Ξυριστική μηχανή - R41 Twist - Muhle - Open Comb

  • Ξυριστική μηχανή ασφαλείας Muhle R41 Twist
  • Double edge razor - Open comb
  • Βάρος : 90 gr
  • Συνολικό μήκος : 107 mm
  • Διάμετρος λαβής : 14 mm

Availability: Out of stock

49,00 €
muhle

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Ξυριστική μηχανή Muhle R41 Twist για παραδοσιακό ξύρισμα. Αυτό το μοντέλο της Muhle είναι double edge razor με open comb (ανοιχτό χτένι). Ξυριστική μηχανή εργονομικά σχεδιασμένη, κατάλληλη για όσους ξυρίζονται 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

Το συγκεκριμένο μοντέλο της Muhle εισάγει μια καινοτομία που κάνει την αλλαγή της λεπίδας ακόμη πιο εύκολη. Επιπλέον το βάρος της μηχανής αγγίζει πλέον τα 90 γραμμάρια που την κάνει πιο ελκυστική σε όσους θέλουν ξυριστική μηχανή με επιπλέον βάρος από το συνηθισμένο.

Αλλαγή λεπίδας
Σε αντίθεση τις υπόλοιπες ξυριστικές μηχανές της Muhle η συγκεκριμένη είναι 2 τεμαχίων. Για την αλλαγή της λεπίδας, αρκεί να γυρίσετε τη μεταλλική ρόδα στην άκρη της λαβής για ν' απελευθερωθεί το καπάκι της λαβής. Δείτε και το video στο youtube. Τη διαδικασία που βλέπετε στο video μπορείτε να την εκτελέσετε χρησιμοποιώντας την παλάμη σας.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (1)
ΞΥΡΙΣΜΑ. ΟΧΙ ΖΕΝ
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Θελω να ξυριζομαι και οχι να κανω Ζεν στο λουτρό με 3 περάσματα και διορθώσεις και preshave και balm και alum. Αυτά ειναι για το Σ/Κ. Καθημερινα κερδίζω χρόνο, ξυριζομαι προσεκτικά (χωρίς να σφίγγει το στομάχι μου), και με ξυραφάκι επιπέδου Astra. SilverMax ή Treet δεν κινδυνευω απο κάψιμο. Δεν βγαζω τα μάτια μου να ψαχνω αν εβαλα σωστά το καπάκι της M Progress ή της P Variant πρωινιατικα (πρεσβυωπια) Φορτώνω λεπίδα και φύγαμε ασχέτως ημερών γενειάδας. Η ΣΤΑΘΕΡΉ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉ ΑΞΙΌΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ. Το καμάρι της συλλογής μου και σίγουρα οχι το ακριβότερο Best buy Review by Gtwings (Posted on 11/2/2018)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)