Πινέλο ξυρίσματος Semogue Owners Club Bristle cherry wood - Χοίρος

- Χώρα κατασκευής : Πορτογαλία
- Τρίχες χοίρου
- Ξύλινη λαβή από ξύλο κερασιάς
- Συνολικό ύψος : 11,60cm
- Ύψος λαβής : 5,70 cm
- Μήκος τρίχας : 5,50cm
- Διάμετρος Knot : 2,40 cm

Availability: In stock

28,75 €
semogue

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details

Χειροποίητο πινέλο ξυρίσματος Semogue με τρίχες χοίρου. Πινέλο ξυρίσματος εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευάζεται εξ΄ολοκλήρου στην Πορτογαλία. Η λαβή του πινέλου είναι ξύλινη από ξύλο κερασιάς.

Το συγκεκριμένου πινέλο είναι κατάλληλο για δημιουργία αφρού είτε μέσα σε μπολ είτε απευθείας στο πρόσωπο (Face lathering). Δουλεύει εξαιρετικά τόσο με κρέμα ξυρίσματος όσο και με σαπούνι ξυρίσματος.

Η δυνατή ραχοκοκαλιά που διαθέτει το πινέλο, σε συνδυασμό με τις τρίχες ασβού μετατρέπει τη δημιουργία πλούσιου αφρού ξυρίσματος σε παιχνίδι. Οι τρίχες του πινέλου μετά τα πρώτα ξυρίσματα γίνονται πολύ μαλακές.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Additional Information
Additional Information
Πινέλα ασβού : N/A
Reviews
Customer Reviews (7)
Υψηλών προδιαγραφών
Κόστος
Ποιότητα
Πινέλο ξυρίσματος υψηλών προδιαγραφών με άριστη κατασκευή.

Οι εξαιρετικής ποιότητας τρίχες του σχηματίζουν έναν πυκνό φουντωτό θύσανο με ρωμαλέα ραχοκοκκαλιά, που από την πρώτη κιόλας χρήση εντυπωσιάζει, αλλά και υποψιάζει για τις μεγάλες ικανότητες που θα αποκτήσει μελλοντικά μετά το "στρώσιμό του.

Η κομψή μέσα σε όλη την απλότητα της ξύλινη λαβή του, είναι απόλυτα εργονομική, με πολύ καλό φινίρισμα.

Κοντολογίς το Owners Club Bristle cherry wood της Semogue, είναι κάτι παραπάνω από αξιοπρεπέστατο λειτουργικά, καθώς και λίαν καλαίσθητο οπτικά.
Review by Μaximus (Posted on 21/10/2016)
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ
Κόστος
Ποιότητα
Πολύ καλό με ωραία λαβή, πολύ καλή σπονδυλική στήλη. Δεν καταλαβαίνει τίποτα και όσο στρώνει γίνεται όλο και καλύτερο. Ακόμη ένα μπράβο στο Wellshaved για τα προϊίντα που έχει!
Review by j (Posted on 12/4/2016)
Semoque OC...!!!
Κόστος
Ποιότητα
Κορυφαίο πινέλο, απλά θέλει τον χρόνο του όπως όλα τα πινέλα χοίρου, έτσι και σπλιτάρουν οι τρίχες του... τότε καταλαβαίνεις την αξία του...!!! Review by Agamemnon blade (Posted on 6/4/2016)
Αριστο...!!!!!!!!!!!!
Κόστος
Ποιότητα
Άλλη κλάση πινέλου. Φοβερή ποιότητα τρίχας και λαβής. Δημιουργεί εξαιρετικό αφρό με ότι σαπούνι βρει μπροστά του.Αφού το μουλιάζεται λίγο στο νερό γίνεται πολύ απαλό και δεν τσιμπάει.

Εξαιρετική εργονομία λαβής.
Review by ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Posted on 2/6/2015)
Εξαιρετικό πινέλο
Κόστος
Ποιότητα
Από την πρώτη κιόλας χρήση είναι εμφανής η κορυφαία ποιότητα και η εργονομία του πινέλου αυτού. Η λαβή είναι εξαιρετική για μεγάλες παλάμες, την αισθάνεσαι αμέσως να κάθεται όπως θα περίμενες μες στην παλάμη σου. Πυκνός θύσανος, που δεν τσιμπάει και με δυνατό backbone. Το σημαντικότερο (για πινέλο χοίρου): δεν χρειάζεται ιδιαίτερο χρόνο στρωσίματος, αποδίδει εξαιρετικά από τις πρώτες κιόλας χρήσεις και στα 4 πρώτα ξυρίσματα ήδη οι τρίχες του αρχίζουν να "σπάνε" στις άκρες και ο θύσανός του να ανοίγει ομοιομορφα (ενδείξεις ότι στρώνει).
Αισθητικά πρόκειται για κόσμημα. Πρόκειται σαφώς για ένα από τα κορυφαία πινέλα χοίρου.
Review by digibill (Posted on 24/6/2014)
Best value for money
Κόστος
Ποιότητα
Aν και νέος στον χώρο, μόλις στο τρίτο ξύρισμα οι τρίχες πλέον είχαν μαλακώσει αρκετά ώστε να δώσουν έναν τέλειο αφρό. Υπέροχη αίσθηση στο πρόσωπο (εγώ προτιμώ να κάνω τον αφρό σε μπολάκι). Όσον αφορά τις διαστάσεις για εμένα που έχω μεγάλη παλάμη με βόλεψε πολύ. Βάσει των απόψεων και των πιο έμπειρων, ίσως από τα καλύτερα χοίρινα αν όχι το καλύτερο στην σχέση ποιότητας/κόστους.
Θα έβαζα 5 stars, αλλά εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο :)
Review by christostz03 (Posted on 23/12/2013)
Απλά κορυφαίο !
Κόστος
Ποιότητα
Ο τίτλος τα λέει ολα. Ενα φανταστικό πινέλο απο ολες τις απόψεις. Ποιότητα στο έπακρο, λαβή σε ιδανικές διαστάσεις , άνοιγμα θυσάνου σε σχήμα βεντάλιας . Πάρα πολύ μαλακές τρίχες και σχεδόν μηδενικός χρόνος στρωσίματος. Μετά απο 3 test lather ξυρίστηκα κανονικά και ηδη οι τρίχες ηταν πάρα πολύ μαλακές και άρχισαν να κάνουν "ψαλίδα" στις άκρες τους κάτι που είναι το ζητούμενο για πινέλα χοίρου. Βγάζει τον αφρό κανονικά και δεν τον κρατάει μέσα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σε μπόλ αλλά και απευθείας στο πρόσωπο. Review by aris22 (Posted on 3/10/2013)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register