Πινέλο ασβού για ξύρισμα - Pure Badger - Muhle - 81H3

Πινέλο ξυρίσματος Muhle
Pure Badger
Knot : 21mm
Μήκος λαβής : 4,50cm
Medium Size
Ξύλινη λαβή ειδικά επεξεργασμένη για να αντέχει στην υγρασία.

Availability: In stock

21,00 €
muhle

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Πινέλο ξυρίσματος Muhle - Pure Badger με ξύλινη λαβή σε καφέ χρώμα με επιχρωμιωμένα μεταλλικά μέρη. Πινέλο από μαλακή τρίχα ασβού για να κάνετε το καθημερινό ξύρισμα απόλαυση. Παραδοσιακό ξύρισμα με πινέλο.

Αφήστε το πινέλο να μουσκεύει σε ζεστό νερό (σε ένα μπολ ή σε ένα ποτήρι). Όταν είσθε έτοιμος, αφαιρέστε το πολύ νερό απ’ το πινέλο με δυο-τρία τινάγματα, ,ώστε να μη στάζει. Προσθέστε λίγη κρέμα στο πινέλο, περίπου όσο το νόμισμα του 1 ευρώ. Κάνετε αφρό είτε απευθείας στο πρόσωπο, είτε στο μπολ με ελάχιστο νερό. Μην ξεκινήσετε με πολύ νερό,· προσθέστε στην πορεία. Ο τελικός αφρός δεν πρέπει να είναι ούτε υδαρής και αραιός, ούτε πολύ στεγνός. Απλώστε στο πρόσωπο πλούσια, κυκλικά αλλά και με κινήσεις “βαψίματος”. Το καλό πινέλο από φίνα τρίχα ασβού θα χαϊδεύει το πρόσωπο και θα προσφέρει υπέροχο μασάζ. Είναι ο ιδανικός καθαρισμός προσώπου και μαζί με το ξύρισμα το τέλειο πήλινγκ!

Σημαντικό : Όση ώρα μουλιάζετε το πινέλο ξυρίσματος, η λαβή του πινέλου πρέπει να παραμένει έξω από το ποτήρι ή το μπολ.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Additional Information
Additional Information
asbos Pure Badger
Reviews
Customer Reviews (1)
~3 χρόνια καθημερινής χρήσης
Κόστος
Ποιότητα
Ήταν το 1ο μου πινελο που αγόρασα οταν άρχισα το Π.Ξ. πριν 3 χρόνια και το χρησιμοποιώ καθημερινά και με κρέμες και με σαπούνια! Είχα ένα χοίρου από την δεκαετία του 90 όταν χρησιμοποιούσα ακόμα συστημικά ξυραφάκια και αφρούς/τζελ και το οποίο χρησιμοποιούσα τις πρώτες εβδομάδες στο Π.Ξ. Είναι η μέρα με τη νύχτα! Έχασε πολύ λίγες τρίχες στην αρχή και η λαβή αντέχει στο νερό. Πραγματικά δεν βρίσκω τον λόγο να πάρω άλλο. Ένα χοίρου που πήρα αργότερα δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα και το έχω στο συρτάρι. Πραγματικά αξίζει! Review by __Nikolas (Posted on 24/3/2016)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register