Περισσοτερες Οψεις

Fatip Piccolo Nickel Open Comb Safety Razor

Κωδικός: FATIP42100

Εκτός αποθέματος

14,50 €

Περιγραφή

Εξαιρετική μηχανή ξυρίσματος με γραμμωτή λάβή και κεφαλή με ανοιχτό χτένι (Open Comb) για πιο αραιό ξύρισμα. Το βάρος της είναι κατανεμημένο σε όλο το μήκος της μηχανής, με αποτέλεσμα να έχουμε στα χέρια μας μια "καλό ζυγισμένη" και εύκολη στη χρήση ξυριστική μηχανή.

Η ξυριστική μηχανή είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ορείχαλκο (Brass). Εξωτερικά είναι καλυμμένη με νίκελ (Nickel).

Τεχνικά χαρακτηριστικά : Βάρος : 70gr / Συνολικό μήκος : 80mm / Μήκος λαβής : 71mm / Μήκος κεφαλής : 42mm

Στη τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

Ποιότητα
5 αστέρια :
71%
( 5 )
4 αστέρια :
14%
( 1 )
3 αστέρια :
14%
( 1 )
Ικανοποίηση
5 αστέρια :
86%
( 6 )
3 αστέρια :
14%
( 1 )
Κόστος
5 αστέρια :
100%
( 7 )
Συνολικά : 7 Αξιολογήσεις

Αξιολογήσεις Πελατών

Υπέρ Κατά
  • (2)
  • (2)
Ταξινόμηση κατά:
Ban appeal Αξιολόγηση από Νεκτάριος
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Το ξυραφάκι...και το λέω ξυραφάκι γιατί είναι τόσο μικρό αλλά τα έργα του μεγάλα...Με κλειστού τύπου ξυριζομαι κάθε τρείς μέρες με το Fatip piccolo έκανα 5
Δεν θέλει καθόλου πίεση απλά θερίζει μόνο του...Το συστήνω ανεπιφύλακτα... Όσο για την συσκευασία και την εξυπηρέτηση ΑΡΙΣΤΗ!!! (Αναρτήθηκε στις 9 Ιουλίου 2020)

Pros: Ποιότητα Κατασκευής, Αριστη ικανότητα γλιστρήματος


Θα προτείνατε το προϊόν σε κάποιο φίλο; Definitely yes

Share this review
Άριστο ξύρισμα, γρήγορη εξυπηρέτηση Αξιολόγηση από Χάρης
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Την αγόρασα ψάχνοντας μια φτηνή λύση σε open comb, ερχόμενος από qshave adjustable, ένα έχω να πω, Η ΤΈΛΕΙΑ ΜΗΧΑΝΉ, είναι επινικελωμένος ορείχαλκος εξ' ολοκλήρου, άριστο φινίρισμα και blade alignment, την χρησιμοποιώ για καθημερινό ξύρισμα παρόλο που δεν προτείνεται λόγω του ότι είναι open comb, μικρή αλλά καλοζυγισμένη, θυμίζει παλιάς κοπής μηχανή, πράγμα που με τράβηξε πάνω της ("άρρωστος" με οτιδήποτε αφορά vintage), την συνδυάζω με λεπίδες feather καθώς έχω χοντρή τρίχα, γλιστράει σαν βούτυρο. Αυτά για την εξαιρετική Ιταλίδα, θα την ξανά αγόραζα. Για το κατάστημα τώρα, γρήγορη εξυπηρέτηση, και εξαιρετική συνεννόηση, συνεχίστε την καλή δουλειά. (Αναρτήθηκε στις 1 Μαΐου 2020)

Pros: Ποιότητα Κατασκευής, Αριστη ικανότητα γλιστρήματος


Θα προτείνατε το προϊόν σε κάποιο φίλο; Definitely yes

Share this review
Εξαιρετική! Αξιολόγηση από AkisT
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Θεωρώ πως πλέον με πάνω από 200 ξυρίσματα με την Piccolo μπορώ να πω πως είναι από τις καλύτερες μηχανές που έχω δοκιμάσει , και μέσα σε αυτές περιλαμβάνονται και νέες αλλά και vintage.
Μην σας ξεγελάσει το μικρό μέγεθος , η μηχανή θερίζει με πάρα πολύ ωραίο τρόπο αρκεί να της δώσεις τον απαραίτητο σεβασμό . Απαιτεί προσοχή και μετρημένες και απαλές κινήσεις , κοινώς η λέξη "πίεση" εδώ δεν έχει θέση.
Θέλει χρόνο να επενδύσεις σε αυτήν για να μάθεις σωστά την καλύτερη γωνία κοπής γι΄αυτό ίσως και δεν προτείνεται σε αρχάριους χρήστες.
Εγώ την χρησιμοποιώ πλέον σερί σε καθημερινά ξυρίσματα , και με 2 περάσματα και διορθώσεις μου δίνει πάντα καταπληκτικό ξύρισμα , με λεπίδες Polsilver, Astra , Gillette Silver Blue και Derby.
Ένα χρήστη που έχει συνηθίσει σε μεγάλες λαβές μπορεί να τον ξενίσει η Piccolo , αλλά το ζύγισμα της είναι πολύ καλό και δίνει φοβερή ευελιξία.
Ειδικά και για τα χρήματα που κοστίζει ,μηχανή full ορείχαλκος από Ευρωπαίο παραγωγό είναι μόνη της στην κατηγορία.

Ένα μεγάλο μπράβο στο κατάστημα wellshaved για την εξυπηρέτησή του ! (Αναρτήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2018)
Share this review
Δυστυχώς....... Αξιολόγηση από Dimitrios
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Την έχω δυο εβδομάδες , κατά συνέπεια η κριτική μου δεν θα πρέπει να θεωρηθεί και η πιο έμπειρη αλλά μετά από 4 μηχανές και πάνω από ένα χρόνο παραδοσιακού ξυρίσματος έχω την εμπειρία να καταθέσω την άποψη μου. Το φινίρισμα είναι αντικειμενικά μέτριο αλλά άψογο για την τιμή , το ίδιο ισχύει και για την ποιότητα κατασκευής . Αρνητική εντύπωση μου έκαναν οι στροφές που απαιτούνται για να βιδώσεις την κεφαλή . Επίσης υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά φινιρίσματος μεταξύ της κεφαλής (καλύτερη) έναντι της ομολογούμενος μικρής λαβης . Παρότι η λαβή είναι μικρή αυτό δεν επηρεάζει αρνητικά την ποιότητα του ξυρίσματος όσο άλλοι παράγοντες . Πάνε στο ξύρισμα , η σύγκριση γίνεται έναντι της Edwin Jagger DE89 closed comb και έναντι της qshave που είναι κλώνος της Merkur Futur. Στις δυο εβδομάδες που την έχω θα έλεγα ότι η εμπειρία είναι πολύ αρνητική σε σχέση με την πρώτη και λιγότερο σε σχέση με την δεύτερη . Φορτωμένη με Astra η Feather δεν έχει σε καμία περίπτωση την απόδοση της EJ και είναι μάλλον χειρότερη από την qshave , πιθανολογώ ότι φταίει η μικρή μου εμπειρία στις open comb μηχανές . Η μηχανή αφήνει ολόκληρα σημεία ανέπαφα και σημεία όπου το δέρμα είναι λεπτό κόβει (δέρμα ) . Αποφάσισα να της δώσω ευκαιρίες και να επιτρέψω στο δέρμα μου να προσαρμοστεί αλλά επ ουδένι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει την EJ. Η δοκιμή έγινε με διαφορά σαπούνια και κρέμες όποτε η ευθύνη δεν ανήκει σε αυτά που κάνουν άψογα την δουλειά τους με τις άλλες μηχανές .
Αίσθηση μου είναι ότι η μηχανή απευθύνεται σε άντρες με σκληρά γενιά και μάλιστα σε όσους έχουν γενιά 4 και άνω ημερών και δεν απευθύνεται σε άντρες με μαλακα γενια και ανάγκη σχεδόν καθημερινού ξυρίσματος.
Θέλει την ώρα της και βέβαια να συνηθίσεις το ασυνήθιστα μεγάλο της βάρος σε σχέση με το μέγεθος της ( ίσως αυτή μα είναι η αιτία της σχετικής απογοήτευσης ) . Συνεχίζω την δοκιμή αλλά αυτή την στιγμή τρία αστέρια είναι η μέγιστη βαθμολογία . Σε νέους χρήστες συμβουλεύω να διπλασιάσουν το budget και να προχωρήσουν στην αγορά μιας Edwin Jagger η οποία έχει φινίρισμα και ποιότητα κατασκευής πολύ ανώτερη του κόστους της , το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για το ξύρισμα .
Για πιο έμπειρους χρήστες το piccolo ! (Αναρτήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 2018)
Share this review
Μικρή αλλά θαυματουργή Αξιολόγηση από Jimbo
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Μου αρέσει αυτή η μηχανή. Όμορφο look, retro, και... φονικό εργαλείο!
Αν μπορεί να συγκριθεί στην αποτελεσματικότητα με κάποια άλλη, αυτή είναι η R41 της muhle. Μη ρωτήσετε ποια είναι πιο επιθετική, γιατί η απάντηση θα είναι ανάλογα.
Ανάλογα με το ξυραφάκι,(πχ to feather είναι ΠΟΛΥ πιο επιθετικό στην R41, ενώ το Polsilver στη Fatip) και το στυλ που ξυρίζεστε. Η r41 ίσως να συγχωρήσει αν την πιέσετε στο δέρμα. Η fatip όχι. Οπότε αν συνηθίζετε να πιέζετε τη μηχανή, μη το προσπαθήσετε καν. Αν ξυρίζεστε μη μηδενική πίεση, τότε αυτή η μηχανή θα σας βολέψει. Όπως και να έχει, αν την σεβαστείτε θα έχετε ένα πολύ καλό ξυρισμα, με λίγο κόπο -και περάσματα-
(Αναρτήθηκε στις 16 Οκτωβρίου 2018)
Share this review
Εξαιρετική Αξιολόγηση από ch.kostas
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Η πρώτη μου open comb μηχανή μετά από περίπου 2 μήνες κατοχής της Muhle R89. Για να μην μακρηγορώ δεν ξέρω γιατί σύσσωμο το ίντερνετ "απαγορεύει" τις open comb για την εισαγωγή στο παραδοσιακό ξύρισμα "σημαδεύοντας τες" σαν εργαλεία των περισσότερο έμπειρων. Αυτό που θέλω να πω είναι πως με το πρώτο κιόλας ξύρισμα έβαλα στο ντουλαπάκι την R89 (η οποία είναι εξαιρετική μηχανή) και θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά αν θα την ξαναχρησιμοποιήσω. Το ξύρισμα της piccolo (το όνομα της οποίας είναι χαρακτηριστικό του μεγέθους και όχι της ξυριστικής της δύναμης) είναι γρήγορο, βαθύ, άνετο και χωρίς ούτε μία κοκκινίλα ή κόψιμο. Με κατάλληλη προετοιμασία (νίψιμο με χλιαρό νερό, preshave oil και έναν καλό αφρό) "θέρισε" γένια ενός μήνα (ναι δεν είναι ορθογραφικό-καλά διαβάσατε) με ένα πέρασμα, με το δεύτερο να είναι καθαρά συμπληρωματικό για τις λεπτομέρειες. Είπα δεν θα μακρηγορήσω οπότε ας κλείσω λέγοντας ότι την προτείνω ανεπιφύλακτα ακόμα και σαν πρώτη μηχανή ελπίζοντας το wellshaved, από το οποίο είμαι περισσότερο από ευχαριστημένος, να προσθέσει στην συλλογή του περισσότερα μοντέλα της ιταλικής Fatip. (Αναρτήθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2017)
Share this review
Classico e leggendario Αξιολόγηση από Ηλίας
Ικανοποίηση
Κόστος
Ποιότητα
Η πρώτη μου open comb ξυριστική μηχανή. Μετά από 8 μήνες με την EJ89LBL, ήταν μάλλον αναμενόμενο να προχωρήσω σε μια open comb.
Έχουν γραφτεί πολλές κριτικές για την εμφάνισή της, το "στήσιμο" και το ξύρισμα που μπορεί να δώσει...
Καθαρά retro εμφάνιση, μα καθόλου άσχημη. Μπορεί να μην είναι οπτικά τέλεια για πολλούς, αυτό όμως είναι καθαρά υποκειμενικό. Εμένα πάντως, μου άρεσε πολύ.
Μικρό μέγεθος (piccolo), βαριά για το μέγεθός της. Ένας προβληματιμός σχετικά με το πώς θα ταίριαζε στο χέρι μου, λύθηκε μόλις είδα πόσο ωραία ζυγισμένη είναι, πράγμα που την κάνει πολύ εύκολη στον χειρισμό.
Την δοκίμασα τρεις φορές μέχρι σήμερα με κρέμα Cella σε πινέλο χοίρου, preshave το πράσινο της Proraso και ξυραφάκι Astra (προτίμησα για αρχική δοκιμή μια πιο ήπια, σε μένα, λεπίδα).
Φορτώνοντας το ξυραφάκι διαπίστωσα ότι καμπυλώνει και είναι αρκετά εκτεθειμένο, όπως επίσης ότι το "χτένι" είναι αρκετά μακρύ.
Το ξύρισμα που δίνει είναι πολύ κοντά στο τέλειο!!! Βαθύ και ταυτόχρονα πολύ απαλό!!!
Χωρίς ερεθισμό - κοκκινίλα - κόψιμο!!! Λέω "πολύ κοντά στο τέλειο", γιατί δεν ξέρω αν υπάρχει το τέλειο. Σίγουρα όμως υπάρχει το σωστό και η "μικρή" στο μάτι Fatip, βοηθαει πάρα πολύ σε αυτό. Ο χειρισμός της είναι παιχνιδάκι.
Φυσικά, σαν open comb είναι πιο επιθετική από την EJ89LBL (closed comb), με το ίδιο ξυραφάκι πάνω τους.
Θεωρώ πως σε αυτήν την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ τιμή, είναι το καλύτερο ξεκίνημα για κάποιον με μια open comb ξυριστική μηχανή.
Σε άλλα sites, γίνονται συγκρίσεις με την Muhle R41, για το ποια είναι πιο επιθετική, ποια δίνει πιο απαλά ξύρισμα, ποια έχει καλύτερη εμφάνιση, καλύτερο ζύγισμα κλπ.
Οι πιο πολλοί υποστηρίζουν ότι η R41 είναι πιο επιθετική, ενώ η Fatip-piccolo δίνει πιο απαλό ξύρισμα. Προσωπικά, δεν έχω δοκιμάσει την R41 και δεν έχω άποψη. Ξέρω όμως οπως η Fatip δίνει πάρα πολύ ωραίο και απαλό ξύρισμα.
Η μικρή Ιταλίδα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ!!
Δε νομίζω ότι σε αυτήν την τιμή θα βρει κάποιος πιο καλή open comb.

Για τον κατάστημα και την άμεση εξυπηρέτηση, ως συνήθως, δεν έχω λόγια πέρα από τα καλύτερα!!
(Αναρτήθηκε στις 27 Αυγούστου 2017)
Share this review

Login to add review

fast_delivery

ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Σε 1-3 ημέρες εντός Αττικής
named_products

ΕΠΩΝΥΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς
free_shipping

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Για αγορές άνω των 85€
our_shop

ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Δείτε πώς θα έρθετε