Ρυθμιζόμενη ξυριστική μηχανή (Αντίγραφο της Merkur Futur)

  • Ρυθμιζόμενη ξυριστική μηχανή
  • Συνοδεύεται από μεταλλική βάση
  • Κατασκεάζεται από τη Qshave
  • Κατασκευάζεται στη Κϊνα


Availability: In stock

17,90 €

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Η συγκεκριμένη ξυριστική μηχανή είναι αντίγραφό της Γερμανικής ρυθμιζόμενης μηχανής Futur της Merkur. Έχετε τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη γωνία της λεπίδας και κατά συνέπεια την απόσταση της λεπίδας από το χτένι (comb). Χάρη σε αυτή τη ρύθμιση η ξυριστική μηχανή μπορεί να είναι ήπια ή επιθετική. Την προσαρμόζετε ανάλογα με τα γένια σας, το τύπο της επιδερμίδας σας αλλά και με το πόσο συχνά ξυρίζεστε.

Η συγκεκριμένη ρυθμιζόμενη ξυριστική μηχανή διαθέτει έξι (6) "σκάλες". Η πρώτη "σκάλα" με νούμερο ένα (1) είναι η πιο ήπια ρύθμιση ενώ η τελευταία "σκάλα" νούμερο έξι (6) είναι η πιο επιθετική για πιο αραιό ξύρισμα.

Σημαντική πληροφορία: Η συγκεκριμένη μηχανή είναι η γνωστή Qshave με το λογότυπο της "The Shave Factory"

Ο κλώνος της Futur ξυρίζει το ίδιο καλά αν όχι καλύτερα και χάρη στη τιμή της είναι η ιδανική επιλογή να δοκιμάσετε μια ρυθμιζόμενη ξυριστική μηχανή. Κατσκευάζεται στη Κίνα. Τόσο η ποιότητα κατασκευής της όσο και το φινίρισμα είνα εξαιρετικά.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Reviews
Customer Reviews (4)
Πολύ καλή
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Θα συμφωνήσω με τους προλαλισαντες όσο αφορά την ποιότητα κατασκευής και το ξύρισμα. Δεν μπορώ να συγκρίνω με την futur γιατι δεν έτυχε ποτέ να την έχω στα χέρια μου.
Ξεκινησα πριν από χρόνια με μια fatip piccolo
μετά πέρασα σε μια Edwin 89lbl και τώρα σε αυτήν. Ομολογουμένως κάνει πολύ καλητερο ξύρισμα και από τις δύο προηγούμενες.
Την έχω στο 6 πάντα και κάνω 2 περασματα δεν αφήνει τίποτε
Πάντα με Astra φυσικά
Review by Απόστολος (Posted on 5/8/2018)
Πολύ καλή μηχανή
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Η μηχανή είναι εξαιρετική! Γενια 2 εβδομάδων και στο 5 τα θέρισε με τη μια! Πολύ οικονομική επίσης και με αξιοπρεπέστατο βάρος.
Επίσης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στο κατάστημα για την άριστη εξυπηρέτηση. Τηλεφωνική εξυπηρέτηση ταχύτατη και οπως πρέπει. Συνεχίστε την υπέροχη δουλειά που κάνετε!
Review by Αναστάσιος (Posted on 1/8/2018)
Η πιο ευχάριστη (ξυριστική) έκπληξη εδώ και καιρό.
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Απλά υπέροχη. Την αγόρασα (σχεδόν) για συλλεκτικούς λόγους.
Είναι πραγματικά υπέροχη στη χρήση και πολύ καλοφτιαγμένη κατασκευή. Με το κόστος μίας συσκευασίας πλαστικών ανταλλακτικών με 5 λεπίδες, μπορείς να πάρεις μία πραγματικά κορυφαία μηχανή. Είναι ελάχιστα πιο ελαφριά από την original, παραμένει όμως μία αρκετά βαριά μηχανή. Παίζει να πάρω 2-3 ακόμη για να τις κάνω δώρο.
Review by GkM (Posted on 16/7/2018)
Το απόλυτο αντίγραφο
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Γιατί να δώσει κάποιος 80 ευρώ? Για τη futur? Ε όχι. Προσπάθησα να εντοπίσω διαφορες στο ξυρισμα, ήταν αδυνατο. Στο 6 η Qshave θερίζει τα παντα με τη μια, τρομάζει η αλήθεια ειναι. Όποτε κάνει μόνο για πρωτο περασμα. Από το 3 και πανω κάνει πολυ καλη δουλειά. Στο 1 και 2 θέλει επαναλήψεις για να καθαρίσεις. Πάντως αξίζει και το τελευταίο ευρώ της. Ποιότητα κατασκευής άψογη, καμιά ατελεια και το βασικό: Άριστη ευθυγράμμιση λεπίδας.
Μη χάνετε χρόνο. Futur σε τιμη τρομερή..
Μπράβο στο Γιώργο για την ψαγμένη μηχανή.
Review by TRex (Posted on 4/7/2018)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)