Simpsons Commodore X3 - Best Bedger - Πινέλο ξυρίσματος ασβού

1

Availability: Out of stock

69,00 €
pinela simpsons

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
1
Additional Information
Additional Information
Πινέλα ασβού : Best/Fine Badger
Reviews
Customer Reviews (2)
Πολύ ποιοτικό
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Το πινέλο είναι πράγματι εξαιρετικό. Πάρα πολύ ποιοτική κατασκευή!
Εξαιρετικό και στην χρήση του με κάθε φύσεως κρέμα και σαπούνι.
Καταναλώνει λίγο παραπάνω σαπούνι από τα υπόλοιπα πιο απλά και οικονομικά πινέλα μου αλλά δεν πειράζει.
Το μόνο του μειονέκτημα είναι ότι δεν μπορώ να το παίρνω μαζί μου στα συχνά ταξίδια μου, λόγο του ότι η τρίχα πρέπει να στεγνώσει καλά πριν το βάλω σε μία θήκη για αρκετές ενδεχομένως ώρες.
Θέλω να τονίζω ότι το πινέλο είναι για αυτούς που ψάχνουν το κάτι πιο ιδιαίτερο από ένα απλό πινέλο και είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν κάτι περισσότερο από τα βασικά για αυτό.
Κάτι σαν αυτούς που ενίοτε ξυρίζονται με Εγγλέζικα σαπούνια!
Review by Georgios (Posted on 31/10/2018)
Wow
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Απλά wow. Τι πινελαρα είναι αυτή??? Ειλικρινά, αν ήξερα πως τα Simpsons είναι ΤΟΣΟ καλά, θα είχα αγοράσει ένα από δαύτα νωρίτερα. Καμία σχέση με τα πιο οικονομικά που δούλευα μέχρι τώρα. Θα ξαναγνωρισετε τα σαπούνια/κρέμες σας. Κάνει αφρό πολύ πιο γρήγορα, αλλά πρακτικά θα... κάνετε περισσότερη ώρα γιατί η αίσθηση που δίνει στο πρόσωπο ισοδυναμεί με μασάζ καλλονής. Χαχαχαχα. Το μέγεθος είναι το ιδανικό για face lathering αλλά και για bowl λόγω λαβής. Αρκετά μαλακό, που με κάθε χρήση γίνεται μαλακότερο, χωρίς να λείπει backbone διότι είναι πραγματικά πυκνό. Είναι πολυτελεστατο και φαίνεται. Πανέμορφο είναι και καλοκατασκευασμενο. Μετά τις πρώτες χρήσεις ανοίγει τόσο όμορφα και παίρνει αυτό που ονομάζεται fan shaped brush. Ξανασκεφτομαι την αίσθηση που έχει στο πρόσωπο και αυτή τη στιγμή γελάω μόνος μου. Σοβαρά τώρα, αν μπορείτε να διαθέσετε αυτό το ποσό αγοράστε το. Δεν είναι ανάγκη να πάρετε ακριβότερο Simpsons.και το μέγεθος είναι μεγάλο, και η πυκνότητα τέλεια. Αν και είμαι σίγουρος ότι θα αγοράσω και δεύτερο Simpsons. Ααα, και κάτι άλλο σημαντικό (για εμένα τουλάχιστον). Στις πρώτες του χρήσεις δε μυρίζει άσχημα, ακόμα και βρεγμένο. Τέλος, παρότι αυτή η μάρκα έχει φήμη ο τι χανει τρίχες, προς το παρών και με έξι ξυρισματα δεν έχει χάσει ούτε μια! Ούτε μια, για το "καλό" της υπόθεσης.
και κάτι άλλο, οι πυκνοι ασβοι, λέγεται ότι "κρατάνε" τον αφρό μέσα. Σε κάθε ξύρισμα, απελευθερωνει όλο και περισσότερο αφρό, και όχι μόνο δε μου δημιουργεί προβλήματα, αλλά με καλό φόρτωμα φαίνεται ότι μπορείς να ξυρισεις ολόκληρο λόχο! Το λατρεύω αυτό, γιατί πραγματικά απεχθάνομαι να πρέπει να ξαναγεμιζω το πινέλο μετά από δύο τρία περάσματα.
Τέλος, τσακίζει και πολύ σκληρά σαπούνια με μεγάλη άνεση. Σήμερα δοκίμασα το πιο σκληρό σαπούνι που έχω, DR Harris και φόρτωσε πιο εύκολα και από χοιρους της omega και semogue και muhle.
Συνοπτικά, δε θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος από την αγορά μου.
Γιώργο, σε ευχαριστώ πολύ!
Review by Jimbo (Posted on 1/12/2017)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)