Πινέλο ξυρίσματος με τρίχες χοίρου - Omega 49

Πινέλο Omega 49
Τρίχες χοίρου
Πλαστική λαβή
Διάμετρος λαβής : 4,00 cm - Ύψος λαβής : 6,30 cm - Μήκος τρίχας : 6,00 cm

Availability: In stock

7,00 €
pinela-omega

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Πινέλο ξυρίσματος Omega 49 με πλαστική λαβή σε 3 χρώματα και τρίχες χοίρου. Εξαιρετικό πινέλο ξυρίσματος για να κάνετε το καθημερινό ξύρισμα απόλαυση. Παραδοσιακό ξύρισμα με πινέλο.

Αφήστε το πινέλο να μουσκεύει σε ζεστό νερό (σε ένα μπολ ή σε ένα ποτήρι). Όταν είσθε έτοιμος, αφαιρέστε το πολύ νερό απ’ το πινέλο με δυο-τρία τινάγματα, ,ώστε να μη στάζει. Προσθέστε λίγη κρέμα στο πινέλο, περίπου όσο το νόμισμα του 1 ευρώ. Κάνετε αφρό είτε απευθείας στο πρόσωπο, είτε στο μπολ με ελάχιστο νερό. Μην ξεκινήσετε με πολύ νερό,· προσθέστε στην πορεία. Ο τελικός αφρός δεν πρέπει να είναι ούτε υδαρής και αραιός, ούτε πολύ στεγνός. Απλώστε στο πρόσωπο πλούσια, κυκλικά αλλά και με κινήσεις “βαψίματος”. Είναι ο ιδανικός καθαρισμός προσώπου και μαζί με το ξύρισμα το τέλειο πήλινγκ!

Σημαντικό : Όση ώρα μουλιάζετε το πινέλο ξυρίσματος, η λαβή του πινέλου πρέπει να παραμένει έξω από το ποτήρι ή το μπολ.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Additional Information
Additional Information
Πινέλα ασβού : No
Reviews
Customer Reviews (6)
Το ΑΚ-47 των πινέλων ξυρίσματος
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Οτι είναι το ΑΚ-47 για τα πολεμικά όπλα είναι το "49" για τα πινέλα ξυρίσματος.Εργαλείο μαζικής παραγωγής και χαμηλού κόστους(οχι φτηνιάρικο όμως)που σαρώνει σαπούνια,σηκώνει γένια και γενικά κάνει τη δουλειά του υπεράριστα χωρίς να μασάει(η να μαδάει).Ο λίγο κοντύτερος θυσανός του σε σχέση με το "48" του δίνει ελαφρά καλύτερη ράχη απαξ και στρώσει για τα καλά και ΙΜΟ το κάνει αποτελεσματικότερο. Review by Παναγιώτης (Posted on 5/12/2017)
Wow
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Βλέπω πάλι την τιμή και πραγματικά βάζω τα γέλια. Ειναι ένα απίστευτο, τεράστιο πινέλο! Έχει καταλήξει να είναι το καθημερινό μου εδώ και αρκετούς μήνες. Το 4 στην ποιότητα, πάει πολύ απλά γιατί πλαστικό χερούλι του είναι απλό και πλαστικό και η τρίχα του μετά από αρκετούς μήνες δίνει ένα ψιλοσπασιμο, χωρίς όμως να επηρεάζει την απόδοση του. Η τρίχα όμως είναι τρομερή, που όταν στρωθεί το πινέλο μπορεί να πλησιάσει σε ασβο, με συγκριτικά τεράστιο backbone όμως! Σας προειδοποιω όμως. Αν το μάθετε, όλα τα άλλα πινέλα θα σας φαίνονται... μινιατούρες! Όταν μαλακώσει, πράγμα που θα γίνει εύκολα, η αίσθηση που αφήνει στο πρόσωπο σε face lathering είναι απίστευτη, γιατί όπως ανοίγει καλύπτει σχεδόν όλο το μάγουλο. Απλά αγοράστε το. Μόλις το στρωσετε, θα είναι η καλύτερη και οικονομικοτερη αγορά σας! Σημ. Το συγκεκριμένο καινούργιο δε μυρίζει έντονα όταν βραχεί σε σχέση με άλλους χοίρους. Review by Jimbo (Posted on 19/9/2017)
Πάρε κοσμε!!!!
Κόστος
Ποιότητα
Το έχω 2 μήνες και δεν έχω κανένα παράπονο. Το προτίμησα γιατί είναι λίγο πιο μαζεμένο από το 48 και πιο κοντά στο χρώμα (ασπρο) που ήθελα. Δεν είναι τόσο μαλακό όσο ένα πινέλο από ασβό, όμως κάνει πολύ εύκολα αφρό και φαίνεται πως θα αντέξει . Το καλύτερο βέβαια είναι η τιμή του!!! Review by konstantios (Posted on 15/9/2016)
ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ!
Κόστος
Ποιότητα
Μετά από πολλών μηνών σκληρή δοκιμασία με κρέμες και σαπούνια,πέρασε το τεστ χρήσης-αντοχής με ικανοποιητικά αποτελέσματα.Παρουσίασε μόνο μια ελάχιστη φυσιολογική φθορά στην άκρη της τρίχας αλλά το υπόλοιπο μέρος σε άψογη κατάσταση και με τις τρίχες στη θέση τους.Επίσης φάνηκαν στο στεφάνι συγκρατήσεως των τριχών περιμετρικά μερικά ραγίσματα.Το συγκεκριμένο σημείο δεν θα παρουσίαζε το παραπάνω φαινόμενο ίσως αν ήταν μεταλλικό.Η τρίχες είναι καλής ποιότητος επιπλέον,διότι σε σχέση με άλλα πινέλα δεν παρουσιάζουν ΄΄κάψιμο΄΄ και καταστροφή τους από την καυστική δράση σαπουνιών-κρεμών ξυρίσματος. Review by Painter Chief (Posted on 10/5/2014)
Άριστο
Κόστος
Ποιότητα
Ο μικρός αδελφός του Omega 48 λίγο πιο μικρό σε μέγεθος που το καθιστά ιδανικό για το ταξίδι και όπως πάντα με την άριστη ποιότητα της Omega και την τέλεια αναλογία ποιότητας – τιμής που η Omega μας έχει μάθει τόσα χρόνια. Review by Νικόλαος (Posted on 18/4/2014)
ΚΑΙ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ!
Κόστος
Ποιότητα
Πραγματικά καλό!Με μακριά τρίχα και σχετικά πυκνή.Δοκιμασμένο με κρέμα και σαπούνι με απόλυτα ικανοποιητικά αποτελέσματα.Εύκολη δημιουργία αφρού με κυκλικές κινήσεις χωρίς να χρειαστεί ΄΄σπατουλάρισμα΄΄-΄΄βάψιμο΄΄.Μετά την χρήση και φυσικά μετά από ένα καλό ξέπλυμα και στέγνωμα,οι τρίχες ντούρες στη θέση τους χωρίς σπασίματα,στραβώματα γυρίσματα.Με κάθε χρήση οι τρίχες στρώνουν όλο και καλύτερα.Χάσιμο τριχών;Mηδαμινές στην πρώτη χρήση.Το πινέλο θέλει καλό ξέπλυμα σε ζεστό νερό και σαπούνι πρίν ξεκινήσει η χρήση του,για να φύγει η μυρωδιά ναφθαλίνης που έχει. Review by Σάββας (Posted on 5/12/2013)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)