Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 2 τρόπους :

  1. Με αντικαταβολή.
   Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται στην πόρτα σας με υπηρεσία ταχύ μεταφορών (Courier) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η αντικαταβολή επιβαρύνεται με έξοδα 1,20€ πλέον του κόστους αποστολής.
   Η επιβάρυνση ισχύει μόνο για αγορές συνολικού ύψους έως και 85,00€. Από 85,01€ και πάνω δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση και η αποστολή είναι εντελώς δωρεάν.

  1. Paypal.
   Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μέσω Paypal κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του Wellshaved με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα - πιστοποιημένη από την ThawteConsulting(Pty)Ltd.
   Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για πληρωμές μέσω Paypal.

  1. Χρεωστική ή Πιστωτική ή Pre-Paid κάρτα.
   Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του Wellshaved με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα - πιστοποιημένη από την ThawteConsulting(Pty)Ltd.
   Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για πληρωμές με τη χρήση κάρτας.

Σημαντική πληροφορία

Κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας, και πριν την αποστολή της, μπορείτε να δείτε το κόστος αποστολής που αντιστοιχεί στο ποσό της παραγγελίας σας, στο τόπο προορισμού, στο τρόπο πληρωμής καθώς και το συνολικό κόστος.
Η αποστολή για παραγγελίες από 85,01€ και πάνω είναι εντελώς δωρεάν, ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής και το τόπο προορισμού.

fast_delivery

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε 1-3 ημέρες εντός Αττικής
named_products

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς
free_shipping

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αγορές άνω των 85€
our_shop

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δείτε πώς θα έρθετε