Ξυριστική μηχανή - R41 Rose Gold - Muhle - Safety Razor - Open Comb

Ξυριστική μηχανή ασφαλείας Muhle R41 Rose Gold
Open tooth comb
Βάρος : 62 gr
Συνολικό μήκος : 9,50 cm
Για εξαιρετικά προχωρημένους χρήστες
Για άντρες με πυκνά και σκληρά γένια

Availability: Out of stock

38,50 €
muhle

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Ξυριστική μηχανή Muhle R41 Rose Gold για παραδοσιακό ξύρισμα. Αυτό το μοντέλο της Muhle με open comb προσφέρει βαθύ ξύρισμα υψηλής ακρίβειας για εξαιρετικά προχωρημένους χρήστες. Η ξυριστική μηχανή είναι εργονομικά κατασκευασμένη.
Χάρη στο νέο σχεδιασμό, και το οδοντωτό τελείωμα οι τρίχες και ο αφρός απομακρύνονται καλύτερα κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Αυτό σημαίνει ότι η λεπίδα παραμένει καθαρή κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Αυτή η ξυριστική μηχανή είναι κατάλληλη για άνδρες με πυκνά και σκληρά γένια ή για άνδρες που ξυρίζονται 1 ή 2 φορές την εβδομάδα. Η ξυριστική μηχανή ασφαλείας συνιστά μια πολύ καλή ιδέα για δώρο.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (1)
Το απόλυτο όπλο
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
Μην σας τρομάζει ο τίτλος που έδωσα απλά είμαι ενθουσιασμένος αφού είχα χρόνια να κάνω τέτοιο ξύρισμα. Η ποιότητα κατασκευής της μηχανής είναι απίστευτη κι αισθητικά είναι ένα κόσμημα στο μπάνιο, για την απόδοσή της δεν έχω λόγια... γένια 5 ημερών πυκνά και σκληρά τα εξαφάνισε αφήνοντας πίσω της baby skin με μόλις δύο περάσματα, κρίμα που οι μουσάτοι δεν μπορούν να τη δοκιμάσουν έπρεπε να την έχω αγοράσει νωρίτερα! να προσθέσω ότι θεωρώ λίγο υπερβολικό τον μύθο που έχει δημιουργηθεί γύρω απ' αυτή τη μηχανή, ναί θέλει προσοχή αλλά αυτό δεν πρέπει να τρομάζει ή να αποτρέπει την απόκτησή της ζυγίστε τη στο χέρι βρείτε τη γωνία κι αφήστε χωρίς πίεση το βάρος της να κάνει τα υπόλοιπα.
Οι εντυπώσεις μου από το κατάστημα μια και ήταν η πρώτη μου συναλλαγή εδώ, ο κος Γιώργος εξαιρετικός επαγγελματίας με εξέπληξε που μόλις είδε την παραγγελία με πήρε τηλέφωνο να επιβεβαιώσει ότι ήξερα τι έκανα παραγγέλνοντας αυτή τη μηχανή, το δε πακέτο το είχα στα χέρια μου την επόμενη μέρα, άψογος σίγουρα θα ψωνίσω πάλι.
Review by Γιάννης-Ρέθυμνο (Posted on 24/11/2016)
Write Your Own Review
You're reviewing: Ξυριστική μηχανή - R41 Rose Gold - Muhle - Safety Razor - Open Comb
How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Σχέση ποιότητας κόστους.
Ποιότητα
You may also be interested in the following product(s)