράγμα !) Κάνω 2 περάσματα πάντα, το 2ο, ημί-κόντρα, πλάγια δηλαδή, και ίσως και 3ο κόντρα σε ορισμένα σημεία στο λαιμό. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ: ο αφρός συνεχίζει μετά από 15' να είναι πυκνός, γλιστερός όσο πρέπει, και με ένα άρωμα λεβάντας και δεντρολίβανου που μου (και της) αρέσει πολύ !

Για να φανταστείτε πόσο ενυδατικός είναι, μετά τα 3 περάσματα, στραγγίζω το πινέλο (καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ασβό σκληρό, βλ. Semogue OC, όχι αγριόχοιρο) και αλείφω όλο το πρόσωπο, αφήνοντάς τον εκεί, όσο καθαρίζω ξυριστικές, πινέλα, κ.ά. Μετά ξεπλένομαι και... ΔΕΝ χρειάζομαι καν after shave splash / balm !!!

Είναι κορυφαίο σαπούνι και τέλεια σχέση ποιότητας - τιμής !!
Share this review