Πινέλο ξυρίσματος Semogue με τρίχες χοίρου - 1460

- Χώρα κατασκευής : Πορτογαλία
- Tρίχες χοίρου
- Ξύλινη λαβή από ξύλο οξιάς
- Συνολικό ύψος : 10,00cm
- Ύψος λαβής : 4,80 cm
- Μήκος τρίχας : 5,00cm
- Διάμετρος Knot : 2,10 cm

Availability: In stock

10,00 €
semogue

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details

Πινέλο ξυρίσματος Semogue με τρίχες χοίρου. Πινέλο ξυρίσματος εξαιρετικής ποιότητας, κατασκευάζεται εξ΄ολοκλήρου στην Πορτογαλία. Η λαβή του πινέλου είναι ξύλινη από ξύλο οξιάς.

Το συγκεκριμένου πινέλο είναι κατάλληλο για δημιουργία αφρού απευθείας στο πρόσωπο (Face lathering). Δουλεύει πολύ καλά με τις κρέμες ξυρίσματος αλλά την πραγματική του δύναμη την αποδεικνύει όταν χρησιμοποιείται με σαπούνι ξυρίσματος.

Η δυνατή ραχοκοκαλιά που διαθέτει το πινέλο, σε συνδυασμό με τις τρίχες χοίρου επιτρέπει τη δημιουργία πλούσιου αφρού σε δευτερόλεπτα.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Additional Information
Additional Information
Πινέλα ασβού : N/A
Reviews
Customer Reviews (1)
Πολύ καλό!!
Κόστος
Ποιότητα
Το επελεξα γιατί δεν είχα χοίρου και εκτόπισε από την συλλογή μου τα ασβού και το ενα συνθετικό! Επίσης μου αρέσει που δεν είναι βαμένο να μοιάζει με ασβού. Πολύ καλό αφού μείνει σε νερό λίγα λεπτα να μαλακώσει (απορροφούν αρκετό νερό οι τρίχες του και μαλακώνει πολύ αρκεί να μην μουλιάζει στο νερό και η ξύλινη βάση του και φουσκώσει) και ειναι ιδανικό για face lathering. Όμορφο και στην βάση του (θέμα γούστου) και δεν έχασε σχεδόν καθόλου τρίχες. Μετά από μισό μήνα περίπου με καθημερινό ξύρισμα είχε γίνει τέλειο με το μικρό άνοιγμα που έκαναν οι τρίχες στην κορυφή τους. Review by Νίκος (Posted on 1/9/2014)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register