Ξυριστική μηχανή - R106 - Muhle - Closed Comb

Ξυριστική μηχανή της Muhle - R106
Double edge safety razor - Closed comb
Βάρος : 64 gr - Συνολικό μήκος : 9,50 cm
Κατάλληλη για καθημερινό ξύρισμα
Κατάλληλη και για όσους ξυρίζονται 2 έως 3 φορές την εβδομάδα.

Availability: Out of stock

35,00 €
muhle

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Ξυριστική μηχανή Muhle R106 για ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς και κάψιμο. Αυτό το μοντέλο της Muhle είναι double edge razor με closed comb (κλειστό χτένι). Η συγκεκριμένη ξυριστική μηχανή είναι κατάλληλη για αρχάριους αλλά και προχωρημένους χρήστες. Η Muhle R106 είναι κατάλληλη για όλους όσους ξυρίζονται καθημερινά ή 2 έως 3 φορές την εβδομάδα. Η ξυριστική μηχανή είναι εργονομική και η λαβή είναι κατασκευασμένη από μαύρο πολυεστερικό με επιχρωμιωμένα μεταλλικά μέρη.

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α

Reviews
Customer Reviews (5)
Εύχρηστο
Κόστος
Ποιότητα
Όπως τα περιγράφουν οι προηγούμενοι. Review by PANOSKOUTAS (Posted on 15/4/2017)
Εξαιρετική - R106 closed comb
Κόστος
Ποιότητα
Εξαιρετική μηχανή σταθερής ρύθμισης. Αφήνει εκτεθειμένη τη λεπίδα στο βαθμό που απαιτείται για άψογο αποτέλεσμα περιορίζοντας τα "απρόοπτα" στον ελάχιστο βαθμό. Η σχεδίαση της κεφαλής είναι ίσως αντιγραφή της Merkur, αλλά το πήγαν αρκετά βήματα πιο πέρα, χρησιμοποιόντας σχεδίαση υπολογιστή, όπως αρμόζει σε ένα προϊόν εν έτει 2017. Η εφαρμογή των εφαπτόμενων στελεχών είναι άψογη, καθώς και το ζύγισμα στο χέρι. Πρώτης τάξης επιλογή, που κάνει οποιαδήποτε άλλη ακριβότερη μηχανή σταθερής ρύθμισης να φαντάζει περιττή πολυτέλεια και να περιορίζεται στα υλικά, αλλά επ' ουδενί στη σχεδίαση κεφαλής. Όσο για την τιμή της, φανταστείτε ότι μπορεί να φτάσει και για τα παιδιά σας, οπότε απλά εξαιρετική. Άψογη επιλογή για να αρχίσεις, όσο και για εξασκημένους χρήστες, με το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση να εντυπωσιάζει. Review by Μάνος (Posted on 15/4/2017)
ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Κόστος
Ποιότητα
Με το ανάλογο ξυραφάκι, πολύ δύσκολα θα επιστρέψετε σε άλλο τρόπο ξυρίσματος. Πολυ καλά υλικά κατασκευής, και σταθερή επαφή με το χέρι. Review by ΓΙΑΝΝΗΣ (Posted on 29/1/2015)
πεταξτε τα πλαστικα!
Κόστος
Ποιότητα
Σαν νέος χρήστης ξυριστικης μηχανής δεν μπορώ να αξιολογησω το προϊόν,αλλά μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι επιτέλους απολαμβάνω το ξύρισμα! Review by Βασιλης (Posted on 24/12/2014)
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Κόστος
Ποιότητα
Θα την χαρακτήριζα προσιτή πολυτέλεια, με το βάρος μπροστά και απόλυτα ασφαλή για ξεκίνημα χωρίς ερεθισμούς. Review by ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Posted on 5/4/2014)
Write Your Own Review

Only registered users can write reviews. Please, log in or register