Χρόνος Παράδοσης

Τα προϊόντα που επιλέξατε θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει το πολύ εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται από την υπηρεσία ταχύ μεταφορών (Courier) "Γενική Ταχυδρομική" τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή. Στην περίπτωση που η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη, τότε για την παράδοση θ' απαιτηθούν επιπλέον 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες. 

Εάν δώσετε την παραγγελία σας έως τις 12:00 το μεσημέρι, η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται αυθημερόν και η παράδοση την επόμενη εργάσιμη.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας ενημερώνουμε με SMS για τον αριθμό της αποστολής (Voucher) όπως επίσης και για το τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος.

Σημαντικό :
Κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας, και πριν την αποστολής της, μπορείτε να δείτε το κόστος αποστολής που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας, καθώς και το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στον αριθμό τηλεφώνου : 210.41 11 393