Fatip Piccolo Nickel Open Comb Safety Razor

  • Fatip Piccolo Nickel
  • Open Comb (Ανοιχτό χτένι)
  • Κατάλληλη για πιο αραιό ξύρισμα
  • Κατασκευασμένη από ορείχαλκο (Brass)
  • Κατασκευάζεται στην Ιταλία

Availability: In stock

14,50 €
fatip

Παραλαβή την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Διαβάστε περισσότερα...

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 41 11 393.

Ενημερωθείτε για το κόστος αποστολής και τους τρόπους πληρωμής.

Product Description
Details
Εξαιρετική μηχανή ξυρίσματος με γραμμωτή λάβή και κεφαλή με ανοιχτό χτένι (Open Comb) για πιο αραιό ξύρισμα. Το βάρος της είναι κατανεμημένο σε όλο το μήκος της μηχανής, με αποτέλεσμα να έχουμε στα χέρια μας μια "καλό ζυγισμένη" και εύκολη στη χρήση ξυριστική μηχανή.

Η ξυριστική μηχανή είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ορείχαλκο (Brass). Εξωτερικά είναι καλυμμένη με νίκελ (Nickel).

Τεχνικά χαρακτηριστικά : Βάρος : 70gr / Συνολικό μήκος : 80mm / Μήκος λαβής : 71mm / Μήκος κεφαλής : 42mm

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Reviews
Customer Reviews (2)
Εξαιρετική
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Η πρώτη μου open comb μηχανή μετά από περίπου 2 μήνες κατοχής της Muhle R89. Για να μην μακρηγορώ δεν ξέρω γιατί σύσσωμο το ίντερνετ "απαγορεύει" τις open comb για την εισαγωγή στο παραδοσιακό ξύρισμα "σημαδεύοντας τες" σαν εργαλεία των περισσότερο έμπειρων. Αυτό που θέλω να πω είναι πως με το πρώτο κιόλας ξύρισμα έβαλα στο ντουλαπάκι την R89 (η οποία είναι εξαιρετική μηχανή) και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα την ξαναχρησιμοποιήσω. Το ξύρισμα της piccolo (το όνομα της οποίας είναι χαρακτηριστικό του μεγέθους και όχι της ξυριστικής της δύναμης) είναι γρήγορο, βαθύ, άνετο και χωρίς ούτε μία κοκκινίλα ή κόψιμο. Με κατάλληλη προετοιμασία (νίψιμο με χλιαρό νερό, preshave oil και έναν καλό αφρό) "θέρισε" γένια ενός μήνα (ναι δεν είναι ορθογραφικό-καλά διαβάσατε) με ένα πέρασμα, με το δεύτερο να είναι καθαρά συμπληρωματικό για τις λεπτομέρειες. Είπα δεν θα μακρηγορήσω οπότε ας κλείσω λέγοντας ότι την προτείνω ανεπιφύλακτα ακόμα και σαν πρώτη μηχανή ελπίζοντας το wellshaved, από το οποίο είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος, να προσθέσει στην συλλογή του περισσότερα μοντέλα της ιταλικής Fatip. Review by ch.kostas (Posted on 6/10/2017)
Classico e leggendario
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Η πρώτη μου open comb ξυριστική μηχανή. Μετά από 8 μήνες με την EJ89LBL, ήταν μάλλον αναμενόμενο να προχωρήσω σε μια open comb.
Έχουν γραφτεί πολλές κριτικές για την εμφάνισή της, το "στήσιμο" και το ξύρισμα που μπορεί να δώσει...
Καθαρά retro εμφάνιση, μα καθόλου άσχημη. Μπορεί να μην είναι οπτικά τέλεια για πολλούς, αυτό όμως είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα πάντως, μου άρεσε πολύ.
Μικρό μέγεθος (piccolo), βαριά για το μέγεθός της. Ένας προβληματιμός σχετικά με το πώς θα ταίριαζε στο χέρι μου, λύθηκε μόλις είδα πόσο ωραία ζυγισμένη είναι, πράγμα που την κάνει πολύ εύκολη στον χειρισμό.
Την δοκίμασα τρεις φορές μέχρι σήμερα με κρέμα Cella σε πινέλο χοίρου, preshave το πράσινο της Proraso και ξυραφάκι Astra (προτίμησα για αρχική δοκιμή μια πιο ήπια, σε μένα, λεπίδα).
Φορτώνοντας το ξυραφάκι διαπίστωσα ότι καμπυλώνει και είναι αρκετά εκτεθειμένο, όπως επίσης ότι το "χτένι" είναι αρκετά μακρύ.
Το ξύρισμα που δίνει είναι πολύ κοντά στο τέλειο!!! Βαθύ και ταυτόχρονα πολύ απαλό!!!
Χωρίς ερεθισμό - κοκκινίλα - κόψιμο!!! Λέω "πολύ κοντά στο τέλειο", γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει το τέλειο. Σίγουρα όμως υπάρχει το σωστό και η "μικρή" στο μάτι Fatip, βοηθαει πάρα πολύ σε αυτό. Ο χειρισμός της είναι παιχνιδάκι.
Φυσικά, σαν open comb είναι πιο επιθετική από την EJ89LBL (closed comb), με το ίδιο ξυραφάκι πάνω τους.
Θεωρώ πως σε αυτήν την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή, είναι το καλύτερο ξεκίνημα για κάποιον με μια open comb ξυριστική μηχανή.
Σε άλλα sites, γίνονται συγκρίσεις με την Muhle R41, για το ποια είναι πιο επιθετική, ποια δίνει πιο απαλά ξύρισμα, ποια έχει καλύτερη εμφάνιση, καλύτερο ζύγισμα κλπ.
Οι πιο πολλοί υποστηρίζουν ότι η R41 είναι πιο επιθετική, ενώ η Fatip-piccolo δίνει πιο απαλό ξύρισμα. Προσωπικά, δεν έχω δοκιμάσει την R41 και δεν έχω άποψη. Ξέρω όμως οπως η Fatip δίνει πάρα πολύ ωραίο και απαλό ξύρισμα.
Η μικρή Ιταλίδα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ!!
Δε νομίζω ότι σε αυτήν την τιμή θα βρει κάποιος πιο καλή open comb.

Για τον κατάστημα και την άμεση εξυπηρέτηση, ως συνήθως, δεν έχω λόγια πέρα από τα καλύτερα!!
Review by Ηλίας (Posted on 27/8/2017)
Write Your Own Review
You're reviewing: Fatip Piccolo Nickel Open Comb Safety Razor
How do you rate this product? *
  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Ποιότητα
Κόστος
Ικανοποίηση
You may also be interested in the following product(s)