Περισσοτερες Οψεις

Πινέλο ξυρίσματος ασβού Pure Badger - nom - Theo 81 DA

Κωδικός: NOM-THEO-81-DA

Εκτός Αποθέματος

19,90 €

Περιγραφή

Πινέλο ξυρίσματος με τρίχες ασβού (pure badger) της nom με ξύλινη λαβή. Πινέλο από μαλακή τρίχα ασβού για να κάνετε το καθημερινό ξύρισμα απόλαυση. Παραδοσιακό ξύρισμα με πινέλο.

Αφήστε το πινέλο να μουσκεύει σε ζεστό νερό (σε ένα μπολ ή σε ένα ποτήρι). Όταν είσθε έτοιμος, αφαιρέστε το πολύ νερό απ’ το πινέλο με δυο-τρία τινάγματα, ,ώστε να μη στάζει. Προσθέστε λίγη κρέμα στο πινέλο, περίπου όσο το νόμισμα του 1 ευρώ. Κάνετε αφρό είτε απευθείας στο πρόσωπο, είτε στο μπολ με ελάχιστο νερό. Μην ξεκινήσετε με πολύ νερό,· προσθέστε στην πορεία. Ο τελικός αφρός δεν πρέπει να είναι ούτε υδαρής και αραιός, ούτε πολύ στεγνός. Απλώστε στο πρόσωπο πλούσια, κυκλικά αλλά και με κινήσεις “βαψίματος”. Το καλό πινέλο από φίνα τρίχα ασβού θα χαϊδεύει το πρόσωπο και θα προσφέρει υπέροχο μασάζ. Είναι ο ιδανικός καθαρισμός προσώπου και μαζί με το ξύρισμα το τέλειο πήλινγκ!

Σημαντικό : Όση ώρα μουλιάζετε το πινέλο ξυρίσματος, η λαβή του πινέλου πρέπει να παραμένει έξω από το ποτήρι ή το μπολ.


Σημαντικό : "nom" είναι το νέο Brand της Muhle που αντικαθιστά το "hjm".

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Ποιότητα
5 αστέρια :
100%
( 1 )
Ικανοποίηση
5 αστέρια :
100%
( 1 )
Κόστος
5 αστέρια :
100%
( 1 )
Συνολικά : 1 Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

Ταξινόμηση κατά:
Πολύ καλό για Pure Badger. Αξιολόγηση από AkisT
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Σχεδόν στρωμένο από το κουτί , μοσχοβόλησε με 2 πλυσίματα με σαμπουάν και lather.
Πολύ καλό splay και ικανοποιητικό backbone για μαλακά σαπούνια και κρέμες , σε triple milled σαπούνια θα σηκώσει lather αλλά θέλει περισσότερες στροφές.
Προσωπικά θεωρώ ιδανικό το μέγεθος του συγκεκριμένου θυσάνου για face lather , όπως και της λαβής (δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι μεγάλες λαβές )
Έχω κάνει δέκα ξυρίσματα μαζί με τα δοκιμαστικά και έχει χάσει μόνο μια τρίχα , έχει το scratchiness του Pure badger , αλλά εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί , αν δε κάποιος το χρησιμοποιεί με περισσότερες κινήσεις "βαψίματος" για να εφαρμόσει lather δεν θα το καταλάβει καθόλου.

Εν κατακλείδι : Δεν κλέβει lather , ωραία αίσθηση (για Pure Badger), πολύ καλό splay , ιδανικό για face lather, τίμιο για τα λεφτά του .
(Αναρτήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2018)
Share this review

Login to add review

fast_delivery

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε 1-3 ημέρες εντός Αττικής
named_products

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς
free_shipping

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αγορές άνω των 85€
our_shop

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δείτε πώς θα έρθετε