Περισσοτερες Οψεις

Simpsons Beufort B4 - Pure Badger - Πινέλο ξυρίσματος ασβού

Κωδικός: SIMPSONS-B4

Εκτός Αποθέματος

52,00 €

Περιγραφή

Το πινέλο ξυρίσματος της Simpsons με κωδική ονομασία Beaufort B4 είναι ένα εξαιρετικό πινέλο ξυρίσματος για αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες. Το συγκεκριμένο πινέλο διαθέτει τρίχες ασβού ποιότητας Pure Badger. Οι τρίχες ασβού που χρησιμοποιεί η Simpson είναι πολύ προσεκτικά διαλεγμένες, ενώ σε αντίθεση με πινέλα άλλων εταιρειών, ο θύσανος είναι εξαιρετικά πυκνός. Αυτή η πυκνότητα δίνει στο πινέλο μια δυνατή ραχοκοκαλιά και το καθιστά κατάλληλο τόσο για τις κρέμες ξυρίσματος όσο και για τα σαπούνια ξυρίσματος. Το πινέλο είναι 100% χειροποίητο και η λαβή είναι κατασκευασμένη από ρητίνη υψηλής ποιότητας δουλεμένη σε τόρνο.

Τεχνικά στοιχεία :
Συνολικό μήκος : 105mm
Μήκος τρίχας : 50mm
Knot : 20mm
Διάμετρος λαβής : 33mm
Μήκος λαβής : 55mm
Ποιότητα
4 αστέρια :
100%
( 1 )
Κόστος
4 αστέρια :
100%
( 1 )
Συνολικά : 1 Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις

Ταξινόμηση κατά:
Αρκετά καλό πινέλο. Αξιολόγηση από ΝΙΚΟΣ
Κόστος
Ποιότητα
Πολύ καλή απόδοση από το συγκεκριμένο πινέλο. Για pure badger θα μπορούσε να είναι κάπως πιο οικονομικό αλλά αποζημιώνει το μέγεθός του που είναι νομίζω το τρίτο στη beufort σειρά. Το έχω χρησιμοποιήσει 5-6 φορές αλλά δυστυχώς βρίσκω ακόμα τρίχες ασβού στη σαπουνάδα. Ίσως να είναι φυσιολογικό και στο μέλλον να μην παρατηρώ κάτι τέτοιο Δεν γνωρίζω καθώς δεν είχα ξανά -χρησιμοποιήσει πινέλο της συγκεκριμένης εταιρίας στο παρελθόν για να έχω μέτρο σύγκρισης.

ΣΣ από Wellshaved : Τα πινέλα Simpsons χάνουν τρίχες για μεγάλο χρονικό διάστημα. Για τα πινέλα Simpsons θεωρείται φυσιολογικό. Μετά από ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα θα σταματήσει να χάνει τρίχες.
(Αναρτήθηκε στις 14 Δεκεμβρίου 2015)
Share this review

Login to add review

fast_delivery

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε 1-3 ημέρες εντός Αττικής
named_products

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς
free_shipping

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αγορές άνω των 85€
our_shop

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δείτε πώς θα έρθετε