Πινέλο ξυρίσματος Semogue με τρίχες χοίρου - 610 - Black

Χώρα κατασκευής : Πορτογαλία
Επιθετικές τρίχες χοίρου
Λαβή από ακρυλικό
Συνολικό ύψος : 9,50cm
Ύψος λαβής : 4,30 cm
- Μήκος τρίχας : 5,00cm
- Διάμετρος Knot : 2,10 cm
Κατάλληλο για δημιουργία αφρού απευθείας στο πρόσωπο (Face Lathering)

Availability: In stock

16,90 €
semogue

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details

Χειροποίητο πινέλο ξυρίσματος Semogue με τρίχες χοίρου. Πινέλο ξυρίσματος εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευάζεται εξ΄ολοκλήρου στην Πορτογαλία. Η λαβή του πινέλου είναι κυλινδρική με 4 έδρες, κατασκευασμένη από ακρυλικό. Η μισή λαβή είναι διαφανής ενώ η κορυφή της λαβής είναι μαύρη.

Το πινέλο Semogue 610 είναι εφοδιασμένο με τρίχες χοίρου, λίγο πιο επιθετικές από άλλες τρίχες χοίρου. Η ασυνήθιστη επιθετικότητα του πινέλου το καθιστά ιδανικό για Face Lathering. Δηλαδή για δημιουργία αφρού ξυρίσματος απευθείας στο πρόσωπο.

Η δυνατή ραχοκοκαλιά που διαθέτει το πινέλο, σε συνδυασμό με τις τρίχες χοίρου επιτρέπει τη δημιουργία πλούσιου αφρού για ένα εξαιρετικό ξύρισμα.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Additional Information
Additional Information
Πινέλα ασβού : N/A
Reviews
Customer Reviews (1)
Real Player!
Κόστος
Ποιότητα
Ιδανικό μέγεθος πινέλου ξυρίσματος για face lathering. Ο πυκνός του κόμπος (knot) κρατά την ιδανική ποσότητα νερού για την δημιουργία πλούσιου αφρού και μιας αξιοπρεπέστατης ποσότητας, αρκετής τουλάχιστον για δυο περάσματα. Η δυνατή του ραχοκοκαλιά (extra backbone) και οι μαλακές κορυφές της τρίχας του θυσάνου, μετά την περίοδο στρωσίματος, κάνουν θαύματα με τα σκληρά σαπούνια (triple milled) Εδώ είναι όπου το πινέλο διαπρέπει! Ακόμα και με το διαβόητο Mitchell’s Wool Fat πανεύκολα δημιουργεί τόνους από λιπαντικό και προστατευτικό αφρό! Δεν είναι μια φτηνή εναλλακτική λύση στα πινέλα ασβού, αλλά ένα πραγματικό πινέλο αξιώσεων! Συνιστάται ανεπιφύλακτα Review by Παναγιώτης (Posted on 4/7/2013)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register