Πινέλο ξυρίσματος Semogue με τρίχες χοίρου - 830

- Χώρα κατασκευής : Πορτογαλία
- Tρίχες χοίρου
- Κυλινδρική λαβή από ακρυλικό με οχτώ (8) έδρες
- Συνολικό ύψος : 10,00cm
- Ύψος λαβής : 4,40 cm
- Μήκος τρίχας : 5,50cm
- Διάμετρος Knot : 2,30 cm

Availability: Out of stock

19,50 €
semogue

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details

Χειροποίητο πινέλο ξυρίσματος Semogue με τρίχες χοίρου. Πινέλο ξυρίσματος εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευάζεται εξ΄ολοκλήρου στην Πορτογαλία. Η λαβή του πινέλου είναι κατασκευασμένη από ακρυλικό. Η μισή λαβή είναι διαφανής και λεία ενώ η κορυφή της λαβής είναι κόκκινη με οχτώ (8) έδρες.

Το πινέλο Semogue 830 είναι ένα εξαιρετικό πινέλο για μαλακό και άνετο ξύρισμα. Δουλεύει εξαιρετικά τόσο με κρέμα ξυρίσματος όσο και με σαπούνι ξυρίσματος χάρη στις ασυνήθιστες μαλακές άκρες που διαθέτουν οι τρίχες χοίρου του συγκεκριμένου πινέλου.

Η δυνατή ραχοκοκαλιά που διαθέτει το πινέλο, σε συνδυασμό με τις τρίχες χοίρου επιτρέπει τη δημιουργία πλούσιου αφρού ξυρίσματος.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Additional Information
Additional Information
Πινέλα ασβού : N/A
Reviews
Customer Reviews (2)
Γουρουνάρα ΑΑΑ
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και υλικων,βαρύς και πλούσιος θυσανός που μαλακώνει και ανοίγει πολύ μετά απο μερικά ξυρίσματα διατηρώντας όμως δυνατό backbone για άριστη αίσθηση face lathering.IMO το καλύτερο γουρούνι στη γκαμα της Semogue,το προτιμώ και απο το SOC. Review by Παναγιώτης (Posted on 4/12/2017)
Κλασικό και αναντικατάστατο
Κόστος
Ποιότητα
Από τα πιό κλασικά και δημοφιλή πινέλα της εν λόγω εταιρίας, κι από τα πιό καλά στην κατηγορία του. Πάρα πολύ δυνατός θύσανος, τρίχα η οποία όμως ταυτόχρονα μαλακώνει πολύ και γίνεται μεταξένια μετά την επαφή με το νερό. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και κόλλημα θυσάνου εσωτερικά. Πινέλο που στην κυριολεξία διαλύει όποιο σαπούνι ξυρίσματος βρεθεί μπροστά του. Ιδανικό για δημιουργία σαπουνάδας στο πρόσωπο. Σχετικά μικρό προς μεσαίο μέγεθος βάσης και θυσάνου. Ανεπιφύλακτα προτεινόμενο Review by Κωνσταντίνος (Posted on 4/7/2013)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register