Σχετικά με το Well Shaved


Όλα ξεκίνησαν με μία φαλτσέτα το καλοκαίρι του 2011. Ύστερα από παρότρυνση ενός φίλου αναρτήσαμε στο πρώτο ηλεκτρονικό μας κατάστημα την πρώτη λεπίδα ξυρίσματος. Η ανταπόκριση του κοινού για τον παραδοσιακό τρόπο ξυρίσματος μας οδήγησε στο να ερευνήσουμε για ποιο λόγο ένας άντρας προτιμάει τον παραδοσιακό τρόπο ξυρίσματος. Η έρευνα μας οδήγησε στον μαγικό κόσμο του παραδοσιακού ξυρίσματος ή στο wet shaving όπως έχει καθιερωθεί διεθνώς.

Με τον όρο "παραδοσιακό ξύρισμα" εννοούμε το ξύρισμα για το οποίο χρησιμοποιούμε πινέλο ξυρίσματος, κρέμα ή σαπούνι ξυρίσματος και όχι αφρό ξυρίσματος σε μπουκάλι που αγοράζουμε από το super market, και ξυριστική μηχανή (Safety Razor) με μία λεπίδα.

Με το παραδοσιακό ξύρισμα πετυχαίνουμε καθημερινό βαθύ ξύρισμα, χωρίς "κάψιμο", χωρίς κοκκινίλες, χωρίς σπυράκια και ερεθισμούς ακόμη και με "κόντρα" ξύρισμα.

Όλοι όσοι ξυρίζονται με τον παραδοσιακό τρόπο, θα σας μιλήσουν για ένα κόσμο γεμάτο αρώματα, για μια καθημερινή απόλαυση, για ένα εξαιρετικό αγχολυτικό και για ένα βαθύ ξύρισμα χωρίς ερεθισμούς, "κάψιμο", σπυράκια και κοκκινίλες.

Για να έχω ιδία αντίληψη των πραγμάτων, αγόρασα το πρώτο μου σετ ξυρίσματος (πινέλο, κρέμα ξυρίσματος και safety razor). Η διαφορά στην ποιότητα του ξυρίσματος ήταν εμφανέστατη από το πρώτο ξύρισμα.

Όλα όσα είχα ακούσει από ανθρώπους που ξυρίζονται με τον παραδοσιακό τρόπο και όσα είχα διαβάσει σε διάφορα forum, Ελληνικά ή ξενόγλωσσα, επαληθεύτηκαν στο ακέραιο. Το ξύρισμα έγινε απόλαυση. Τέρμα οι ερεθισμοί, το κάψιμο και τα σπυράκια.

Η έρευνα γύρω από το παραδοσιακό ξύρισμα αλλά και η θετική εμπειρία που αποκόμισα από το παραδοσιακό ξύρισμα οδήγησαν στη δημιουργία του Well Shaved.

Σκοπός μας πλέον, είναι να σας μυήσουμε στον παραδοσιακό τρόπο ξυρίσματος. Να σας βοηθήσουμε να μετατρέψετε το καθημερινό ξύρισμα από αγγαρεία σε απόλαυση χωρίς ερεθισμούς, σπυράκια, "κάψιμο" και κοκκινίλες.

Τέλος, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα παρακάτω στοιχεία για την εταιρεία μας :

Well Shaved
Νόμιμος Εκπρόσωπος : Τζέρμπος Γιώργος
Έδρα : Καραϊσκου 52 - 54, Πειραιάς - Τ.Κ : 185 32
Τηλ : 210 41 11 393

 

Σε όλους εσάς, από όλους εμάς εδώ στο Well Shaved - Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

Γιώργος Τζέρμπος

Τι είναι αυτό; Τσεκάρετε "Να με θυμάσαι" για να έχετε πρόσβαση στο καλάθι σας ακόμα και αν δεν έχετε κάνει σύνδεση.