100 Ξυραφάκια Feather

100 ξυραφάκια Feather
Το κάθε κουτάκι περιέχει 10 λεπίδες
Ιαπωνικής κατασκευής
Είναι κατάλληλα για όλες τις ξυριστικές μηχανές.

Availability: Out of stock

24,50 €

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details

100 ξυραφάκια διπλής ακμής (Double Edge Razor) Feather. Το κάθε κουτάκι περιέχει 10 ξυραφάκια. Τα ξυραφάκια Feather είναι Ιαπωνικής κατασκευής και θεωρούνται από τις πιο κοφτερές λεπίδες που υπάρχουν.
Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Reviews
Customer Reviews (3)
Οι φίλοι δεν συγχωρούν λάθη !
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Άλλου τύπου σχέση, απαιτεί σεβασμό και επιβραβεύει . Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την λεπίδα. Δεν θα την χρησιμοποιήσεις Δευτέρα πρωί βιαστικά αλλά Σάββατο και μετά από καλή προετοιμασία. Αν τηρήσεις τους κανόνες τότε θα έχεις έναν πιστό φίλο που θα είναι πάντα εκεί για εσένα. Άνετα έως και 10 ξυρισματα η κάθε μια και μετά θα τη αλλάξεις γιατί δεν πιστεύεις ότι μπορεί να πάει παρακάτω (και όμως πάει !). Δεν έχει τυχαία το κίτρινο χρωμα της Beatrix από το Kill Bill , φαίνεται ότι οι Ιάπωνες τις φτιάχνουν από το ατσάλι των Ιαπωνικών σπαθιών ! Review by Dimitrios (Posted on 23/5/2018)
Σούπερ Κοφτερά!
Κόστος
Ποιότητα
Σούπερ κοφτερή λεπίδα. Αξίζουν! Review by DONALD (Posted on 5/11/2013)
Feather
Κόστος
Ποιότητα
Οι Ιάπωνες μας υπενθυμίζουν ότι έχουν την ικανότητα να κατασκευάζουν ''Katana'' υπό κλίμακα. Απίστευτη ικανότητα κοπής που αρχίζει και δείχνει όμως σχετικά νωρίς σημάδια πτώσης στην απόδοση, ίσως και από το 4ο ξύρισμα. Στα πλεονεκτήματά του, η πλήρης απουσία τραβήγματος (λογικό σύμφωνα με τα παραπάνω) ακόμη και με τη χρήση σε Muhle open tooth comb μηχανή, η άμβλυνση του φαινομένου της αίσθησης καψίματος στο δέρμα και τα ελάχιστα περάσματα που αρκούν για άψογο αποτέλεσμα. Στα μειονεκτήματα, η προσοχή που απαιτεί από τον χρήστη σε σχέση με άλλες λεπίδες, καθώς το κόψιμο είναι μόλις ένα βήμα μακριά και η σχετικά μειωμένη διάρκεια (προσωπικά τα χρησιμοποιώ μέχρι 5 ξυρίσματα κατά μέσον όρο). ΔΕΝ συστήνονται σε αρχάριους που θέλουν να εισέλθουν στον υπέροχο κόσμο του παραδοσιακού wet shaving. Αρχίστε καλύτερα με ένα ASTRA Superior Platinum, PERSONNA Platinum, Gillete 7o'clock, που θα σας προσφέρουν πολύ καλό αποτέλεσμα και αφού ο χειρισμός μηχανής διπλής όψης γίνει περισσότερο ευχαρίστηση παρά προσπάθεια, τότε δοκιμάστε τα FEATHER. Review by Manos (Posted on 9/7/2013)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register