Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους :

  1. Με αντικαταβολή.
   Για όσους προτιμούν την πιο παραδοσιακή μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται στην πόρτα σας με υπηρεσία ταχύ μεταφορών (Courier) και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η αντικαταβολή δεν επιβαρύνεται με επιπλέον έξοδα. Αποστολές με αντικαταβολή πραγματοποιούνται μόνο με ACS Courier ή Γενική Ταχυδρομική.
  2. Paypal.
   Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε μέσω Paypal κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του Wellshaved.gr με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα - πιστοποιημένη από την ThawteConsulting(Pty)Ltd.
   Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για πληρωμές μέσω Paypal.
  3. Χρεωστική ή Πιστωτική ή Pre-Paid κάρτα.
   Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε κατά τη διαδικασία συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας. Η διαδικασία εξόφλησης μέσω πιστωτικών/χρεωστικών καρτών καλύπτεται από τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφάλειας στον secure server του Wellshaved.gr με κρυπτογράφηση 128 bit - τη μέγιστη που διατίθεται σήμερα - πιστοποιημένη από την ThawteConsulting(Pty)Ltd.
   Δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση για πληρωμές με τη χρήση κάρτας.

Σημαντική πληροφορία

Κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας, και πριν την αποστολή της, μπορείτε να δείτε το κόστος αποστολής που αντιστοιχεί στο ποσό της παραγγελίας σας, στο τόπο προορισμού, στο τρόπο πληρωμής καθώς και το συνολικό κόστος.
Η αποστολή για παραγγελίες από 85,01€ και πάνω είναι εντελώς δωρεάν, ανεξάρτητα από τον τρόπο πληρωμής και το τόπο προορισμού.

Τι είναι αυτό; Τσεκάρετε "Να με θυμάσαι" για να έχετε πρόσβαση στο καλάθι σας ακόμα και αν δεν έχετε κάνει σύνδεση.