Πινέλο ξυρίσματος Semogue με τρίχες ασβού - 2015 - Super Badger

  • Χώρα κατασκευής : Πορτογαλία
  • Ασβός Super Badger
  • Ξύλινη λαβή
  • Συνολικό ύψος : 110mm
  • Ύψος λαβής : 53mm
  • Μήκος τρίχας : 55mm
  • Διάμετρος Knot : 22mm

Availability: Out of stock

45,80 €
semogue

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details

Χειροποίητο πινέλο ξυρίσματος Semogue με τρίχες ασβού (Super Badger). Πινέλο ξυρίσματος εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευάζεται εξ΄ολοκλήρου στην Πορτογαλία. Η λαβή του πινέλου είναι ξύλινη.

Το πινέλο Semogue 2015 είναι εφοδιασμένο με τρίχες ασβού (Super Badger), εξαιρετικά μαλακές που μετατρέπουν το ξύρισμα σε απόλαυση.

Η δυνατή ραχοκοκαλιά που διαθέτει το πινέλο, σε συνδυασμό με τις τρίχες ασβού επιτρέπει τη δημιουργία πλούσιου αφρού για ένα εξαιρετικό ξύρισμα. To πινέλο της Semogue 2015 είναι διάσημο για την ικανότητα του να κρατάει νερό και να δημιουργεί εξαιρετικό αφρό ξυρίσματος.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Additional Information
Additional Information
Πινέλα ασβού : Super Badger
Reviews
Customer Reviews (2)
Άλλο επίπεδο!
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Ένα πολύ όμορφο πινέλο!
Με την παραλαβή, καλό καθάρισμα και στέγνωμα. Μυρωδιά, σαφώς λιγότερη από ένα πινέλο χοίρου. Πολύ βολική λαβή για το δικό μου χέρι.
Την επόμενη μέρα δουλειά σε μπωλ με σαπούνι Le Père Lucien - Fougere. Αφρός έτοιμος σε δυο λεπτά... Το άπλωμα στο πρόσωπο, απαλό χάδι! Αν στην πρώτη χρήση είναι έτσι, φαντάζομαι πώς θα είναι όταν "στρώσει"!! Πολύ καλό backbone περιμένω να ελαττωθεί όσο θα περνάει ο καιρός...
Πρώτο μου πινέλο ασβού. Με την πρώη χρήση μου άφησε άριστες εντυπώσεις!!

Πολλά συγχαρητήρια στη Wellshaved για τα ποιοτικά προϊόντα και τις ευκαιρίες να τα προμηθευόμαστε σε ακόμα πιο καλές τιμές!!
Review by Ηλίας (Posted on 10/5/2018)
Εξαιρετικής ποιότητας πινέλο
Κόστος
Ποιότητα
Εξαιρετικής ποιότητας πινέλο, με υπέροχη τρίχα και πολύ εργονομική λαβή. Δημιουργεί πολύ εύκολα πλούσιο αφρό "χαϊδεύοντας" το δέρμα στο άπλωμά του. Ιδανικό ακόμα και για άπλωμα απευθείας στο πρόσωπο. Η ξύλινη λαβή "προσθέτει" στην κομψή κατασκευή του. Όσοι ψάχνουν για ένα πινέλο κατηγορίας silvertip συνιστάται ανεπιφύλακτα. Review by vagelis1272 (Posted on 17/10/2013)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register