Στύψη σε πλάκα 100gr - Alum Block 444

  • 444 Alum Block
  • Συσκευασία 100 γραμμαρίων
  • 100% φυσικό ορυκτό προϊόν
  • Διαθέτει στυπτικές και αντισηπτικές ιδιότητες
  • Μη χρησιμοποιείτε το Alum πριν το ξύρισμα.
  • Μη χρησιμοποιείτε το Alum σε ερεθισμένη επιδερμίδα.

Availability: Out of stock

4,70 €
444

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Το 444 Alum Block (στυπτηρία) είναι ένα 100% φυσικό ορυκτό προϊόν. Η στύψη έχει αιμοστατικές ιδιότητες και σταματάει την αιμορραγία ενώ το κάλιο (Potassium) έχει αντισηπτικές και στυπτικές ιδιότητες που τονώνουν την επιδερμίδα και κλείνουν τους πόρους μετά το ξύρισμα.

Οδηγίες χρήσης :
Βρέξτε με κρύο νερό τη πλάκα και στη συνέχεια περάστε / τρίψτε την απαλά στο πρόσωπο σας. Αφήστε να δράσει για 2 - 3 λεπτά της ώρας και στη συνέχεια ξεπλύνετε το πρόσωπο σας με νερό. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το Aftershave της επιλογής σας. Μετά τη χρήση στεγνώστε το Alum Block με μια καθαρή πετσέτα (για να μη λιώσει).

Σημαντική πληροφορία :
  • Μη χρησιμοποιείτε το Alum πριν το ξύρισμα.
  • Μη χρησιμοποιείτε το Alum σε ερεθισμένη επιδερμίδα.
Συστατικά : Potassium Alum, Aqua.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (3)
Τσάμπα Λίφτινγκ!
Κόστος
Ποιότητα
Ομολογουμένως, υπάρχουν κάποια προϊόντα τα οποία περνούν απαρατήρητα είτε γιατί ξεφεύγουν της προσοχής μας, είτε γιατί απλά δεν μπορούν να μας πείσουν, πόσω μάλλον στην περίπτωση του 444: Alum Block όπου ο τύπος της συσκευασίας δείχνει να υποφέρει...

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Τί είναι ένα alum block; Μήπως είναι πέτρα, γυαλί ή κάτι μαγικό; Ε, λοιπόν, είναι το τρίτο, γιατί από την στιγμή που θα το γνωρίσεις δεν μπορείς παρά να πειστείς για την πληθώρα ευεργετικών ιδιοτήτων του, άλλες φανερές και άλλες όχι και τόσο.

Ξεκινώντας, να αναφέρουμε ότι πρόκειται για το ένυδρο διπλό θειικό άλας του καλίου και του αργιλίου, ένα άλας που εξάγεται από το βωξίτη και μετατρέπεται σε στυπτηρία. Τώρα, αν αυτό από μόνο του δεν λέει και πολλά, τότε οι αιμοστατικές, αντιβακτηριδιακές, αντισηπτικές, απολυμαντικές, και τέλος, συσφικτικές ιδιότητές του μετά το ξύρισμα σίγουρα θα τραβήξουν την προσοχή σου.

Πρακτικά λοιπόν, χρησιμοποιούμε το 444: Alum Block μετά το ξέβγαλμα από το σαπούνι και όντας το πρόσωπο νωπό (όχι να στάζει), εφαρμόζουμε σε όλη την επιφάνειά του και το αφήνουμε να δράσει για όση ώρα καθαρίζουμε/στεγνώνουμε/μαζεύουμε την μηχανή, το μπολ και το πινέλο, ας πούμε περίπου για δύο λεπτά, και έπειτα ξεβγάζουμε για να μην αφήσει κατάλοιπα (μία υπόλευκη σκόνη) σε κάποια σημεία. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι, αν η τεχνική μας στο ξύρισμα είναι καλή, τότε απλά νοιώθει κανείς ένα δροσερό υλικό να γλιστρά απαλά στην επιδερμίδα του, στην αντίθετη περίπτωση όμως, μία στυπτηρία, ως ο υπέρτατος κριτής του ξυρίσματος και κατ’ επέκταση, της τεχνικής/εμπειρίας μας, θα μας συνετίσει αυστηρά αλλά δίκαια, υπογραμμίζοντας τα λάθη είτε με τσούξιμο, είτε με κοκκίνισμα. Έτσι λοιπόν, αν είσαι άπειρος, αν βιάστηκες, αν δεν έχεις εξοικειωθεί με το σαπούνι/ξυράφι σου ή οτιδήποτε άλλο, με μία στυπτηρία όπως η 444: Alum Block ή την Osma: Bloc Alum, έχεις μόνο μία επιλογή: να γίνεις καλύτερος μέχρι να μην την νοιώθεις καθόλου. Το σίγουρο είναι ότι θα αποζημιωθείς ούτως ή άλλως με ένα απόλυτα σφριγηλό μαγουλάκι και καθώς το προϊόν δεν περιέχει οινόπνευμα, δεν θα χάσεις την πολύτιμη υγρασία/ελαστικότητά του, ενώ θα έχει αποκατασταθεί και το pH. Έπειτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το αγαπημένο σου aftershave lotion/balm και να φύγεις για δουλειά γνωρίζοντας ότι ελάχιστοι άντρες έχουν ένα τόσο καλομαθημένο προσωπάκι!

Και τώρα για τις εκπλήξεις!

Αν θεωρείτε ότι η λαβή της ξυριστικής σας δεν έχει τόσο καλό κράτημα γιατί είναι μάλλον λεία ή δεν νοιώθετε σίγουροι όταν την κρατάτε, τότε περάστε τα δάχτυλά σας πάνω από την 444: Alum Block και θα αποκτήσετε ακλόνητο κράτημα! Αυτό ισχύει και στην περίπτωση που θέλουμε να τραβήξουμε μία περιοχή του προσώπου μας όταν ξυρίζουμε κόντρα, π.χ. το μάγουλο ή κάποια άλλη περιοχή στο ήδη γλιστερό πρόσωπο. Χρήσιμο!

Τώρα όμως κρατηθείτε!

Μία στυπτηρία, είναι επίσης και ένα εξαίσιο αποσμητικό γιατί ενώ δεν εμποδίζει την εφίδρωση, αποτρέπει τη δυσοσμία, και ως ένα εντελώς φυσικό προϊόν, είναι απόλυτα ασφαλές για εναλλακτική χρήση των αντίστοιχων προϊόντων του εμπορίου, τα οποία βρίθουν χημικών ουσιών όπως το αλουμίνιο. Αν λοιπόν δεν έχετε αγοράσει το 444: Deodorant Stick που είναι ακριβώς το ίδιο προϊόν, διαμορφωμένο όμως για την περιοχή της μασχάλης, μπορείτε κάλλιστα να χρησιμοποιήσετε το 444: Alum Block μετά από το πρόσωπο.

Τέλος, μετά την χρήση, ξεβγάζουμε το 444: Alum Block και το σκουπίζουμε ελαφρά με χαρτί κουζίνας, προσέχοντας να μην μας γλιστρήσει γιατί θα γίνει χίλια κομμάτια, και προσωπικά, το ακουμπώ στο χείλος ενός μικρού κρασοπότηρου με την μεγάλη πλευρά, έτσι ώστε να έχει μικρή επιφάνεια επαφής στο κάτω μέρος του, να κυκλοφορεί ο αέρας για να στεγνώσει εντελώς, και όταν επιστρέφω σπίτι, το ξαναβάζω στο κουτί του χωρίς το σελοφάν και έτσι, δεν μουλιάζει το χαρτί.

Σχετικά τώρα με την γεύση που μπορεί να αφήσει στο στόμα, έλα τώρα, μην κάνεις σαν παιδί, εξάλλου η λέξη στυπτηρία προέρχεται από το ρήμα “στύφω”, εξ ου και το επίθετο “στυφός”. Και κάτι ακόμα. Το 444: Alum Block κάνει ΚΑΙ για την γυναίκα σου.

Εν κατακλείδι, αν συνυπολογίσουμε την χαμηλή τιμή αυτού του προϊόντος σε συνδυασμό με το γεγονός ότι διαρκεί περίπου μία αιωνιότητα και μισή μέρα, είναι εύλογο γιατί οι γνώστες (συμπεριλαμβανομένων και των αρχαίων Ρωμαίων) δεν κάνουν χωρίς αυτό. Στο δικό μου ράφι πάντως, έχει δικό του οικόπεδο!
Review by Barba Νίκος (Posted on 26/4/2017)
Καλό
Κόστος
Ποιότητα
Καλή και φθηνή πέτρα στύψης, κανένα παράπονο Review by Roukoun (Posted on 29/8/2015)
Μετριο
Κόστος
Ποιότητα
Δεν κάνει και τόσο καλή δουλειά,την άλλη φορά κάτι πιο ακριβό!!! Review by ΦΩΤΗΣ (Posted on 7/10/2014)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register