Χρόνος Παράδοσης

Τα προϊόντα που επιλέξατε θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει το πολύ εντός 1-3 εργάσιμων ημερών. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται είτε από την υπηρεσία ταχύ μεταφορών (Courier) "Γενική Ταχυδρομική" είτε από την υπηρεσία ταχύ μεταφορών (Courier) "Courier Center", τις εργάσιμες ημέρες Δευτέρα έως και Παρασκευή. Στην περίπτωση που η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη, τότε για την παράδοση θ' απαιτηθούν επιπλέον 2 έως 6 εργάσιμες ημέρες. 

Εάν δώσετε την παραγγελία σας έως τις 12:00 το μεσημέρι, η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται αυθημερόν και η παράδοση την επόμενη εργάσιμη.

Επιλέγετε την υπηρεσία courier που προτιμάτε στη φόρμα παραγγελίας.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας ενημερώνουμε με SMS για τον αριθμό της αποστολής (Voucher) όπως επίσης και για το τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος.

Αποστολή στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και ο χρόνος παράδοσης είναι 7 - 8 ημερολογιακές ημέρες.
Η παράδοση γίνεται στον χώρο σας από τη Γενική Ταχυδρομική.

Σημαντικό :
Κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας, και πριν την αποστολής της, μπορείτε να δείτε το κόστος αποστολής που αντιστοιχεί στην παραγγελία σας, καθώς και το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στον αριθμό τηλεφώνου : 210.41 11 393

 

 

Τι είναι αυτό; Τσεκάρετε "Να με θυμάσαι" για να έχετε πρόσβαση στο καλάθι σας ακόμα και αν δεν έχετε κάνει σύνδεση.