Πινέλο ξυρίσματος με συνθετικές τρίχες - Muhle - 35 K 256

  • Πινέλο ξυρίσματος με συνθετικές τρίχες
  • Συνθετικές τρίχες κατηγορίας Silvertip Fibre
  • Knot : 25 mm
  • Βάρος : 58 γραμμάρια
  • Διαστάσεις : 38 mm x 113 mm
  • Λαβή από υψηλής ποιότητας ρητίνη
  • Εξαιρετικά απαλές τρίχες

Availability: Out of stock

68,00 €
muhle

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Πινέλο ξυρίσματος με συνθετικές τρίχες που προσομοιάζουν τις φυσικές τρίχες ασβού κατηγορίας Silvertip. Οι συνθετικές τρίχες διατηρούν τις ίδιες ιδιότητες που έχουν οι φυσικές τρίχες ασβού ενώ έχουν μεγαλύτερη αντοχή. Τα πινέλα με συνθετικές τρίχες στεγνώνουν πολύ γρήγορα και η ιδιότητα τους αυτή τα καθιστά ιδανικά για τα ταξίδια σας. Αυτό το πινέλο με τις συνθετικές τρίχες, δημιουργεί ένα πλούσιο αφρό είτε χρησιμοποιείτε σαπούνι είτε χρησιμοποιείτε κρέμα ξυρίσματος.

Silvertip Fibre
Οι υψηλής ποιότητας συνθετικές ίνες αποτελούν μια παγκόσμια πρωτιά και καινοτομία της Muhle. Χάρη στην έρευνα και καινοτομία της Muhle, οι συνθετικές τρίχες Silvertip Fibre, έχουν τις ίδιες ιδιότητες που έχουν οι φυσικές τρίχες ασβού κατηγορίας Silvertip. Η πλειοψηφία των χρηστών, ισχυρίζεται ότι τα πινέλα της Muhle με συνθετικές τρίχες Silvertip Fibre, έχουν καλύτερη απόδοση από τα πινέλα ξυρίσματος με φυσικές τρίχες.

Τα συνθετικά πινέλα της Muhle με συνθετικές τρίχες Silvertip Fibre, είναι εξαιρετικά απαλά στην άκρη αλλά με πιο δυνατή και σταθερή τρίχα στο μεσαίο τμήμα από τα άλλα πινέλα της Muhle με φυσική τρίχα. Αυτά τα χαρακτηριστικά παράγουν μια ευχάριστη, απαλή αίσθηση στο δέρμα όταν απλώνεται ο αφρός ξυρίσματος στο πρόσωπο, χωρίς εκπτώσεις από την επιθυμητή σκληρότητα των τριχών στη διαδικασία αφρισμού.

Η λαβή είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ρητίνη με εξαιρετική εργονομική σχεδίαση.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Additional Information
Additional Information
Πινέλα ασβού : N/A
Reviews
Customer Reviews (1)
Ποιοτικό και με πολλές δυνατότητες
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Πινέλο το οποίο θα μπορούσε να είναι το ένα και μοναδικό για κάποιον ο οποίος δεν θέλει να έχει δεύτερο στο rotation. Πολύ δυνατός θύσανος, καλό backbone, άριστη (ευτυχώς) ισορροπία συνολικά, τρίχες που κάνουν για ευαίσθητο δέρμα, ικανό για κάθε είδους σαπούνι ή κρέμα (από μαλακά ως σκληρά δηλαδή). Πολύ καλό στο bowl lathering, εξ'ίσου καλό και στο face lathering. Δίκαιη τιμή για αυτά που προσφέρει. Προτείνεται ανεπιφύλακτα. Review by Naval (Posted on 6/11/2018)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

You may also be interested in the following product(s)